Τεχνολογία

Microsoft Windows 11: Έρχονται στις 5 Οκτωβρίου 2021!

Microsoft Windows 11: Έρχονται στις 5 Οκτωβρίου 2021!

Microsoft Windows 11: Ξεκινά η αλλαγή από τα Windows 10 στις 5 Οκτωβρίου. Λίγες μόλις ημέρες αναμονής μας χωρίζουν από το λανσάρισμα του νέου λογισμικού!

Η Microsoft, ο τεχνολογικός αυτός κολοσσός, το έχει επισημοποιήσει. Θα ξεκινήσει τη διανομή των Windows 11 στις 5 Οκτωβρίου. «Αυτή τη μέρα, η δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 11 θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί σε συμβατούς υπολογιστές με Windows 10 και τα Windows 11 θα αρχίσουν να διατίθενται για αγορά». Έτσι έγραψε ο Aaron Woodman, γενικός διευθυντής μάρκετινγκ των Windows. Αν και η διάθεση των Windows 11 θα ξεκινήσει στις 5 Οκτωβρίου, η διαδικασία θα έχει εξαιρετικά μεγάλη αναμονή. «Αναμένουμε ότι σε όλες τις κατάλληλες συσκευές θα προσφέρεται δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 11 έως τα μέσα του 2022», δήλωσε ο Woodman.

Microsoft Windows 11: Τι αλλαγές προβλέπονται;

 

Κατά την έναρξη της παράδοσης του 11, το λειτουργικό σύστημα θα προσφέρεται σε «νέες κατάλληλες συσκευές». Ωστόσο η Microsoft δεν διευκρίνισε πόσο καινούριος πρέπει να είναι ένας υπολογιστής για να μπορεί να φορτώσει το λογισμικό. Τα νέα προϊόντα που διατίθενται και μετά τις 5 Οκτωβρίου θα έρχονται με προεγκατεστημένα τα Windows 11. Όμως και πάλι, η Microsoft δεν ήταν έτοιμη να κάνει all-in, λέγοντας: «Οι υπολογιστές που έχουν προφορτωθεί με τα Windows 11 θα αρχίσουν να διατίθενται για αγορά».

Η ασάφεια εδώ ήταν ασυνήθιστη για τη Microsoft στο ντεμπούτο ενός νέου λειτουργικού συστήματος. Όμως στη συνέχεια η διαδοχή των 11 από τα 10 θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες αναβαθμίσεις. Τα Windows 11, ακόμη και αν ληφθεί υπόψη η αναβάθμιση UI (διεπαφή χρήστη) και UX (εμπειρία χρήστη), θα μπορούσαν εύκολα να ονομαστούν Windows 10 21H2 Εναλλακτικά, θα μπορούσαν να ονομαστούν Windows 10.1. Η Microsoft ανέβασε αυθαίρετα τον αριθμό με σημαντικά λιγότερη αιτιολόγηση από άλλες αλλαγές ονόματος. Μοναδική εξαίρεση οι αρκετές μετακινήσεις από το X στο X-dot-1.

Επόμενο βήματα για να λάβετε τα Windows 11 θα είναι συσκευές σε χρήση. Εκεί το μοντέλο της Microsoft προβλέπει ότι είναι πιθανότερο να εκτελέσει με επιτυχία την αναβάθμιση. Ο προγραμματιστής Redmond, Wash έχει αναπτύξει ενημερώσεις και αναβαθμίσεις εδώ και αρκετά χρόνια. Χρησιμοποιεί το ίδιο ή παρόμοιο σύστημα που, σε γενικές γραμμές, προτιμά νεότερες από παλαιότερες συσκευές με νεότερα, και όχι παλαιότερα, στοιχεία όπως η CPU και ο επεξεργαστής γραφικών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Στρατηγική συμμαχία Biocon Biologics & Serum Institute Life Sciences

Δύο βραβεία κέρδισαν τα καινοτόμα επιστημονικά επιτεύγματα για COVID-19

Ο πρώην Επίτροπος του Οργανισμού FDA Hahn αναλαμβάνει προσωρινό ρόλο υπεύθυνου μάρκετινγκ της YourBio Health

"Έκρηξη" ψηφιακών υπηρεσιών στο σπίτι λόγω πανδημίας - Τι δείχνει νέα έρευνα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

IntelliSite Philips: Η νέα πλατφόρμα ψηφιακής παθολογίας για την Philips είναι γεγονός

IntelliSite Philips: Η Philips λανσάρει μια νέα πλατφόρμα ψηφιακής παθολογίας με στόχο, μεταξύ άλλων, την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και την ενίσχυση της διαγνωστικής εμπιστοσύνης.

Τα νέα iPhone 13 Pro και iPhone 13 κυκλοφόρησαν επιτέλους

iPhone 13 Pro και iPhone 13: Οι νέες αφίξεις για την Apple είναι ήδη εδώ και έχουν εντυπωσιάσει κοινό και κριτικούς με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την απόδοση, το design και την συνολική ποιότητα χρήστη.