Τεχνολογία

Ιατρική: Ανάπτυξη της εφαρμογής οπτικών ινών στην ιατρική

Ιατρική: Ανάπτυξη της εφαρμογής οπτικών ινών στην ιατρική

Ιατρική: Η εφαρμογή της οπτικής ίνας αξιολογεί το μέγεθος του κλάδου, την ιστορική ανάπτυξη, τις ευκαιρίες, τις επερχόμενες τάσεις, τις μελλοντικές προκλήσεις και τις επιχειρηματικές στρατηγικές.

Η Global Laser Fiber in Medical Market από το 2022 έως το 2028 σας παρέχει τα πιο ενημερωμένα δεδομένα της αγοράς σχετικά με το συγκεκριμένο περιβάλλον αγοράς, τις τάσεις και τις προοπτικές για των οπτικών ινών στην Ιατρική.

Εφαρμογή οπτικών ινών στην ιατρική

Η έκθεση είναι μια εξαιρετική πηγή για εταιρικά στελέχη, διευθυντές μάρκετινγκ, πωλήσεων και εμπορευμάτων, αναλυτές και οποιονδήποτε αναζητά κρίσιμες πληροφορίες του κλάδου σε απλά προσβάσιμους πίνακες και γραφήματα. Χωρίζεται σε πολλές ενότητες για να κατανοήσει καλύτερα διάφορες πτυχές του κλάδου. Καθώς κάθε τομέας μελετάται περαιτέρω, ο αναγνώστης θα έχει μεγαλύτερη γνώση του αναπτυξιακού δυναμικού και της συμβολής κάθε περιοχής στην παγκόσμια αγορά.

Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν πρωτογενείς και δευτερεύουσες τεχνικές για να δημιουργήσουν τα δεδομένα στη μελέτη. Τα ίδια δεδομένα χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία του τρέχοντος περιβάλλοντος της αγοράς. Ο σκοπός αυτής της έρευνας είναι να παρέχει στους πελάτες μια πιο ολοκληρωμένη, καλύτερη και σαφή κατανόηση του κλάδου.

Το τμήμα εφαρμογής οπτικών ινών περιλαμβάνει:

  • Ουρολογία
  • Γυναικολογία
  • Θεραπεία φλεβών
  • Ενδοσκοπική
  • Χειρουργική Δερματολογία
  • Πλαστική χειρουργική
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ποια είναι η ιατρική του μέλλοντος;

Απόφαση του ΕΟΠΥΥ αναστάτωσε εκατοντάδες ασθενείς με διαβήτη

Πώς οι νευροενδοαγγειακές επεμβάσεις θα γίνουν ασφαλέστερες;

Νέο φωτοακουστικό ενδοσκόπιο χωράει μέσα σε μία βελόνα

ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για κατάρτιση σε ψηφιακές & πράσινες δεξιότητες

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πώς χρησιμοποιείται η τεχνητή νοημοσύνη για να βοηθήσει τους τυφλούς μαθητές να "οπτικοποιήσουν" γραφήματα

Τεχνητή Νοημοσύνη:Η περίπλοκη, πλούσια σε δεδομένα και εξαιρετικά οπτική φύση τέτοιων μοντέλων τα καθιστά συχνά διαθλαστικά στην υποβοηθητική τεχνολογία, όπως συσκευές ανάγνωσης οθόνης και ηλεκτρονικές οθόνες braille, που μπορεί να χρησιμοποιούν οι μαθητές με προβλήματα όρασης στην τάξη.

Αλλαγή στον τρόπο ανίχνευσης του κορωνοϊού

Covid-19: Μια μέθοδος δοκιμής που εφευρέθηκε στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ πρόκειται να κυκλοφορήσει σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού τα εμπορικά δικαιώματά της αδειοδοτήθηκαν στον πάροχο δοκιμών COVID-19, Innova Medical Group.

Πώς η 3D τεχνολογία μπορεί να βελτιώσει τον τρόπο που γίνεται η λαπαροσκόπηση

Λαπαροσκόπηση: Η χρήση του 3D στη λαπαροσκόπηση σημαίνει μικρότερους χρόνους χειρουργικής επέμβασης, μικρότερη νοσηλεία και λιγότερο μετεγχειρητικό πόνο σε σύγκριση με τη 2D.

Το τσιπ υπολογιστή που μιμείται τον εγκέφαλο έχει την αίσθηση του δέρματος

Έξυπνο ρολόι: οι υπερσύγχρονες πλατφόρμες τεχνητής νοημοσύνης που ενσωματώνουν τη μηχανική μάθηση για τον εντοπισμό προτύπων σε εξαιρετικά πολύπλοκα σύνολα δεδομένων μπορούν να κάνουν καλύτερη δουλειά.

Πώς η ψηφιακή τεχνολογία ενισχύει την υγειονομική περίθαλψη;

Ψηφιακή υγεία: Ο ψηφιακός μετασχηματισμός στην υγειονομική περίθαλψη έχει επιταχύνει τη χρήση τεχνολογιών όπως οι εφαρμογές για κινητά, η τεχνητή νοημοσύνη και η εικονική πραγματικότητα, προκειμένου να λυθούν μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης.