ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ: Αλλαγές καθηκόντων σε προϊστάμενους και μετακινήσεις υπαλλήλων

ΕΟΠΥΥ: Αλλαγές καθηκόντων σε προϊστάμενους και μετακινήσεις υπαλλήλων

Αλλαγές καθηκόντων σε προϊστάμενους έγιναν στον ΕΟΠΥΥ καθώς και  μετακινήσεις υπαλλήλων.Προϊσταμένη στην Διεύθυνση Φαρμάκου ανέλαβε  η κ. Χαρίκλεια Κανή .

Συγκεκριμένα ,  απαλλάχθηκε από τα  καθήκοντα του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού  ο κ.  Πασχάλης  Θεόδωρου και ανέλαβε η κ.  Λίτσα Παναγιώτα η οποία μετακινήθηκε από  την Διεύθυνση Φαρμάκου. Προϊσταμένη στην Διεύθυνση Φαρμάκου ανέλαβε  η κ. Χαρίκλεια Κανή η οποία ασκούσε καθήκοντα Προϊσταμένης στο Τμήμα Σχεδιασμού και Παρακολούθησης Χορήγησης Φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ . 

 

Παράλληλα, ο  κ.  Πασχάλης  Θεόδωρου  μετακινήθηκε στο Τμήμα Διαπραγμάτευσης Συμβάσεων της Διεύθυνσης Συμβάσεων και του ανατέθηκαν τα  καθηκόντα Προϊσταμένου του Τμήματος. Μετακινήθηκε, επίσης ,  από τα καθήκοντα Προϊσταμένου του Τμήματος Σχεδιασμού Παροχών, Κοστολόγησης – Τιμολόγησης Ιατροτεχνολογικού, Υγειονομικού Υλικού και Σκευασμάτων Ειδικής Διατροφής της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού, Ζαχαρόπουλου Κωνσταντίνου, κλάδου ΠΕ Ιατρών, ειδικότητας ΠΕ Ιατρών Ορθοπεδικής, με βαθμό Α΄, στο Τμήμα Ελέγχου & Εκκαθάρισης ΔΦΥ της Διεύθυνσης Ελέγχου και Εκκαθάρισης και την ανάθεση σε αυτόν προσωρινών καθηκόντων Προϊσταμένου του Τμήματος.

 Μετακινήσεις περισσοτέρων υπαλλήλων

Στην συνέχεια , μετακινήθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Ψυχογυιός από  τα ασκούντα προσωρινά καθήκοντα προϊσταμένου της Διεύθυνσης Οικονομικών στη Διεύθυνση Συμβάσεων και την ανάθεση σε αυτόν καθηκόντων Προϊσταμένου της Διεύθυνσης . Προϊστάμενος  της Διεύθυνσης Συμβάσεων ήταν ο Νικόλαος  Κικίλιας ο οποίος μετακινήθηκε  στη Διεύθυνση Διεθνών Ασφαλιστικών Σχέσεων όπου ανέλαβε καθήκοντα  προϊσταμένου .

  • Απαλλάχθηκε από τα καθήκοντα της η Μπάρλα Μαρία ως προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διεθνών Ασφαλιστικών Σχέσεων. Στην διεύθυνση Οικονομικών προϊστάμενος ανέλαβε ο Καραμάνος Ευθύμιος που ήταν προϊσταμένος της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΕΟΠΥΥ Πειραιά.
  • Απαλλάχθηκε από τα καθήκοντα της και η Μαρία Γραμμένου  ως προϊσταμένης του Τμήματος Διαπραγμάτευσης Συμβάσεων.
  • Απαλλάχθηκε από τα καθήκοντα της και η Ευαγγελία Γραββάνη ως προϊσταμένη του Τμήματος Μισθοδοσίας της Διεύθυνσης Οικονομικών.
  • Απαλλάχθηκε από τα καθήκοντα του ο Χρυσάνθη  Νιφόρα ως προϊστάμενος  του Τμήματος Προϋπολογισμού της Διεύθυνσης Οικονομικών, καθώς και η αναπληρώτρια του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Οικονομικών η οποία  μετακινήθηκε  στο Tμήμα Διαχείρισης Οφειλών Περίθαλψης Ευρωπαϊκής Ένωσης της Διεύθυνσης Διεθνών Ασφαλιστικών Σχέσεων.

Τμήμα Σχεδιασμού και Παρακολούθησης Χορήγησης Φαρμάκων

Η Προϊσταμένη του Τμήματος Διαχείρισης Φαρμακείων ΕΟΠΥΥ της Διεύθυνσης Φαρμάκου, Πρινέα Ευφροσύνης μετακινήθηκε στο Τμήμα Σχεδιασμού και Παρακολούθησης Χορήγησης Φαρμάκων της ίδιας Διεύθυνσης, με καθήκοντα Προϊσταμένης του Τμήματος. Το  Τμήμα Διαχείρισης Φαρμακείων ΕΟΠΥΥ ανέλαβε η Χριστίνα Γεωργή  που μέχρι τώρα ήταν στο Τμήμα Σχεδιασμού και Παρακολούθησης Χορήγησης Φαρμάκων .

 

  • Μετακινήθηκε η κ. Μαρία Μπάρλα κλάδου ΠΕ Πληροφορικής, ειδικότητας ΠΕ Πληροφορικής (SOFTWARE-HARDWARE), με βαθμό Α΄, από τη Διεύθυνση Διεθνών Ασφαλιστικών Σχέσεων, στο Τμήμα Μισθοδοσίας της Διεύθυνσης Οικονομικών και  ανέλαβε καθηκόντα Προϊσταμένης του Τμήματος.

 

  • Μετακινήθηκε από προϊστάμενος του Τμήματος Ελέγχου & Εκκαθάρισης ΔΦΥ της Διεύθυνσης Ελέγχου και Εκκαθάρισης, η Γούλα Σπυρίδωνα, κλάδου και ειδικότητας ΠΕ Χημικών, με βαθμό Α΄, στο Τμήμα Σχεδιασμού Παροχών, Κοστολόγησης – Τιμολόγησης Ιατροτεχνολογικού, Υγειονομικού Υλικού και Σκευασμάτων Ειδικής Διατροφής της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού και την ανάθεση σε αυτόν προσωρινών καθηκόντων Προϊσταμένου του Τμήματος.

 

  • Μετακινήθηκε από τα καθήκοντα Προϊσταμένου του Τμήματος Συλλογής, Επεξεργασίας & Τεκμηρίωσης Οικονομικών Στοιχείων της Διεύθυνσης Οικονομικών ο  Ντερέκης Απόστολος  στο Τμήμα Προϋπολογισμού της ίδιας Διεύθυνσης και την ανάθεση σε αυτόν προσωρινών καθηκόντων Προϊσταμένου του Τμήματος.

Μετακινήθηκε από τα καθήκοντα Προϊσταμένης του Τμήματος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού & Προγραμματισμού Αναπτυξιακών Έργων της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού, η Παπαγεωργίου Αλεξάνδρα , μόνιμης υπαλλήλου, κλάδου ΠΕ Πληροφορικής, ειδικότητας ΠΕ Πληροφορικής (SOFTWARE-HARDWARE), με βαθμό Α΄, στο Τμήμα Συλλογής, Επεξεργασίας & Τεκμηρίωσης Οικονομικών Στοιχείων της Διεύθυνσης Οικονομικών και την ανάθεση σε αυτή προσωρινών καθηκόντων Προϊσταμένης του Τμήματος.

Μετακινήθηκε η μόνιμη υπάλληλος του Τμήματος Διασφάλισης Ποιότητας και Αποτελεσματικότητας της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού , Μακοπούλου Ελένη, κλάδου ΠΕ Πληροφορικής, ειδικότητας ΠΕ Πληροφορικής (SOFTWARE-HARDWARE), με βαθμό Α΄, στο Τμήμα Επιχειρησιακού Σχεδιασμού & Προγραμματισμού Αναπτυξιακών Έργων της ίδιας Διεύθυνσης και την ανάθεση σε αυτή προσωρινών καθηκόντων Προϊσταμένης του Τμήματος.

Μετακινήθηκε ο Γεώργιος  Γιαννακόπουλος  από το Τμήμα Σχεδιασμού Αγοράς και Παρακολούθησης Δικτύου Παρόχων της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού, στο Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας και Αποτελεσματικότητας της ίδιας Διεύθυνσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Καρποδίνη: Ο ΕΟΠΥΥ διευκολύνει την πρόσβαση των ασφαλισμένων σε ιατροτεχνολογικά προϊόντα

Αίτημα για την κατάργηση της δυνατότητας διενέργειας rapid test από τα φαρμακεία

ΕΟΠΥΥ: Για την απαλλαγή των τραυματιών του δυστυχήματος των Τεμπών

Χρυσοχοΐδης Economist: Προτεραιότητα η επανεκκίνηση του ΕΣΥ και της ΕΚΑΠΥ

Η Θεανώ Καρποδίνη διαψεύδει κατηγορηματικά ότι κλείνουν τα φαρμακεία ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ: Παραπλανητικά SMS σε ασφαλισμένους - Μεγάλη προσοχή

Οι νεφροπαθείς αντιδρούν στο κλείσιμο των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τεράστια απάτη κατά του ΕΟΠΥΥ με επιθέματα - 71.000 παράνομες συνταγογραφήσεις

Οι εταιρίες που εισήγαγαν τα επιθέματα για την περαιτέρω διακίνησή τους το διάστημα 2017-2019 έβαζαν τα προϊόντα τους σε υποκατηγορίες ιατρικού υλικού που αποζημιώνονται από τον Οργανισμό, χωρίς να πληρούνται οι απαιτούμενες προδιαγραφές.

Τα φαρμακεία ΕΟΠΥΥ εξοικονομούν 160.000.000 € από τα ΦΥΚ

Σε μια απαράδεκτη, ατεκμηρίωτη έως και παραπλανητική επίθεση κατά της λειτουργίας και του ρόλου που διαδραματίζουν τα Φαρμακεία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., προέβη ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου  (ΠΦΣ), των ιδιωτικών φαρμακείων, σε συνέντευξή Τύπου στις 26/04/2023, τονίζουν οι εργαζόμενοι του ΕΟΠΥΥ . Υπογραμμίζεται ότι '' Ο ΕΟΠΥΥ εξοικονομεί από τα ΦΥΚ ετησίως 160.000.000 € επειδή τα διαθέτει μέσω των Φαρμακείων του . ''

Εκδόθηκε ο νέος ΕΚΠΥ . Όλες οι αλλαγές

Τροποποιήθηκε ο Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υγείας (ΕΚΠΥ) του Εθνικού Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.). Τι αλλαγές έγιναν;

Θεανώ Καρποδίνη: Η επόμενη μέρα για τον ΕΟΠΥΥ . Τι σχεδιάζουν

Τα στελέχη και τους  εργαζόμενους του ΕΟΠΥΥ επαίνεσε η Διοικήτρια του Θεανώ Καρποδίνη σε πρόσφατη ομιλία της για τα 10 χρόνια λειτουργείας του ΕΟΠΥΥ καθώς είπε ότι ‘’ Ο ΕΟΠΥΥ είναι οι άνθρωποί του και πολλοί από αυτούς εργάζονται από την πρώτη μέρα που συστήθηκε ο Οργανισμός .’’ . Παράλληλα, μίλησε και για την επόμενη μέρα του ΕΟΠΥΥ και τι σχεδιάζουν.  

Ξεκινάει η ηλεκτρονική συνταγογράφηση εξετάσεων ελέγχου μεταλλάξεων γονιδίων

Στο πλαίσιο των προληπτικών εξετάσεων κατά του καρκίνου ο ΕΟΠΥΥ ενσωματώνει στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης "Διαγνωστικές Εξετάσεις Ογκολογικών Βιοδεικτών για τον έλεγχο παρουσίας μεταλλάξεων γονιδίων BRCA 1/2».