Πολιτική Υγείας

Δημόσιες Πισίνες: Σε όλες τις ΗΠΑ αντιμετωπίζουν ελλείψεις ναυαγοσωστών και προσωπικού

Δημόσιες Πισίνες: Σε όλες τις ΗΠΑ αντιμετωπίζουν ελλείψεις ναυαγοσωστών και προσωπικού

Δημόσιες Πισίνες: Οι δημόσιες πισίνες σε όλη τη χώρα αντιμετωπίζουν ελλείψεις ναυαγοσωστών και προσωπικού αυτό το καλοκαίρι, οι οποίες επιδεινώθηκαν από την πανδημία COVID-19, αναγκάζοντας ορισμένες κοινότητες να περιορίσουν τις πισίνες και τις ώρες λειτουργίας ή να κρατήσουν τις πισίνες κλειστές. Η έλλειψη προσωπικού και ναυαγοσωστών θεωρείται η χειρότερη σε περίπου μια δεκαετία, σύμφωνα με ορισμένους ανθρώπους, και πρέπει να υπάρχει κάποια αλήθεια γιατί σε εθνικό επίπεδο, σχεδόν 8 στα 10 τμήματα πάρκων δεν έχουν αρκετό προσωπικό, σύμφωνα με την Εθνική Αναψυχή National Recreation και τον ΣύλλογοςΠάρκων, Park Association, αναφέρει το KSL.com.

Μετά την πανδημία, οι ελλείψεις έχουν γίνει τρόπος ζωής για πολλούς ανθρώπους, από πιλότους αεροπορικών εταιρειών και προσωπικό φιλοξενίας μέχρι εστιατόρια και παντοπωλεία.

Μετά από διακοπές στην εργασία κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, οι νεότεροι εργαζόμενοι αναζητούν όλο και περισσότερο θέσεις εργασίας με υψηλότερες αμοιβές, μεγαλύτερη ευελιξία και λιγότερο άγχος. Στο Σολτ Λέικ Σίτι της Γιούτα, ο Ντέιβιντ Γκρέι, διευθύνει το ανθρώπινο δυναμικό για το πάρκο ψυχαγωγίας Lagoon.

Λέει ότι οι ναυαγοσώστες είναι μόνο ένα μικρό μέρος του εποχιακού ταλέντου που αναζητά. «Υπήρξαν πολλά άρθρα ότι υπάρχει έλλειψη ναυαγοσώστη και το βρίσκω ενδιαφέρον γιατί για μένα δεν υπάρχει έλλειψη ναυαγοσώστη. Υπάρχει έλλειψη εργατικού δυναμικού για καλοκαιρινή εργασία», είπε.

Και αυτό είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν μεγάλες και μικρές κοινότητες σε όλη τη χώρα αυτό το καλοκαίρι.

Ακόμη και πολιτείες και τοπικές κυβερνήσεις έχουν αναφέρει ότι αντιμετωπίζουν προκλήσεις στην εξεύρεση βοήθειας το καλοκαίρι, με πολλές αυξανόμενες αμοιβές για να δελεάσουν τους αιτούντες.

Οι πισίνες και τα κέντρα αναψυχής σε όλες τις ΗΠΑ αντιμετωπίζουν σοβαρή έλλειψη ναυαγοσωστών. Χωρίς αμφιβολία, η έλλειψη έχει αφήσει πολλούς Αμερικανούς με λιγότερες ή πιο επικίνδυνες επιλογές, ακόμη και όταν ένα σημαντικό μέρος της χώρας υπομένει ένα δεύτερο κύμα καύσωνα σε τόσες εβδομάδες.

Οι ειδικοί στη δημόσια υγεία λένε ότι ο κίνδυνος πνιγμού μειώνεται σημαντικά όταν υπάρχουν ναυαγοσώστες, σύμφωνα με το Associated Press.

Η Αμερικανική Ένωση Ναυαγοσωστών εκτιμά ότι η έλλειψη επηρεάζει το ένα τρίτο των πισινών στις ΗΠΑ.

Ο Bernard J. Fisher II, διευθυντής υγείας και ασφάλειας στην ένωση, αναμένει ότι θα αυξηθεί στο ήμισυ όλων των πισινών μέχρι τον Αύγουστο, όταν πολλοί έφηβοι ναυαγοσώστες επιστρέψουν στο σχολείο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η εκμάθηση κολύμβησης μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο πνιγμού κατά 88% για παιδιά ηλικίας 1-4 ετών

Επιθανάτιες Εμπειρίες Θυμάτων Πνιγμού από Καθ.Holden &Δρ. Αβραμίδη

Η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής συνιστά μαθήματα κολύμβησης για τα παιδιά το συντομότερο

Συμβουλές για προστασία των παιδιών στη θάλασσα

Οι ναυαγοσώστες  του Ε.Ε.Σ. έσωσαν Ελληνίδα αθλήτρια

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η Σαγκάη αναφέρει μηδενικά κρούσματα COVID για πρώτη φορά εδώ και μήνες

Κίνα κορωνοϊός: Η Κίνα ανέφερε μηδενικά νέα κρούσματα COVID-19 στη Σαγκάη για πρώτη φορά από τον Μάρτιο σήμερα, καθώς το τελευταίο ξέσπασμα της χώρας υποχωρεί μετά από μήνες καραντίνας και άλλους περιορισμούς.

Συνεδρίαση του ΠΟΥ για την ευλογιά των πιθήκων - Πιθανή παγκόσμια έκτακτη ανάγκη για την υγεία

Αν και η πλειονότητα των νέων περιπτώσεων ευλογιάς των πιθήκων έχει παρατηρηθεί σε ομοφυλόφιλους ή αμφιφυλόφιλους άνδρες, οι ειδικοί προειδοποιούν ότι οποιοσδήποτε διατρέχει πιθανό κίνδυνο.

Η επιτροπή CDC συνιστά στους ηλικιωμένους να κάνουν νεότερα εμβόλια γρίπης

Τα άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο να αναπτύξουν επιπλοκές γρίπης. Υπολογίζεται ότι, τα τελευταία χρόνια, μεταξύ 70% και 85% των θανάτων που σχετίζονται με την εποχική γρίπη έχουν συμβεί σε άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω.

Η ΝΥ εργάζεται να επεκτείνει την εμβολιαστική κάλυψη κατά της ευλογιάς των πίθηκων

Ευλογιά των πίθηκων: Την Πέμπτη, η πόλη της Νέας Υόρκης έγινε η πρώτη πόλη των ΗΠΑ που άρχισε να προσφέρει το εμβόλιο κατά της ευλογιάς των πιθήκων σε όσους διατρέχουν υψηλό κίνδυνο νόσησης. Όπως δήλωσε ο Επίτροπος Υγείας της πόλης, Δρ. Ashwin Vasan, στόχος είναι η επέκταση της δυνατότητας εμβολιασμού σε όλη την πόλη." 

Τζο Μπάιντεν: Mια θλιβερή μέρα για τη χώρα η απόφαση για τις αμβλώσεις

Τζο Μπάιντεν: «Τώρα με την ανατροπή της απόφασης-ορόσημο Roe v. Wade, ας είμαστε πολύ ξεκάθαροι, η υγεία και η ζωή των γυναικών σε αυτό το έθνος βρίσκονται σε κίνδυνο», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος, μιλώντας από τον Λευκό Οίκο.

Διευκρινίσεις και απαντήσεις με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα έδωσαν αξιωματούχοι υγείας

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις επαναμολύνσεις, πρόκειται για κάτι δεδομένο, τόνισε και συμπλήρωσε πως επειδή ο ιός θα παραμείνει για πολλά χρόνια, αν όχι για πάντα, θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι οι επαναμολύνσεις είναι κομμάτι της κανονικότητας που θα έχουμε τα επόμενα χρόνια.

Πώς θα συνάπτουν συμβάσεις οι ιδιώτες ιατροί με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας

Προσωπικός ιατρός: Καθορίζεται η διαδικασία σύναψης συμβάσεων του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας με τους ιδιώτες ιατρούς που θα συμβληθούν με τον Οργανισμό ως προσωπικοί ιατροί και κάθε σχετικό θέμα της συμβατικής συνεργασίας τους.

Ευλογιά πιθήκων: Το υπ. Υγείας Ν. Υόρκης εγκαινιάζει κλινική εμβολιασμού

Ευλογιά πιθήκων: Το Υπουργείο Υγείας της Ν. Υόρκης προσφέρει εμβολιασμό σε δικαιούχους Νεοϋορκέζους που μπορεί να έχουν εκτεθεί στην ευλογιά των πιθήκων, ξεκινώντας από σήμερα (23/6) στην κλινική σεξουαλικής υγείας Chelsea.