Αποκλειστικά

Αποκλειστικό healthweb.gr:Παναγιώτης Στάθης 1η ΥΠΕ:Παραιτήθηκε ο διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας

Αποκλειστικό healthweb.gr:Παναγιώτης Στάθης 1η ΥΠΕ:Παραιτήθηκε ο διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας

Παναγιώτης Στάθης 1η ΥΠΕ: Ο διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής κ. Παναγιώτης Στάθης παραιτήθηκε από τα καθήκοντα του .

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.healthweb.gr, ο κ. Παναγιώτης Στάθης υπέβαλε την παραίτηση του στον Υπουργό Υγείας Αθανάσιο Πλεύρη,η οποία έγινε δεκτή. Μετά την παραίτηση του  διοικητή του Γενικού  Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών (Γ.Ν.Α. Λαϊκό) κ.  Χρήστου Αντωνόπουλου , όπως γράψαμε αποκλειστικά στο healthweb αλλά και του διοικητή του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα , ακολούθησε η παραίτηση του  διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής κ. Παναγιώτη Στάθη.

Παναγιώτης Στάθης

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας αλλά και ο κ. Παναγιώτης Στάθης ήταν προσωπική επιλογή του πρώην υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια για τις θέσεις που υπηρέτησαν .Οι φήμες θέλουν τον κ. Αρκουμανέα να πηγαίνει στο υπουργείο Τουρισμού ως το δεξί χέρι του Βασίλη Κικίλια και τον κ. Στάθη να αναλαμβάνει νέα νευραλγική θέση στην Υγεία .

  • Να υπογραμμίσουμε ότι παραμένει κενή η θέση του  διοικητή του Γενικού  Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών (Γ.Ν.Α. Λαϊκό) αφού δεν αντικαταστάθηκε ακόμη  ο κ. Αντωνόπουλος και διοικεί η υποδιοικήτρια .
  • Ελπίζουμε ο νέος διοικητής του Γενικού  Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών , να τοποθετήσει επιτέλους μαγνητικό τομογράφο διότι ταλαιπωριούνται οι ασθενείς που νοσηλεύονται με αιματολογικές κακοήθειες αλλά και οι  ογκολογικοί  ασθενείς καθώς και οι ασθενείς με αυτοάνοσα νοσήματα αλλά και οι  ασθενείς με HIV λοίμωξη καθώς  και οι ασθενείς στην  Μονάδα μεταμόσχευσης μυελού των οστών και συμπαγών οργάνων (νεφρός, ήπαρ) καθώς και στην μονάδα Μεσογειακής αναιμίας αλλά  και στις εξειδικευμένες χειρουργικές επεμβάσεις , αφού οι μαγνητικές τομογραφίες  τους είναι απαραίτητες .

 

 

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΝΤΑΜΠΟΥ 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

”Πόλεμος ” ευθυνών για αποθεματικά των νοσοκομείων

Αποκλειστικό: Απόπειρα αυτοκτονίας 20χρονης στο νοσοκομείο ‘Γ. Γεννηματάς’

Αποκλειστικό : Ανεξέλεγκτος συνωστισμός  στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» από Ρομά χωρίς μάσκες

Αποκλειστικό Ηealthweb: Παραιτήθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου "Λαϊκό"

Αποκλειστικό: Στο Γ.Ν.Α Λαϊκό δεν έχει εγκατασταθεί ποτέ μαγνητικός τομογράφος

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Αποκλειστικό : Στρεβλώσεις στις διαδικασίες αποζημίωσης Υγειονομικού  Υλικού  στον ΕΟΠΥΥ

Στρεβλώσεις στις διαδικασίες που αφορούν στην αποζημίωση αναλώσιμου Υγειονομικού υλικού, εντοπίζονται στον  ΕΟΠΥΥ , σύμφωνα με  το αποκλειστικό ρεπορτάζ του www.healthweb.gr.

Σκάνδαλο με τις υποψηφιότητες στις αρχαιρεσίες της ΠΕΦΝΙ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του healthweb.gr φαίνεται να υπάρχει σοβαρό θέμα με ορισμένες υποψηφιότητες ενόψει των αρχαιρεσιών της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων (ΠΕΦΝΙ) που αναμένεται να διεξαχθούν την Κυριακή 29/5/ 2022.

Αποκάλυψη: Παρατύπως είναι διοικήτρια η Καρποδίνη στον ΕΟΠΠΥ

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί δεν έχει εκδοθεί το ΦΕΚ του διορισμού της διοικήτριας και της μη εκτελεστικής προέδρου στον ΕΟΠΠΥ.Ακούγονται πολλά σενάρια αλλά κανένα δεν μπορεί να φανεί λογικό.

Επιβεβαίωση του ΗealthWeb: Καταργείται η ΥΠΕΔΥΦΚΑ

Καταργείται ο ιστορικός μοναδικός ελεγκτικός μηχανισμός Υγείας , της ΥΠΕΔΥΦΚΑ, με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για την Πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας . Πλήρης επιβεβαίωση του Healthweb.gr!

Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία: Δικαίωμα στην ελπίδα με έγκαιρη διάγνωση

Συνέντευξη στο healthweb.gr με τον κ. Χρήστο Δάκα. Για τις σπάνιες ασθένειες που απειλούν την ζωή των ασθενών και σε κάποιες περιπτώσεις  επιφέρουν χρόνια αναπηρία αλλά  κυρίως για την νωτιαία μυϊκή ατροφία , μίλησε στο healthweb.gr και την Νικολέτα Ντάμπου ο Δρ. Χρήστος Δάκας, Διευθύνων σύμβουλος της Novartis Gene Therapies για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.