Ειδήσεις Φαρμακοποιών

Τέμπη απεργία: Συμμετοχή Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας στη μεγάλη κινητοποίηση στις 16 Μαρτίου

Τέμπη απεργία: Συμμετοχή Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας στη μεγάλη κινητοποίηση στις 16 Μαρτίου

Τέμπη απεργία: Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας συμμετέχει στη νέα μεγάλη κινητοποίηση που οργανώνεται με σκοπό τη διαμαρτυρία για το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας συμμετέχει στη νέα μεγάλη κινητοποίηση που οργανώνεται με σκοπό τη διαμαρτυρία για το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών που, ειδικά στην περιοχή μας, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, σημάδεψε τις καρδιές όλων.

Στάση εργασίας στην Κεντρική Πλατείας Λάρισας

Την Πέμπτη 16-3-2023 με στάση εργασίας από 12.00 ως 14.30, με συμμετοχή στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατείας Λάρισας και ακολούθως στη νέα μεγάλη πορεία, μαζί με όλους τους υπόλοιπους πολίτες της Λάρισας, τους μαθητές, τους φοιτητές, τους εργάτες, τους δημοσίους υπαλλήλους, τους ιδιωτικούς υπαλλήλους και τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Καλούμε τους συναδέλφους μας, καθώς και όποιον αισθάνεται κοντά στο Σύλλογο και στον κλάδο, να δώσουν και πάλι δυναμικά το παρόν στο ίδιο σημείο συγκέντρωσης που επιλέξαμε και την προηγούμενη φορά, επί της οδού Μαρίνου Αντύπα στην Κεντρική πλατεία, από την πλάγια πλευρά του Δικαστικού Μεγάρου.

Η Λάρισα αποτελεί το κέντρο της χώρας, κυρίως όσον αφορά το σιδηροδρομικό δίκτυο και είναι υπόθεση όλων μας να διαφυλάξουμε την ομαλή λειτουργία των μεταφορών αυτών. Το σπουδαιότερο μέσο μεταφοράς για εμάς ήταν, είναι και θέλουμε να συνεχίσει να είναι το τρένο. Αφορά εμάς τους ίδιους, όλες τις λαϊκές οικογένειες, τις μετακινήσεις των δικών μας ανθρώπων, τις μετακινήσεις των παιδιών μας.

Ζητάμε, από την Πολιτεία να αναλάβει πλήρως τις ευθύνες της για την κακή κατάσταση που παρατηρείται σε πολλούς τομείς, τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα και που επηρεάζουν άμεσα τις ζωές όλων μας.

Ζητάμε να αποδοθούν πλήρως οι ευθύνες, ποινικές και πολιτικές, για το φοβερό δυστύχημα, να μην υπάρξει κανενός είδους συγκάλυψη και οι ένοχοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Να μην αφήσουμε να συνεχίζεται ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης από μερίδα του τύπου που δίνει βαρύτητα αναλόγως των συμφερόντων που φαίνεται ότι εξυπηρετεί, από όποια πλευρά κι αν συμβαίνει αυτό.

Ζητάμε ασφάλεια και υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών σε όλο το φάσμα που έχει να κάνει με τις πρωταρχικές και κύριες ανάγκες του ανθρώπου.

  • Στις Μεταφορές
  • Στην Υγεία
  • Στην Παιδεία
  • Στην Ενέργεια
  • Στην Πρόνοια
  • Στο ασφαλιστικό σύστημα

Ζητάμε πάνω από τις καμπύλες κόστους – οφέλους να τοποθετηθεί η αξία της ανθρώπινης ζωής κυρίως, αλλά και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν το 2023 Δημοτικά Σχολεία, όπου τα παιδιά στεγάζονται σε κοντέινερ, ακόμη και στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, δεν είναι δυνατό να περνάμε από μισογκρεμισμένες γέφυρες, από κακοφτιαγμένους δρόμους, τα Νοσοκομεία μας και τα Κέντρα Υγείας να μην λειτουργούν με επαρκές προσωπικό και με πλήρη κάλυψη των υλικοτεχνικών τους αναγκών, να ζητείται μεμονωμένα βοήθεια από ιδιώτες προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες των δομικών μονάδων του συστήματος γενικότερα.

Το μήνυμα μας απευθύνεται προς όλους τους εκπροσώπους των πολιτικών παρατάξεων, προς όλους τους φορείς εξουσίας, κεντρικής ή τοπικής και δεν εκφράζει καμία κομματική θέση, αλλά μια γενικότερη προτροπή για να φτιάξουμε τον κόσμο μας αρκετά καλύτερο. Για εμάς και για τις επόμενες γενιές.

Αποτελεί χρέος όλων μας να αγωνιστούμε για έναν καλύτερο κόσμο.

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16/03/2023 ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ

ΓΑΤΟΥΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛ. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗ ΓΩΝΙΑ (Πλατεία Ταχυδρομείου) ΤΗΛ 2410287253
ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΥ ΤΖΕΝΗ ΑΓΑΠΗ 31ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 44 (Απέναντι από το Γεν. Νοσοκομείο) ΤΗΛ 2410233395
ΚΑΡΟΖΟΥ ΕΥΗ ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ 131 (Πλησίον Γηροκομείου) ΤΗΛ 2410626612
Σ.Φ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ε. & ΜΗΛΙΩΝΗ Θ. ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 19-23 (Πλησίον Μανδηλαρά) ΤΗΛ 2410550350
Σ.Φ. ΤΣΙΜΠΙΡΙΔΗΣ Μ- ΕΞΑΡΧΟΥ Μ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 48 (ΕΝΑΝΤΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΙΚΑ) ΤΗΛ 2410625172
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ & ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ( 1Ο χλμ. Παλαιάς Ε.Ο Λάρισας- Αθήνας Έναντι Mac Donalds) ΤΗΛ 2410972209
ΤΖΕΛΛΟΥ ΚΕΡΥ ΑΝΘΙΜΟΥ ΓΑΖΗ 10 ΤΗΛ 2410535973

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Σ.Φ. ΑΚΡΙΒΟΥ Μ.-ΚΟΛΟΤΣΙΟΥ Ε. Ο.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ 39 ΤΗΛ 2410591878

ΕΛΑΣΣΟΝΑ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 53 ΤΗΛ 2493022150

ΦΑΡΣΑΛΑ

Σ.Φ. ΓΙΑΓΚΟΥΛΑ- ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ Ο.Ε.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ Β. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΛΟΥΛΕ 15 ΤΗΛ 2492025355

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2 ΤΗΛ 2492031278

ΑΓΙΑ

ΤΣΟΤΣΑ Η. ΜΑΡΙΑ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΥ 50 ΤΗΛ 2494022636

ΦΑΛΑΝΗ

ΠΑΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ 28 ΤΗΛ 2410942053

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ποιοι θα απεργήσουν στην 24ωρη Απεργία για το έγκλημα των Τεμπών;

Τεμπη: Συνεχίζεται η απεργία των υγειονομικών

Τέμπη: Διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 12

Ποια είναι η ιστορία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΠΦΣ: Το φορολογικό σύστημα στη χώρα μας χρειάζεται ριζική αναδιάρθρωση

Το φορολογικό σύστημα στη χώρα μας χρειάζεται ριζική αναδιάρθρωση, για την ισότιμη κατανομή των βαρών και τη δίκαιη αντιμετώπιση των ελεύθερων επαγγελματιών και των επιχειρήσεων, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομικής ζωής στη χώρα μας.

Άμεση κάλυψη με φάρμακα για τους πληγέντες ζητά από την πολιτεία ο πρόεδρος του Π.Φ.Σ. κ. Βαλτάς

Ταυτόχρονα θα πρέπει ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων ΕΟΦ να προβεί σε ελέγχους όλων αυτών, που παρά την απαγόρευση των εξαγωγών δεν διαθέτουν τα φαρμακευτικά σκευάσματα στον Έλληνα ασθενή, επενδύοντας στην αποτυχία των μέτρων και των προσπαθειών της Πολιτείας”.

ΠΦΣ: Προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας για τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ

Σε προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας πρόκειται να προχωρήσει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος τους  Απόστολος Βαλτάς ‘’ Για τον απαράδεκτο τρόπο λειτουργίας των κρατικών φαρμακείων.’’, όπως τόνισε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου . Παράλληλα είπε ότι '' Τα κρατικά φαρμακεία κανονικά απαγορεύεται να λειτουργούν.''

Εκπαιδευτικά σεμινάρια ΠΦΣ - ΙΔΕΕΑΦ

ΠΦΣ - ΙΔΕΕΑΦ: Σε εξέλιξη βρίσκεται το μεγάλο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του ΙΔΕΕΑΦ για το 2023, με δια ζώσης σεμινάρια για Φαρμακευτικούς Συλλόγους σε όλη την Ελλάδα.

ΠΦΣ: Στηρίζει τις αποφάσεις των τοπικών Φαρμακευτικών Συλλόγων - 3ωρη στάση για τον ΦΣ Λάρισας

ΠΦΣ: Τόσο ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος όσο και ειδικότερα ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας προτρέπουν τα μέλη τους να συμμετάσχουν στις αυριανές απεργιακές κινητοποιήσεις.