Αυτοφροντίδα

Μισώ αυτόν: Το να μισείς κάποιον σε κρατά συνδεδεμένη με αυτόν

Μισώ αυτόν: Το να μισείς κάποιον σε κρατά συνδεδεμένη με αυτόν

Μισώ αυτόν: Το να μισείς κάποιον σε κρατά συνδεδεμένη με αυτόν. Είναι ανθρώπινο να μισείς κάποιον που μας έκανε πολύ κακό. Ωστόσο, αυτό είναι ένα συναίσθημα που φυλακίζει και βλάπτει περαιτέρω τον κομιστή του. 

Πιστεύουμε ότι όταν κάποιος μας βλάπτει σοβαρά ή μας προδίδει, η μόνη απάντησή μας μπορεί να είναι να τον  απογοητεύσουμε και να ταχθούμε εναντίον του, γιατί αυτό του αξίζει. Δεν συνειδητοποιούμε ότι το μίσος σε ένα άτομο μας κρατά συνδεδεμένους μαζί του και ότι ο μόνος τρόπος να ελευθερωθούμε είναι να συγχωρήσουμε και να αφήσουμε, με συμβολικό τρόπο, αυτήν την εμπειρία.

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να ξέρετε ότι είναι απολύτως ανθρώπινο να διατηρούμε συναισθήματα μίσους απέναντι σε εκείνους που μας πληγώνουν. Τα συναισθήματά σας είναι έγκυρα και έχετε το δικαίωμα να τα αισθανθείτε. Είναι ακόμη κατανοητό ότι θέλετε να τιμωρήσετε αυτό το άτομο. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι, μισώντας, είστε οι τιμωρημένοι. Λένε ότι το να κρατάς μνησικακία είναι σαν να κρατάς έναν καύσιμο στο χέρι σου και να περιμένεις τον άλλο να καεί και είναι απολύτως αλήθεια. Εσείς ζείτε κάθε μέρα με αυτό το σκοτάδι μέσα σας, εσείς συνεχίζετε να ξαναζείτε πόνο, προδοσία και επιθετικότητα σε καθημερινή βάση. Με αυτόν τον τρόπο, παραμένετε αλυσοδεμένοι σε αυτό το άτομο που μισείτε τόσο πολύ, οι πράξεις του συνεχίζουν να οδηγούν και να ρυθμίζουν το δώρο σας και δεν είστε ελεύθεροι.

Δεν είναι όλα τα αδικήματα εξίσου σοβαρά, οπότε σε ορισμένες περιπτώσεις η απελευθέρωση θα είναι πιο περίπλοκη από ότι σε άλλες. Για να γίνει αυτό, το πρώτο και ουσιαστικό βήμα είναι να αποδεχτούμε τι συνέβη. Αποδεχτείτε το ως μέρος της ιστορίας σας, ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Πόσο καταστροφικά είναι τα "πρέπει"

Απόλαυσε την μοναξιά σου

Σκέφτεσαι να καπνίσεις... πήγαινε για τρέξιμο

Αυτοφροντίδα και συναισθηματική αναγέννηση

Σνακ που βοηθούν το διατροφικό σας πλάνο σε σχέση με τον διαβήτη,

Το ελληνικό κλασικό γιαούρτι περιέχει μεγάλα ποσοστά πρωτεΐνης και αποτελεί ένα πλήρως χορταστικό σνακ, ειδικά όταν συνοδεύεται από κόκκινα φρούτα ή ξηρούς καρπούς. Εκτός από πρωτεΐνες, παρέχει μια υγιεινή δόση ασβεστίου.

Η θεραπευτική επίδραση του θαλασσινού νερού

Θαλασσινό νερό: Η θεραπευτική επίδραση του. Μια γεμάτη ζωή, χωρίς προβλήματα με υπερβολικό βάρος, μια υγιεινή διατροφή, ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου... πολλοί εύχονται για αυτά τα πράγματα. Αλλά στο μονοπάτι της προσωπικής αλλαγής σταματάμε συχνά επειδή το πρώτο μας βήμα είναι ήδη λάθος. Πρέπει να αποτοξινώσουμε το σώμα και να αναγεννήσουμε τα κύτταρα του για να "ξυπνήσουμε εκ νέου" και να αρχίσουμε να χτίζουμε νέα θεμέλια.

Θέλεις να γίνεις αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος;

Αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι: Ποια είναι τα μυστικά επιτυχίας τους. Θέλεις να γίνεις αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος; Ναι, εσύ και σχεδόν όλοι οι άλλοι άνθρωποι στον κόσμο θέλουν το ίδιο πράγμα. Ωστόσο, μόνο ένα μικρό ποσοστό των ανθρώπων είναι πραγματικά σε θέση να επιτύχουν αυτό το επίτευγμα.

Πώς θα σου φαινόταν να πιεις ένα καφεδάκι πριν τον ύπνο σου

Καφεΐνη και ύπνος: Ένας καφές πριν τον ύπνο είναι τελικά εμπόδιο. Σε ό,τι αφορά στην καφεΐνη και τον ύπνο, οι περισσότεροι ειδικοί θα έλεγαν ότι αυτό το δίδυμο έχει βραχώδη σχέση, στην καλύτερη περίπτωση. Φυσικά, όλοι απαντούν στην καφεΐνη διαφορετικά (κάποιοι μπορούν να ανεχτούν μια απογευματινή σιέστα, άλλοι σίγουρα θα είναι ξύπνιοι όλη τη νύχτα), αλλά γενικά, το διεγερτικό συνδέεται με έναν κακό κιρκάδιο ρυθμό και διαταραγμένο κύκλο ύπνου.