Πολιτική Υγείας

Κρατικό Πανεπιστήμιο Τζόρτζια: Επιχορηγήσεις για τη Δημόσια Υγεία στη Τζόρτζια

Κρατικό Πανεπιστήμιο Τζόρτζια: Επιχορηγήσεις για τη Δημόσια Υγεία στη Τζόρτζια

Κρατικό Πανεπιστήμιο Τζόρτζια: Το Ερευνητικό Κέντρο Πρόληψης στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια επικεντρώνεται στην υγεία των προσφύγων και των μεταναστών. Μια σύνοδος κορυφής που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο συγκέντρωσε περισσότερους από 250 συμμετέχοντες.

Η χρηματοδότηση για την έρευνα και την προβολή που διεξήχθη από τη σχολή της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Κρατικού Πανεπιστημίου της Τζόρτζια έφτασε σχεδόν τα 21 εκατομμύρια δολάρια το οικονομικό έτος 2022, σημειώνοντας νέο ρεκόρ. Το σύνολο των 20,96 εκατομμυρίων δολαρίων για το οικονομικό έτος 2022, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου, είναι σχεδόν διπλάσιο από το σύνολο του σχολείου από μόλις πριν από πέντε χρόνια.

Χρηματοδότηση έρευνας στη Δημόσια Υγεία στη Τζόρτζια

“Η ταχεία ανάπτυξή μας στη χρηματοδότηση από χορηγίες υπογραμμίζει το ταλέντο, την αποφασιστικότητα και την αφοσίωση της εξαιρετικής σχολής της Σχολής Δημόσιας Υγείας”, δήλωσε ο Dean Rodney Lyn. “Στο μετρό της Ατλάντα και πέρα, αναζητούν λύσεις σε επείγουσες προκλήσεις για την υγεία και συνεργάζονται με τις κοινότητες για να προωθήσουν την ισότητα στην υγεία”. Η συνολική χρηματοδοτούμενη χρηματοδότηση αποτελείται από επιχορηγήσεις και συμβάσεις από ομοσπονδιακούς φορείς, όπως τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, καθώς και κρατικές υπηρεσίες, ιδιωτικά ιδρύματα και άλλους εταίρους.

Τον περασμένο χρόνο, η σχολή της Σχολής Δημόσιας Υγείας έλαβε επιχορηγήσεις για να εξετάσει τις επιπτώσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης σε κέντρα παιδικής μέριμνας, να στεγάσει την Ένωση Γεωργίας για την Ψυχική Υγεία των Βρεφών και να ιδρύσει ένα Εθνικό Κέντρο για την Εμπορία Παιδιών στην Πολιτεία της Τζόρτζια.

Πρόσθετες επιχορηγήσεις έχουν υποστηρίξει έρευνα και παρεμβάσεις με βάση την κοινότητα που επικεντρώνονται σε χρόνιες ασθένειες, μολυσματική ασθένεια, το αστικό περιβάλλον και την αστική υγεία, χρήση ουσιών και ψυχική υγεία, την πρόληψη και τον έλεγχο του καπνίσματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

ΕΟΔΥ Rapid Test: Τα σημεία δωρεάν ελέγχου Covid-19 αύριο 02/08

Απειλή για τη δημόσια υγεία από την ευλογιά των πιθήκων σε Νέα Υόρκη και Σαν Φρανσίσκο

Κινητικές διαταραχές λόγω συσσώρευσης σιδήρου στον εγκέφαλο

Τα Tweets δείχνουν τους Αμερικανούς να τρώνε πιο υγιεινά στην πανδημία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ο Μπιλ Γκέιτς και ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας συζητούν την επέκταση της παγκόσμιας συνεργασίας στον τομέα της υγείας

Ο Γκέιτς συναντήθηκε επίσης με τους ηγέτες της SK Bioscience, η οποία έλαβε χρηματοδότηση 10 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Συνασπισμό για Καινοτομίες Ετοιμότητας Επιδημίας CEPI για την ανάπτυξη του εμβολίου της για την COVID-19.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συγχορηγός του 9ου Συνεδρίου ISPAH

Άμπου Ντάμπι ΠΟΥ: Η συγχρηματοδότηση της εκδήλωσης από τον ΠΟΥ ενισχύει τη σημασία της σωματικής δραστηριότητας ως προτεραιότητας για τη δημόσια υγεία και τη συμβολή της στη μείωση της επιβάρυνσης των μη μεταδοτικών ασθενειών και στη βελτίωση της καθημερινής λειτουργίας, της ψυχικής υγείας και ευεξίας. 

Η σχολική περιφέρεια της Φιλαδέλφειας επιβάλλει μάσκες για τις πρώτες 10 ημέρες του σχολικού έτους ενώ τα προνήπια πρέπει να καλύπτονται όλον τον χρόνο.

Η περιφέρεια εφαρμόζει επίσης ένα πρόγραμμα «μάσκα για να μείνει», δηλώνοντας ότι οι μαθητές και το προσωπικό που έχουν εκτεθεί στην COVID-19 μπορούν να παραμείνουν στο σχολείο αλλά πρέπει να φορούν μάσκα για 10 ημέρες.

Μετάβαση ιστότοπων covid σε παρόχους στη Νέα Υόρκη για ανταπόκριση στην ευλογιά των πιθήκων

Σύμφωνα με το Fox 5 New York, τα κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων στη Νέα Υόρκη έχουν ξεπεράσει τα 2.000. Ο ιός της πολιομυελίτιδας έχει επίσης ανιχνευθεί στα λύματα των πόλεων και σε γειτονικές κομητείες.