Αποκλειστικά

Αποκλειστικό healthweb.gr:Παναγιώτης Στάθης 1η ΥΠΕ:Παραιτήθηκε ο διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας

Αποκλειστικό healthweb.gr:Παναγιώτης Στάθης 1η ΥΠΕ:Παραιτήθηκε ο διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας

Παναγιώτης Στάθης 1η ΥΠΕ: Ο διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής κ. Παναγιώτης Στάθης παραιτήθηκε από τα καθήκοντα του .

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.healthweb.gr, ο κ. Παναγιώτης Στάθης υπέβαλε την παραίτηση του στον Υπουργό Υγείας Αθανάσιο Πλεύρη,η οποία έγινε δεκτή. Μετά την παραίτηση του  διοικητή του Γενικού  Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών (Γ.Ν.Α. Λαϊκό) κ.  Χρήστου Αντωνόπουλου , όπως γράψαμε αποκλειστικά στο healthweb αλλά και του διοικητή του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα , ακολούθησε η παραίτηση του  διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής κ. Παναγιώτη Στάθη.

Παναγιώτης Στάθης

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας αλλά και ο κ. Παναγιώτης Στάθης ήταν προσωπική επιλογή του πρώην υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια για τις θέσεις που υπηρέτησαν .Οι φήμες θέλουν τον κ. Αρκουμανέα να πηγαίνει στο υπουργείο Τουρισμού ως το δεξί χέρι του Βασίλη Κικίλια και τον κ. Στάθη να αναλαμβάνει νέα νευραλγική θέση στην Υγεία .

  • Να υπογραμμίσουμε ότι παραμένει κενή η θέση του  διοικητή του Γενικού  Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών (Γ.Ν.Α. Λαϊκό) αφού δεν αντικαταστάθηκε ακόμη  ο κ. Αντωνόπουλος και διοικεί η υποδιοικήτρια .
  • Ελπίζουμε ο νέος διοικητής του Γενικού  Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών , να τοποθετήσει επιτέλους μαγνητικό τομογράφο διότι ταλαιπωριούνται οι ασθενείς που νοσηλεύονται με αιματολογικές κακοήθειες αλλά και οι  ογκολογικοί  ασθενείς καθώς και οι ασθενείς με αυτοάνοσα νοσήματα αλλά και οι  ασθενείς με HIV λοίμωξη καθώς  και οι ασθενείς στην  Μονάδα μεταμόσχευσης μυελού των οστών και συμπαγών οργάνων (νεφρός, ήπαρ) καθώς και στην μονάδα Μεσογειακής αναιμίας αλλά  και στις εξειδικευμένες χειρουργικές επεμβάσεις , αφού οι μαγνητικές τομογραφίες  τους είναι απαραίτητες .

 

 

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΝΤΑΜΠΟΥ 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

”Πόλεμος ” ευθυνών για αποθεματικά των νοσοκομείων

Αποκλειστικό: Απόπειρα αυτοκτονίας 20χρονης στο νοσοκομείο ‘Γ. Γεννηματάς’

Αποκλειστικό : Ανεξέλεγκτος συνωστισμός  στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» από Ρομά χωρίς μάσκες

Αποκλειστικό Ηealthweb: Παραιτήθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου "Λαϊκό"

Αποκλειστικό: Στο Γ.Ν.Α Λαϊκό δεν έχει εγκατασταθεί ποτέ μαγνητικός τομογράφος

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ο Χρήστος Δάκας στο healthweb : Γονιδιακή θεραπεία: Νέα θεραπευτική προσέγγιση για ασθενείς με SMA

Συνέντευξη παραχώρησε στην Νικολέτα Ντάμπου και το healthweb.gr ο Δρ. Χρήστος Δάκας, Διευθύνων σύμβουλος της Novartis Gene Therapies για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα , ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την θεραπεία της Νωτιαίας Μυϊκής Ατροφίας (SMA) και τις νέες θεραπευτικές προσεγγίσεις αλλά και για την προληπτική εξέταση screening στα νεογνά και πόσο σημαντικό είναι να γίνεται η εξέταση αυτή.  

Αποκλειστικό : Το νοσοκομείο Ευαγγελισμός παίρνει δανεικά από το οφθαλμιατρείο του!

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός» φαίνεται ,από δύο προσφάτους μεγάλους διαγωνισμούς, ότι οι  απευθείας αναθέσεις  καλά κρατούν . Παράλληλα, το νοσοκομείο παρουσιάζει ληξιπρόθεσμες οφειλές  άνω των 70.000.000  €  και παίρνει δανεικά από το οφθαλμιατρείο του!

Ο Hardo Fischer αποκλειστικά στο healthweb: Η γονιδιακή θεραπεία εισάγει νέο θεραπευτικό πρότυπο στην Ιατρική

‘’ Η γονιδιακή θεραπεία εισάγει ένα νέο θεραπευτικό πρότυπο στην Ιατρική και  ακολούθως στις πολιτικές αποζημίωσής της από τα συστήματα υγείας. ‘’ λέει ο Hardo Fischer, Medical Director Novartis Gene Therapies, στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο healthweb και την Νικολέτα Ντάμπου .

Ερώτηση 30 βουλευτών για αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του Healthweb.gr

Τριάντα βουλευτές κατέθεσαν ερωτήσεις στην Βουλή για τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του healthweb τα οποία αφορούν στην αναστολή της λειτουργίας του Κέντρου Σπανίων Σκελετικών Νοσημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Λαϊκό».

Αποκλειστικό ΓΝΑ ΛΑΙΚΟ : «Λουκέτο» στο Κέντρο Σπανίων Σκελετικών Νοσημάτων-Ποιο οργανωμένο σχέ-διο κρύβεται από πίσω

Οργανωμένο σχέδιο βάζει λουκέτο στο Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης Σπανίων Σκελετικών Νοσημάτων του Λαϊκού Νοσοκομείου, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Healthweb.gr . Στον δρόμο οι ασθενείς. 

Αποκλειστικό ΓΝΑ ΛΑΙΚΟ : Στον δρόμο οι ασθενείς κλείνει το Κέντρο Σπανίων Σκελετικών Νοσημάτων

Της Νικολέτας Ντάμπου Αποκλειστικό ΓΝΑ ΛΑΙΚΟ: To μοναδικό υποψήφιο Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης Σπανίων Σκελετικών Νοσημάτων της χώρας μας κλείνει , σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.healthweb.gr , αφήνοντας κυριολεκτικά στον δρόμο τους ασθενείς με σπάνιο σκελετικό νόσημα , πολλοί εκ των οποίων ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, αλλά και αυτούς που βρίσκονται σε διαδικασία διάσωσης μελών που […]