Πολιτική Υγείας

Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας: Τι θα ισχύσει για take away και delivery

Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας: Τι θα ισχύσει για take away και delivery

Στο πλαίσιο των νέων έκτακτων μέτρωπου ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, η Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας προχώρησε σε διευκρίνιση σχετικά με την λειτουργία των υπηρεσιών take away και της delivery.

Στο πλαίσιο των νέων έκτακτων μέτρων που ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, η Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας προχώρησε σε διευκρίνιση σχετικά με την λειτουργία των υπηρεσιών take away και της delivery.

Η νέα έκτακτη ανακοίνωση διευκρινίζει πως από τις 21:00 το βράδυ εως τις 05:00 το πρωί, η υπηρεσία delivery θα εξακολουθήσει να λειτουργεί όπως ίσχυε μέχρι πρότινος. Η αραλαβή από το κατάστημα διατηρείται σε ισχύ και μετά τις 21:00 το βράδυ μέχρι και την ολοκλήρωση του ωραρίου του καταστήματος, δεν αποτελεί, ωστόσο, αυτοτελή λόγο μετακίνησης των πολιτών, αλλά στο πλασίο των επιτρεπόμενων μετακινήσεων κατά τις ώρες αυτές

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Kρούσματα κορονοϊού σήμερα: 2752 νέα - 43 νεκροί - 297 διασωληνωμένοι

Έκρυθμη η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη- υγειονομική βόμβα

Ν. Χαρδαλιάς: Περιορισμός μετακινήσεων από την Παρασκευή

Στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων θα αναπληρώνουν τα χαμένα ραντεβού εμβολιασμού

Θεμιστοκλέους: Με κριτήριο τη δεδομένη ετοιμότητα τους, στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας πρώτης γραμμής θα κινητοποιούνται για να αναπληρώνουν τα χαμένα ραντεβού, ώστε καμία δόση να μην πάει χαμένη.

Η Αυστρία εξαιρεί από ταξιδιωτική οδηγία την Ελλάδα

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται μεταξύ των δέκα χωρών που θεωρούνται ασφαλείς σε σχέση με την πανδημία και εξαιρούνται από σήμερα από την ταξιδιωτική προειδοποίηση που έχει εκδώσει το αυστριακό υπουργείο Εξωτερικών και η οποία ισχύει για σχεδόν όλα τα κράτη του κόσμου.

Παπαευαγγέλου: Μειώνεται ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού - Στο 55% η πληρότητα στις ΜΕΘ

Παπαευαγγέλου: Ο κυλιόμενος μέσος όρος στη χώρα είναι 650 κρούσματα ανά ημέρα, είπε η καθηγήτρια Λοιμωξιολογίας, που σημείωσε πως είναι ιδιαίτερα δύσκολο να συμπιεστεί ακόμη παραπάνω η επιδημία.

Αποστάσεις με αποστολή SMS και χρονικό όριο στα καταστήματα

Λιανεμπόριο άνοιγμα: Τις διαδικασίες επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου, αλλά και κλάδων παροχής υπηρεσιών, από τις 18 Ιανουαρίου ανακοίνωσε επισήμως ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι τα μέτρα μπορούν να ανακληθούν ανά πάσα στιγμή.

Μητσοτάκης για λιανεμπόριο: Επαναξιολογούμε τα στοιχεία σε τακτά χρονικά διαστήματα

Μητσοτάκης: Το άνοιγμα του λιανεμπορίου σε ολόκληρη τη χώρα ανακοίνωσε κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, διευκρινίζοντας ότι αυτή ήταν η απόφαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, καθώς όπως είπε καταφέραμε να ελέγξουμε το δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Μητσοτάκης: Στα 500 ευρώ το πρόστιμο

Μητσοτάκης: "Η κυβέρνηση ακούει πάντα την εισήγηση της επιτροπής για τον κορωνοϊό". Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε αύξηση των προστίμων και μέτρα στήριξης.

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας για την προετοιμασία ενόψει κακοκαιρίας

Πολιτική Προστασία: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη- Συντονισμός ενόψει κακοκαιρίας. Ολοκληρώθηκε η ευρεία σύσκεψη υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, παρουσία του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, και με συμμετοχή του γενικού γραμματέα Υποδομών, Γιώργου Καραγιάννη, στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας για την προετοιμασία του κρατικού μηχανισμού ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει μεγάλο μέρος της χώρας μας κατά τις επόμενες ημέρες.