Τεχνολογία

Hologic: Λανσάρει την πρωτοποριακή Omni suite

Hologic: Λανσάρει την πρωτοποριακή Omni suite

Hologic: Λανσάρει την πρωτοποριακή Omni suite, ευελπιστώντας να βελτιστοποιήσει τη διαγνωστική και χειρουργική υστεροσκόπηση.

Η διευρυμένη σουίτα Omni παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία και επιλογή στους γιατρούς για τη βελτιστοποίηση της διαγνωστικής και χειρουργικής υστεροσκόπησης. Η ιατρική τεχνολογική εταιρεία Hologic παρουσίασε την εκτεταμένη γυναικολογική χειρουργική σουίτα της, Omni suite, στην Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή (EMEA). Πιο συγκεκριμένα, η διευρυμένη σουίτα περιλαμβάνει επί του παρόντος ένα ευέλικτο υστεροσκόπιο Omni 30 °, την αυχενική σφραγίδα Omni Lok και τη γαλλική σφραγίδα Omni 5. Αυτά τα προϊόντα συμπληρώνουν το υπάρχον χαρτοφυλάκιο γυναικολογικών χειρουργικών λύσεων της Hologic.

Η επέκταση Omni βελτιστοποιεί τη διαγνωστική και χειρουργική υστεροσκόπηση παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία και επιλογή στους γιατρούς. Οι τρεις εναλλάξιμες θήκες, που κυμαίνονται από 3,7mm έως 6mm με 0 ° ή τις νέες επιλογές οπτικού πεδίου 30 °, παρέχουν βελτιωμένη διαγνωστική και λειτουργική ευελιξία. Ένα μεγάλο μήκος εργασίας 200 mm βοηθά στην προσαρμογή της διαδικασίας στην ανατομία του ασθενούς. Το σύστημα των εναλλάξιμων θηκών δίνει την ευκολία να βλέπετε και να επεξεργάζεστε με ένα μόνο υστεροσκόπιο. Η επιλογή επισήμανσης και αντιμετώπισης γίνεται όλο και πιο κοινή σε όλη την Ευρώπη. Υπάρχει μια αυξανόμενη ευαισθητοποίηση για τα οφέλη από τη μεταφορά τέτοιων διαδικασιών στο εξωτερικό περιβάλλον και αυτό έχει επισημανθεί περαιτέρω από την πανδημία.

Οι γυναικολόγοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα προϊόντων που τους επιτρέπουν να προσαρμόζονται γρήγορα στις απαιτήσεις του κάθε ασθενούς. Αναμένεται ότι το Omni 30° θα γίνει γρήγορα μια συσκευή επιλογής για χρήση σε εξωτερικούς ασθενείς από γυναικολόγους σε όλη την EMEA. Η προσθήκη της αυχενικής σφραγίδας Omni Lok και της γαλλικής σφραγίδας Omni 5 στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων Hologic υποστηρίζει την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας. Το Omni Lok Cervical Seal μειώνει τη διαρροή υγρών και βοηθά στη διατήρηση της διάτασης, βελτιώνει την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών στο χειρουργείο και μειώνει τον χρόνο καθαρισμού μετά από υστεροσκόπηση.

Η εταιρεία δήλωσε ότι η σουίτα είναι συμβατή με τα υστεροσκόπια MyoSure και Omni. Χρησιμοποιώντας 5 γαλλικά εργαλεία, το Omni 5 French Seal Cap μειώνει επίσης τη διαρροή υγρού και την οπισθοχώρηση κατά περισσότερο από 75%.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Λόγοι αποτυχίας της εξωσωματικής γονιμοποίησης

Νεότερες εξελίξεις στην ενδοσκοπική γυναικολογία

Νέα επιστημονικά δεδομένα για τις εξωσωματικές

Γυναικολογική αξιολόγηση με σαλπιγγογραφία και υπογονιμότητα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Νέο μοντέλο μηχανικής μάθησης στον αγώνα κατά του καρκίνου μαστού

Μηχανική μάθηση υγεία: Σε ένα ιατρικό εργαστήριο, ένα τέτοιο μοντέλο υπόσχεται εξοικονόμηση χρόνου ταξινομώντας τις εικόνες γρηγορότερα από άλλες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στο εργαστήριο.

Νέα τεχνολογία μειώνει τις επιβλαβείς εκπομπές μεθανίου από την κοπριά ζώων κατά 99%

Κλιματική αλλαγή: Επίσης μειώνει κατά 95% τις εκπομπές αμμωνίας, σύμφωνα με τους δημιουργούς της, που από την ΕΕ περιγράφεται ως μία από τις κύριες πηγές ατμοσφαιρικής ρύπανσης που βλάπτει την υγεία.

Το Internet of Things θα καλύψει τις ανάγκες της ψυχικής υγείας εν μέσω πανδημίας

IoT ψυχική υγεία: Η πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας ήταν μια πρόκληση, δεδομένου ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι χρειάστηκε να μείνουν στο σπίτι και οι υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης ήταν σε θέση να αντιμετωπίσουν επείγουσες περιπτώσεις φροντίδας.

Ποια χαρακτηριστικά κάνουν την σιλικόνη ακαταμάχητη στην ιατρική βιομηχανία;

Ιατρική σιλικόνη: Τα τελευταία 60 χρόνια, η σιλικόνη ιατρικής ποιότητας ήταν ένα υλικό επιλογής για παραγωγούς πρωτότυπου εξοπλισμού ιατρικών συσκευών και συνεχίζει να χρησιμοποιείται από χειρουργικές συσκευές και εμφυτεύματα μέχρι ορθοπεδικά, προσθετικά και άλλα.

Η τηλεϊατρική συνεχίζει να αυξάνεται το 2021, λιγότερο όμως από το 2020

Τηλεϊατρική 2021: Φέτος, το 26% των οργανισμών υγειονομικής περίθαλψης ανέφεραν ότι το ένα τέταρτο ή περισσότεροι από τους ασθενείς τους είχαν χρησιμοποιήσει τηλεϊατρική. Το 2020 το 32% είχε χρησιμοποιήσει υπηρεσίες τηλεϊατρικής, σημαντικά υψηλότερο από το 7% που καταγράφηκε το 2019.

Άλματα προόδου στον τομέα των τηλεματικών υποδομών στη Γερμανία

Γερμανία ψηφιακή υγεία: Δημοσιεύτηκε ο Άτλας της Τηλεματικής Υποδομής, παρέχοντας μια ενημέρωση για την τρέχουσα κατάσταση της ψηφιακής αρχιτεκτονικής υγείας στη Γερμανία με ενδιαφέροντα ευρήματα.