Βραβεία

ΙΦΕΤ:Διπλή Διάκριση στα HEALTHCARE BUSINESS AWARDS 2022

ΙΦΕΤ:Διπλή Διάκριση στα HEALTHCARE BUSINESS AWARDS 2022

ΙΦΕΤ: Αναγνώριση & Επιβράβευση για τη στήριξη της Δημόσιας Υγείας και της Εθνικής Προσπάθειας Κατά του Covid-19.

Με δύο βραβεία τιμήθηκε το Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας & Τεχνολογίας στη φετινή εκδήλωση απονομής των Healthcare Business Awards. Το Ινστιτούτο απέσπασε το βραβείο SILVER στην κατηγορία Δράσεις, Ψηφιακά Μέσα & Υπηρεσίες για την αντιμετώπιση της COVID-19 (Preparation & Emergency Response), αλλά και το BRONZE στην κατηγορία Εθνική/Περιφερειακή Πρωτοβουλία για την Υγεία.

Τα δύο βραβεία επιβεβαίωσαν την αναγνώριση της σημασίας των δράσεων Εθνικής εμβέλειας του Ινστιτούτου για τη στήριξη της Υγείας, αλλά και την πρόληψη & αντιμετώπιση στη διαχείριση της πανδημίας. Παρά τις επιπτώσεις του Covid-19 στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, το ΙΦΕΤ στήριξε πολύπλευρα και ουσιαστικά την εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας εξασφαλίζοντας τη βασική νοσοκομειακή θεραπεία Ρεμντεσιβίρης, ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για τη λειτουργία ΜΕΘ/ΜΑΦ, αλλά και τα απαραίτητα υλικά για το Εθνικό εμβολιαστικό πρόγραμμα.

  •  Τα Healthcare Business Awards επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις, τις αναπτυξιακές και επενδυτικές πρωτοβουλίες, τις συνέργειες, καθώς και τις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.
  •  Όπως σχολίασε και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννης Σωτηρίου: «Θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό το θεσμό των Healthcare Business Awards για την ανάδειξη των καινοτόμων δράσεων και την ανάπτυξη πρωτοβουλιών και συνεργασιών σε όλο το φάσμα της Υγείας. Αισθανόμαστε τιμή για την αναγνώριση και της δικής μας συμμετοχής με τα δύο φετινά βραβεία. Στόχος μας διαχρονικά παραμένει η προάσπιση της δημόσιας Υγείας και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών σε κάθε ανάγκη τους και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.»

 

 Σχετικά με το Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας & Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ): Η εταιρεία ΙΦΕΤ Α.Ε., ιδρύθηκε το 1991, μετά την κατάργηση της τότε Εθνικής Φαρμακοβιομηχανίας (ΕΦ) και της Κρατικής Φαρμακαποθήκης (ΚΦ). Σήμερα είναι θυγατρική εταιρεία του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) και δραστηριοποιείται κυρίως στην παραγωγή, εισαγωγή και διάθεση φαρμακευτικών προϊόντων, τα οποία, αν και κρίνονται ως απολύτως απαραίτητα για την θεραπεία των ασθενών και την προστασία της δημόσιας υγείας, δεν κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά από ιδιωτικές φαρμακευτικές επιχειρήσεις. Επιπλέον, δραστηριοποιείται και σε τομείς παροχής υπηρεσιών υγείας, όπως η οργάνωση συστημάτων ασφαλούς διαχείρισης επικίνδυνων αποβλήτων ληγμένων φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων οικιακής χρήσης, καθώς και την ακτινοβόληση ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Προτεραιότητά της ΙΦΕΤ Α.Ε. -ανεξαρτήτως συνθηκών- είναι ο Ασθενής και η ολιστική και υπεύθυνη κάλυψη των αναγκών του, με σεβασμό στην πολιτεία και το περιβάλλον, υπηρετώντας σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα διεθνή πρότυπα και τις προβλέψεις της ισχύουσας εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

ΙΦΕΤ: Ο Απολογισμός του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας για το 2021

Ο Υπουργός Υγείας θα εισηγείται στον εαυτό του για την προμήθεια εμβολίων κατά του κορωνοϊού

Το ΙΦΕΤ σταματάει να προμηθεύεται φάρμακα

ΙΦΕΤ ιατρικός εξοπλισμός: Πραγματοποιεί γρήγορες προμήθειες αλλά όχι νόμιμες και όχι φθηνές

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο Υπουργείο Υγείας

Κατεπείγουσα απόφαση Κικίλια για άρση αναστολής αδειών των γιατρών μετά το ρεπορτάζ του healthwebgr

Στις επιτροπές HTA και Διαπραγμάτευσης πρέπει να ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι…

Δεν παράγει κάτι ο ΕΟΦ αλλά δίνει bonus στους εργαζόμενους

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αποπομπή προέδρου ΕΚΑΠΤΥ : Πρωτοφανείς καταγγελίες για σκάνδαλο

Παρασκήνιο: ΙΦΕΤ όπως ΚΕΕΛΠΝΟ ;

Παρασκήνιο: 1.500.000,00 € στον ΙΦΕΤ από το Υπουργείο Υγείας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Κορυφαίος εργοδότης η Janssen Ελλάδος για 2η συνεχή χρονιά

Janssen: Η βιωσιμότητα, η ενσωμάτωση νέων ανθρώπων στην εταιρεία, η επιμόρφωση και ανάπτυξη, καθώς και οι ευκαιρίες καριέρας είναι οι κατηγορίες που ξεχώρισαν και χάρισαν στην εταιρεία τη διάκριση του «Κορυφαίου Εργοδότη 2023».

Σημαντική διάκριση για την ελληνική φαρμακοβιομηχανία RAFARM

 Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία RAFARM, αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία «Δυναμική ανάπτυξη» των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας "Growth Awards" που διοργάνωσαν για έκτη συνεχή χρονιά η Eurobank και η Grant Thornton.

Bravo Awards 2022: Η Chiesi Hellas διακρίθηκε για τις βιώσιμες υποδομές της

Η πρωτοβουλία “Better Building” βραβεύτηκε στη θεματική ενότητα «Περιβάλλον». Η Chiesi Hellas, για τρίτη συνεχή χρονιά, διακρίθηκε στα βραβεία «Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2022», που διοργανώνονται από το QualityNet Foundation, για την πρωτοβουλία “Better Building” στη θεματική ενότητα «Περιβάλλον» (Βιώσιμη Δόμηση και Κτήρια).

Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2022 «ζωντανά»… με φόντο την Ακρόπολη!

Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς, η επιτυχημένη διοργάνωση της Noufio Communication Services, με την οποία οι φαρμακοποιοί επιβραβεύουν από το 2017 τις καλύτερες πρακτικές, υπηρεσίες, καινοτομίες και προϊόντα της φαρμακευτικής αγοράς, «επιστρέφουν» με φυσική παρουσία, την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022.