Πολιτική Υγείας

ΑΧΕΠΑΝΣ: Συνάντηση Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη με αντιπροσωπεία των AHEPANS

ΑΧΕΠΑΝΣ: Συνάντηση Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη με αντιπροσωπεία των AHEPANS

ΑΧΕΠΑΝΣ: Οι εκπρόσωποι της ΑΧΕΠΑ εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συνεχίσουν τις δράσεις τους με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας.

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία των ΑΧΕΠΑΝΣ (AHEPANS) στο υπουργείο Υγείας. Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι της ΑΧΕΠΑ (Αμερικανο-Ελληνική Εκπαιδευτική Προοδευτική Ένωση) ευχαρίστησαν τον Υπουργό για την άψογη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα και εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συνεχίσουν τις δράσεις τους με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας.

Η ΑΧΕΠΑ είναι μία από τις παλαιότερες, μεγαλύτερες, και ανεξέρτητες (μη πολιτικοποιημένες – ακομμάτιστες) οργανώσεις, αφοσιωμένη στο να προάγει Ελληνικά θέματα (ζητήματα) σε ολόκληρο τον κόσμο. Με περισσότερες από 40000 μέλη στην οικογένεια της, η Αχέπα έχει συνεισφέρει με πολυάριθμες δωρεές που αφορούν ιατρικές έρευνες, αρωγή – βοήθεια εύρεση εργασίας στις Η.Π.Α. και στο εξωτερικό καθώς και σε προγράμματα μαθητικών υποτροφιών.

Μέσω των Ελληνικών γλωσσικών προγραμμάτων και των πολιτιστικών εκδηλώσεων η ΑΧΕΠΑ συνεχίζει να συγκεντρώνει τις Ελληνικές κοινότητες παγκόσμια. Η Ελλάδα ανήκει στην διοικητική περιφέρεια 25, στη ζώνη 10 της Ευρώπης. Υπάρχουν 40 παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα με περισσότερα από 1100 μέλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Δήλωση Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη για τις εξαγγελίες Τσίπρα

Παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ 6 ασθενοφόρα με δωρεές από τον ειδικό λογαριασμό Covid-19

Πλεύρης: Το ΕΣΥ άντεξε την πανδημία & την υποχρηματοδότηση - Διαρκείς μεταρρυθμίσεις για ενίσχυση

Πλεύρης: Πρόληψη και αντιμετώπιση της παχυσαρκίας σε παιδιά & ενήλικες

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τιμολόγια του Ρεύματος - Αλλαγές σε όσα γνωρίζουμε από 1ης Ιανουαρίου - Αναποφάσιστοι οι καταναλωτές

«Και το νέο πράσινο ενιαίο τιμολόγιο έχει σοβαρά ζητήματα νομιμότητας και διαφάνειας, καθώς αφήνει παντελώς αόριστο το τίμημα και για τον λόγο αυτόν οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, πριν επιλέξουν να μεταβούν σε αυτό ή να επιλέξουν κάποιο από τα άλλα προγράμματα των προμηθευτών» υπογραμμίζει ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης Καταναλωτών – Ποιότητας Ζωής (ΕΚ.ΠΟΙ.ΖΩ) Παναγιώτης Σγούρας.

Υπουργείο Πολιτισμού - Διευκόλυνση της συμμετοχής των ΑμεΑ σε κάθε πτυχή της δημόσιας ζωής

Είμαστε αντιμέτωποι με το στοίχημα να αποκαταστήσουμε την προσβασιμότητα σε μνημεία παγκόσμιας ακτινοβολίας, χωρίς να αλλοιωθεί, στο ελάχιστο, ο χαρακτήρας τους. Να μην είναι, δηλαδή, μόνο εύχρηστες οι νέες υποδομές που εγκαταστάθηκαν, αλλά και να συνδέονται αρμονικά με το μνημείο, σεβόμενοι απολύτως τις επιταγές του Αρχαιολογικού Νόμου.

«Ψηφιακός βοηθός» του gov.gr - Νέο ψηφιακό εργαλείο για τη δημόσια διοίκηση

«Οι εκπαιδευτικοί είναι αυτοί που θα βοηθήσουν τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τα νέα εργαλεία» είπε, υπογραμμίζοντας ότι εάν δεν επιτευχθεί αυτή η σύνδεση ψηφιακών δεξιοτήτων με τις ανθρωπιστικές σπουδές «η γενιά αυτή θα έχει μειωμένη ικανότητα να ανιχνεύσει» τους κινδύνους της τεχνητής νοημοσύνης.

Επίσκεψη της Γενικής Γραμματέως Υπηρεσιών Υγείας σε Νοσοκομεία της Ηπείρου

Ήπειρος ΥΠΕ: Η Λίλιαν Βιλδιρίδη επισκέφθηκε νοσοκομεία της Ηπείρου και ενημερώθηκε για την πορεία του εκσυγχρονισμού τους, ενώ παράλληλα πληροφορήθηκε για τυχόν ελλείψεις και προβλήματα.