Βραβεία

Allergan Aesthetics: Σημαντικές διακρίσεις για την Allergan Aesthetics στα Medical Beauty Awards 2021

Allergan Aesthetics: Σημαντικές διακρίσεις για την Allergan Aesthetics στα Medical Beauty Awards 2021

Allergan Aesthetics: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, απονεμήθηκε στην Allergan Aesthetics το πλατινένιο βραβείο στην κατηγορία Καινοτόμες Ενέσιμες Θεραπείες, για τη συνολική προσφορά της εταιρείας στις ενέσιμες θεραπείες προσώπου, με κορυφαία καινοτόμα brands τα οποία αναγνωρίζονται από επαγγελματίες υγείας και θεραπευόμενους.

Με ένα πλατινένιο, ένα χρυσό και ένα αργυρό βραβείο τιμήθηκε η Allergan Aesthetics, μία εταιρεία της AbbVie, την Πέμπτη 15 Ιουλίου στην απονομή των βραβείων Medical Beauty Awards 2021, για τις καινοτόμες ενέσιμες θεραπείες προσώπου στον χώρο της Αισθητικής Ιατρικής.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, απονεμήθηκε στην Allergan Aesthetics το πλατινένιο βραβείο στην κατηγορία Καινοτόμες Ενέσιμες Θεραπείες, για τη συνολική προσφορά της εταιρείας στις ενέσιμες θεραπείες προσώπου, με κορυφαία καινοτόμα brands τα οποία αναγνωρίζονται από επαγγελματίες υγείας και θεραπευόμενους.

Το χρυσό βραβείο, επίσης για δεύτερη χρονιά, απονεμήθηκε στην κορυφαία σειρά JUVÉDERM®, το #1 brand παγκοσμίως στα fillers προσώπου με υαλουρονικό οξύ, σχεδιασμένη και προσαρμοσμένη για όλες τις βασικές περιοχές του προσώπου και με ευρεία γκάμα προϊόντων τα οποία ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες προσφέροντας εξατομικευμένα αποτελέσματα που διαρκούν από 9 έως 24 μήνες, ανάλογα με την επιλεχθείσα θεραπεία. Με τις δύο πατενταρισμένες τεχνολογίες, HYLACROSS® και VYCROSS®, είναι εφικτή η βαθιά ενσωμάτωση στον ιστό, η οποία εξασφαλίζει τη βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου, τη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και την αντιμετώπιση των σημαδιών της γήρανσης, εξασφαλίζοντας φυσική όψη και αίσθηση. Η εφαρμογή των προϊόντων JUVÉDERM® πραγματοποιείται από εξειδικευμένο ιατρό, ο οποίος δημιουργεί ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας, σύμφωνα με τις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε προσώπου.

Τέλος, με αργυρό βραβείο στην κατηγορία Καλύτερη θεραπεία με Βοτουλινική Τοξίνη, διακρίθηκε το πρωτότυπο φαρμακευτικό σκεύασμα της Allergan Aesthetics για κοσμητική χρήση με τη δραστική ουσία βοτουλινική τοξίνη τύπου Α, η οποία συμβάλει στην προσωρινή βελτίωση της εμφάνισης των γραμμών στο άνω μέρος του προσώπου.

Στην Allergan Aesthetics βασική προτεραιότητα αποτελεί η συνεχής επιστημονική έρευνα για την ανάπτυξη αποτελεσματικών, ασφαλών και καινοτόμων προϊόντων με στόχο την ενίσχυση της ομορφιάς και τη διατήρηση της νεότητας εστιάζοντας στα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε ανθρώπου και αγκαλιάζοντας τη φυσική ομορφιά με ισορροπία, αρμονία και συμμετρία.

 

Ο Γιάννης Μπεσσής, Country Manager της Allergan Aesthetics, χαρακτηριστικά ανέφερε: «Στην Allergan Aesthetics εξελισσόμαστε συνεχώς και εργαζόμαστε για να προάγουμε την ορθή ιατρική πρακτική και να αποτελούμε σημείο αναφοράς για τον κλάδο της αισθητικής ιατρικής. Βρισκόμαστε στην αιχμή των καινοτόμων επιστημονικών εξελίξεων με στόχο να εκπληρώνουμε με ασφάλεια τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους θεραπευόμενούς μας. Επενδύουμε στις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους επαγγελματίες υγείας, καθώς προτεραιότητά μας είναι να τους προσφέρουμε καινοτόμα, ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα και παράλληλα να τους προσφέρουμε πρόσβαση στην πλέον σύγχρονη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση για την ασφαλή και βέλτιστη χρήση των σκευασμάτων μας. Είμαστε ευτυχείς που η αφοσίωσή μας στην ποιότητα και στην καινοτομία αναγνωρίζεται από το σύνολο της κοινότητάς μας και επιβραβεύεται από έγκυρους θεσμούς όπως τα Medical Beauty Awards».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Allergan Aesthetics:Καινοτόμα προϊόντα αισθητικής ιατρικής JUVÉDERM®

Allergan Aesthetics: Τέσσερις διακρίσεις στα Medical Beauty Awards 2020

Επιβεβαιώνεται το αποκλειστικό ρεπορτάζ του healthweb : Εξαγορά της Allergan από την  AbbVie 

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Bravo Awards 2022: Η Chiesi Hellas διακρίθηκε για τις βιώσιμες υποδομές της

Η πρωτοβουλία “Better Building” βραβεύτηκε στη θεματική ενότητα «Περιβάλλον». Η Chiesi Hellas, για τρίτη συνεχή χρονιά, διακρίθηκε στα βραβεία «Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2022», που διοργανώνονται από το QualityNet Foundation, για την πρωτοβουλία “Better Building” στη θεματική ενότητα «Περιβάλλον» (Βιώσιμη Δόμηση και Κτήρια).

Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2022 «ζωντανά»… με φόντο την Ακρόπολη!

Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς, η επιτυχημένη διοργάνωση της Noufio Communication Services, με την οποία οι φαρμακοποιοί επιβραβεύουν από το 2017 τις καλύτερες πρακτικές, υπηρεσίες, καινοτομίες και προϊόντα της φαρμακευτικής αγοράς, «επιστρέφουν» με φυσική παρουσία, την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022.

Johnson & Johnson Ελλάδος: Βραβείο ως Κορυφαίος Εργοδότης Ελλάδας και Ευρώπης για το 2022

Διεθνής διάκριση για την Johnson & Johnson Ελλάδος που πιστοποιήθηκε ως «Top Employer» (Κορυφαίος Εργοδότης) Ελλάδας και Ευρώπης για το 2022 από το διεθνή οργανισμό «Top Employers Institute», ο οποίος αναγνωρίζει πρακτικές αριστείας  εταιρειών σε όλο τον κόσμο.