Πολιτική Υγείας

ΗΠΑ ΔΕΠΥ: Έλλειψη φαρμάκου απαραίτητου για άτομα με ΔΕΠΥ και ναρκοληψία

ΗΠΑ ΔΕΠΥ: Έλλειψη φαρμάκου απαραίτητου για άτομα με ΔΕΠΥ και ναρκοληψία

ΔΕΠΥ: Οι ασθενείς θα πρέπει να συνεργαστούν με τους γιατρούς τους για να καθορίσουν την καλύτερη θεραπευτική επιλογή τους, σύμφωνα με ένα δελτίο ειδήσεων από το Κέντρο Αξιολόγησης και Έρευνας Φαρμάκων του FDA.

Τα άτομα με διαταραχή ελλειμματικής προσοχής/υπερκινητικότητας (ADHD) ή ναρκοληψία μπορεί να βασίζονται στο φάρμακο Adderall, αλλά είναι σε έλλειψη, ανακοίνωσε την Τετάρτη η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ. Η έλλειψη υπερύθρων Adderall οφείλεται σε περιοδικές καθυστερήσεις παραγωγής στην Teva, μία από τις εταιρείες που παράγει το φάρμακο.

Έλλειψη φαρμάκου για άτομα με ΔΕΠΥ ή ναρκοληψία

Ενώ άλλες εταιρείες συνεχίζουν να παράγουν αυτά τα ανάμεικτα άλατα αμφεταμίνης, δεν κάνουν αρκετά για να καλύψουν τη ζήτηση των ΗΠΑ. Το Adderall είναι εγκεκριμένο από τον FDA για τη ΔΕΠΥ και τη ναρκοληψία, μια διαταραχή ύπνου. Μέχρι να αποκατασταθεί η προσφορά, οι εναλλακτικές λύσεις περιλαμβάνουν την έκδοση παρατεταμένης αποδέσμευσης των μικτών αλάτων αμφεταμίνης, δήλωσε ο FDA.

Ο FDA έχει δημοσιεύσει πληροφορίες στο διαδίκτυο σχετικά με τους τρέχοντες κατασκευαστές και τα διαθέσιμα δυνατά προϊόντα. Παρακολουθεί την έλλειψη και βοηθά τους κατασκευαστές να λάβουν ό,τι χρειάζονται για να το επιλύσουν. Η υπηρεσία είπε ότι θα συνεχίσει να παρέχει ενημερώσεις.

Οι ασθενείς θα πρέπει να συνεργαστούν με τους γιατρούς τους για να καθορίσουν την καλύτερη θεραπευτική επιλογή τους, σύμφωνα με ένα δελτίο ειδήσεων από το Κέντρο Αξιολόγησης και Έρευνας Φαρμάκων του FDA.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Οι άνθρωποι με ΔΕΠΥ είναι πιθανό να πάσχουν από καρδιακή νόσο

Η μελατονίνη θα πρέπει να αποφεύγεται στα παιδιά, εκτός αν την κατευθύνει επαγγελματίας υγείας, λέει η ακαδημία ύπνου

Τα βρέφη με αυξημένο βάρος εμφανίζουν ψυχολογικά προβλήματα

Τα παιδιά με ΔΕΠΥ έχουν διαφορές στη «νευρική ευελιξία», δείχνει νέα μελέτη

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΕΟΠΥΥ: Νόμιμη η αντικατάσταση Γενικού Διευθυντή Οικονομικών σύμφωνα με Καρποδίνη

ΕΟΠΥΥ: Η απόφαση απαλλαγής υπαλλήλου από τα καθήκοντά του, ήταν πλήρως και ειδικά αιτιολογημένη, ελήφθη αρμοδίως και απολύτως νόμιμα, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού.

Τριήμερο 25ης Μαρτίου - Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών - Συστάσεις στους οδηγούς για τήρηση του Κ.Ο.Κ

Πριν ταξιδέψουν να κάνουν τεχνικό έλεγχο στο όχημά τους και να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου και τις καιρικές συνθήκες. Να είναι ιδιαιτέρα προσεκτικοί κατά την οδήγηση και να τηρούν τους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Να σέβονται τις οδικές σημάνσεις και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των τροχονόμων.

Μίνα Γκάγκα: Συμμετοχή στη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Γραφείου του ΠΟΥ στο Βουκουρέστι

Μίνα Γκάγκα: Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα των εργαζομένων στον τομέα της υγείας: τα κυλιόμενα ωράρια, η αργή επαγγελματική εξέλιξη, όπως και οι απολαβές που είναι χαμηλότερες από αυτές άλλων κλάδων.

Το rebate και το clawback στραγγαλίζουν εργαστηριακούς ιατρούς και παρόχους υπηρεσιών και προϊόντων υγείας, αλλά και την πρόσβαση των ασθενών στην ιατρική καινοτομία για περίπου 10 χρόνια τώρα.

Το rebate και το clawback στραγγαλίζουν εργαστηριακούς ιατρούς και παρόχους υπηρεσιών και προϊόντων υγείας, αλλά και την πρόσβαση των ασθενών στην ιατρική καινοτομία για περίπου 10 χρόνια τώρα.