Πολιτική Υγείας

Τέξας Βιβλιοπωλείο: Επιστολή πελάτη που ισχυρίζεται ότι οι απαιτήσεις μάσκας θα οδηγήσουν σε νέο «Jim Crow»

Τέξας Βιβλιοπωλείο: Επιστολή πελάτη που ισχυρίζεται ότι οι απαιτήσεις μάσκας θα οδηγήσουν σε νέο «Jim Crow»

Προς το παρόν, οι επιχειρήσεις στο Lone Star State δεν υποχρεούνται από τον νόμο να έχουν εντολή μάσκας, αλλά δεν απαγορεύεται στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να επιβάλουν δική τους εντολή εντός των ορίων της επιχείρησής τους.

Τέξας Βιβλιοπωλείο: Ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου του Τέξας μοιράζεται επιστολή από τον πελάτη που ισχυρίζεται ότι οι απαιτήσεις μάσκας θα οδηγήσουν σε νέο «Jim Crow». Τον Μάιο, ο κυβερνήτης του Τέξας, Γκρεγκ Άμποτ, εξέδωσε εκτελεστική εντολή που απαγορεύει στα σχολεία και τους κρατικούς φορείς να απαιτούν εντολές μάσκας. Εάν εμβολιάζεστε, προστατεύεστε από την COVID-19.

Η βουλευτής του Κογκρέσου της Iowa, Mariannette Miller-Meeks, τονίζει τη σημασία που υπάρχει για τους Αμερικανούς να πάρουν το εμβόλιο κορωνοϊού καθώς η παραλλαγή Delta ξεκινά στις ΗΠΑ.

Ένας ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου στο Τέξας μοιράστηκε μια επιστολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από έναν ανώνυμο πελάτη που ισχυρίστηκε ότι οι απαιτήσεις μάσκας COVID-19 όπως λέει η επιχείρηση θα οδηγήσουν σε μια νέα μορφή “Jim Crow”.

Ο ανώνυμος πελάτης, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως βιβλιοθηκονόμος από το Ώστιν, έγραψε μια επιστολή στον ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου Painted Porch στο Bastrop του Τέξας, εκφράζοντας την απογοήτευσή του να εγκαταλείψει το βιβλιοπωλείο λόγω της απαίτησης μάσκας.

«Επιδιώκω να υποστηρίξω τις τοπικές επιχειρήσεις, ειδικά τα βιβλιοπωλεία, επειδή μοιάζουν με μια φυλή που πεθαίνει», γράφει η επιστολή. “Ωστόσο, δεν μπορώ πλέον να ανεχτώ το θέατρο που είναι η μάσκα.”

Ο βιβλιοθηκονόμος ισχυρίστηκε ότι η COVID-19 χρησιμοποιείται ως πολιτικό εργαλείο για τον διαχωρισμό και την πόλωση των ανθρώπων, της οικογένειας και των κοινοτήτων.

“Ο γενικός πληθυσμός καλοπροαίρετων, ευγενικών και φροντισμένων ανθρώπων χειραγωγείται σκόπιμα για να αποσταθεροποιηθεί η κοινωνία, να κλείσουν οι τοπικές οικονομίες και οι μικρές επιχειρήσεις όπως η δική σας, να εξαλειφθεί η πρόσβαση σε ευρύ φάσμα νόμιμων πληροφοριών και να αναβαθμιστεί η ζωή όπως εμείς την ξέρουμε “, συνέχισε.

Ο βιβλιοθηκονόμος έγραψε ότι έπρεπε να γράψει την επιστολή του ανώνυμα λόγω του «μίσους και του χλευασμού» καθώς και των «πολλών κατηγοριών και άσχημων υποθέσεων που έγιναν για όσους δεν πιστεύουν στη«μάσκα» ή στην ασφάλεια του μη εγκεκριμένου FDA για εμβόλια.

“Παρακαλώ αναζητήστε την αλήθεια, γιατί τόσο αυτή όσο και η ανθρωπότητα βρίσκονται ακριβώς μπροστά σας, όχι πίσω από μια μάσκα ή κυβερνητική εντολή. Και όλοι τρέμουμε και κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον προς τα πλάγια”, τελείωσε η επιστολή. “Ακριβώς όπως οι δυνάμεις που είναι επιθυμία.”

Τον Μάιο, ο κυβερνήτης του Τέξας, Γκρεγκ Άμποτ, εξέδωσε εκτελεστική εντολή που απαγορεύει στα σχολεία και τους κρατικούς φορείς να απαιτούν εντολές μάσκας.

Προς το παρόν, οι επιχειρήσεις στο Lone Star State δεν υποχρεούνται από τον νόμο να έχουν εντολή μάσκας, αλλά δεν απαγορεύεται στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να επιβάλουν δική τους εντολή εντός των ορίων της επιχείρησής τους.

Ο ιδιοκτήτης του Painted Porch, Ryan Holiday, ο οποίος μοιράστηκε την επιστολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα του Fox News για σχολιασμό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ο Κυβερνήτης του Τέξας θεωρεί το "άνοιγμα" του Τέξας σωστή στρατηγική έναντι του κορωνοϊού με αποδείξεις

Ο Fauci προειδοποιεί το Τέξας ότι είναι πρόωρο να δηλώνει νίκη στη μάχη με τον κορωνοϊό

Επιστημονική έρευνα για την πορεία της παραλλαγής του κορωνοϊού του Ηνωμένου Βασιλείου στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες

Τέξας: Άρση μέτρου αναγκαίας χρήσης μάσκας - Κανονική επαναλειτουργία αγορών

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τσιόδρας: Θα χρειαστούμε τρία-τέσσερα χρόνια μετά την πανδημία, για ν' αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις

Σημειώνοντας ότι θα χρειαστούν 3-4 χρόνια να ανακάμψουμε από τις συνέπειες της νόσου, μετά τη λήξη της πανδημίας, ο κ. Τσιόδρας αναφέρθηκε στα περιστατικά μακράς COVID, υπογραμμίζοντας ότι χρειάζεται υποστήριξη του συστήματος υγείας, ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, συνυπολογισμό των περιοριστικών μέτρων και των οικονομικών επιπτώσεων. Κυρίαρχο επίσης στοιχείο είναι και αντιμετώπιση των ψευδών ειδήσεων, καθώς και η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.

Καταπολέμηση της παραπληροφόρησης που διαδίδεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Λευκό Οίκο

Η κυβέρνηση Μπάιντεν αναφέρθηκε σε μελέτη του Κέντρου Αντιμετώπισης του Ψηφιακού Μίσους, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που μελετά τον εξτρεμισμό, που συνέδεσε δεκάδες λογαριασμούς με τη διάδοση της πλειοψηφίας της παραπληροφόρησης για τα εμβόλια στο Facebook.

Περιττά για τους περισσότερους Αμερικανούς θεωρούν τα ενισχυτικά πλάνα του εμβολίου covid-19 δύο αξιωματούχοι του FDA

H Gruber, ο Krause και άλλοι συγγραφείς ζήτησαν προσοχή σχετικά με την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου από προκαταρκτικές μελέτες παρατήρησης που ενδεχομένως επηρεάζονται από "συγκεχυμένες και επιλεκτικές αναφορές" για την ενημέρωση της αναπτυξιακής βολής της χώρας. Αντ΄ αυτού, η παροχή εμβολίου θα πρέπει να διατεθεί σε μη εμβολιασμένους πληθυσμούς για να μειωθεί καλύτερα ο κίνδυνος σοβαρών ασθενειών και αναδυόμενων παραλλαγών, ανέφεραν.

Συνεδρίαση ανεξάρτητης συμβουλευτικής επιτροπής του FDA για τη στάθμιση των δεδομένων για το ενισχυτικό εμβόλιο της Pfizer

«Παρόλο που η αποτελεσματικότητα του εμβολίου ενάντια σε σοβαρές ασθένειες, νοσηλεία και θάνατο παραμένει υψηλή, η εξασθένηση της ανοσίας και η διαφοροποίηση των ιών δημιουργούν πιθανή ανάγκη για τρίτη δόση εμβολίου»

Μίνα Γκάγκα: Πάνω από 62% του πληθυσμού είναι εμβολιασμένο-Έκκληση σε ηλικιωμένους και ευάλωτους

Μίνα Γκάγκα: Αναφορικά με την εμβολιαστική κάλυψη στη χώρα, η κα Γκάγκα, ανέφερε πως πάνω από το 62% του γενικού πληθυσμού είναι εμβολιασμένο. Ωστόσο, επεσήμανε ότι θα πρέπει να καλυφθεί το 100% ιδιαίτερα στις ευαπαθείς και τις μεγαλύτερες ηλικακές ομάδες, που διατρέχουν και τον υψηλότερο κίνδυνο.

Γκίκας Μαγιορκίνης: Σε φάση συρρίκνωσης η πανδημία - Βελτιωμένη η πίεση στο ΕΣΥ

Γκίκας Μαγιορκίνης: Ειδικότερα, όπως είπε, την τελευταία εβδομάδα καταγράφηκαν περίπου 12% λιγότερες διαγνώσεις σε σχέση με την προηγούμενη, ενώ ο αριθμός των θανάτων είναι σημαντικά μειωμένος κατά το ίδιο διάστημα κατά 18%.