Αυτοφροντίδα

Μαλλιά : Συμβουλές για να τα περιποιείστε σωστά

Μαλλιά : Συμβουλές για να τα περιποιείστε σωστά

Μαλλιά : Υπάρχουν ορισμένα ευρήματα που υποδηλώνουν ότι η εμφάνιση των μαλλιών σας επηρεάζει περισσότερο από τη διάθεσή σας.

Η περιποίηση των μαλλιών αποτελεί επένδυση στην εμπιστοσύνη και την ευτυχία σας
  • Τα μαλλιά ως βαρόμετρο για τη διάθεση, την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση δεν είναι μια νέα ιδέα. Κοίταξα τον συμβολισμό των μαλλιών και συνδέθηκε με την υγεία – η τριχόπτωση είναι μια σοβαρή ανησυχία για τους άνδρες – και η θηλυκότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  • Τα καλοδιατηρημένα μαλλιά είναι ένα προσωπικό και εξωτερικό σημάδι ελέγχου, αλλά ακόμη και να μάθω πώς να ελέγχω τα μαλλιά μου χρειάστηκε λίγος χρόνος. Ευτυχώς, το δίλημμα μου ήταν αποτέλεσμα του ότι ήταν πολύ φθηνό και ασυνεπές.

  • Η φροντίδα των μαλλιών ως θεραπεία θα πρέπει να έχει περισσότερη πίστωση. Για μένα, το να μιλάς με φίλους απλά δεν το κόβω μερικές φορές. Τα ψώνια είναι πολύ προσωρινά και είμαι πολύ νευρικός για να βρω θεραπευτή. Αλλά ένα κούρεμα;
  • Το να κάνετε ένα κούρεμα  είναι σαν θεραπεία ομιλίας, λιανική θεραπεία και αυτοεξυπηρέτηση σε μια συνεδρία δύο ωρών με αποσυνδεδεμένη περιποίηση. Ναι παρακαλώ. Ένα πολύ καλό κούρεμα μπορεί να με διαρκέσει περισσότερο από τρεις μήνες, αν το κόψετε σωστά. Και, στο τέλος της ημέρας, ο κομμωτής σας μοιάζει με τον θεραπευτή που θέλετε -κάποιος που είναι πάντα στο πλευρό σας, ανεξάρτητα από το πόσο άγρια ​​είναι η ιστορία σας.
  • Το καλύτερο κριτήριο για την επιλογή του τι πρέπει να κρατήσετε και το τι πρέπει να απορρίψετε είναι αν το κρατάτε θα σας κάνει ευτυχισμένους, αν θα σας φέρει χαρά

Ακολουθεί βίντεο για την αυτοφροντίδα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Σαρκοείδωση : Έτσι διαμορφώνεται το προσδόκιμο ζωής των ασθενών

ΟΑΕΔ Προγράμματα : Δημιούργησε 13.189 θέσεις εργασίας

Στο πλοίο μόνο με green pass ή αρνητικό τεστ από Δευτέρα -Ξεκίνησε η πρώτη έξοδος του καλοκαιριού για τα νησιά

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Συμβουλές για ασθενείς που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση

Αιμοκάθαρση ασθενείς: Τα νεφρά μας κάνουν τη σημαντική δουλειά της απομάκρυνσης των άχρηστων προϊόντων και της περίσσειας υγρών από το σώμα μας. Εάν τα νεφρά σταματήσουν να λειτουργούν σωστά, μπορεί να συσσωρευτούν τοξίνες και άχρηστα προϊόντα στο σώμα μας.

Τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία η σιωπή

Οι ήρεμες στιγμές μπορούν να οδηγήσουν σε βελτιωμένη πνευματική εστίαση, μειωμένα επίπεδα στρες, καλύτερο ύπνο, συναισθηματική θεραπεία και ενισχυμένη σύνδεση με τη διαίσθηση κάποιου.

Συμβουλές αυτοφροντίδας μετά τον χωρισμό

Χωρισμός: Η εξάσκηση της αυτοφροντίδας μετά από έναν χωρισμό είναι απαραίτητη για τη θεραπεία, την ανακάλυψη του εαυτού και, τελικά, για να προχωρήσουμε με ανανεωμένη δύναμη και ανθεκτικότητα.

Tips για την αντιμετώπιση του hangover

Hangover: Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να φροντίσετε αποτελεσματικά τον εαυτό σας μετά από ένα hangover και να υποστηρίξετε τις φυσικές διαδικασίες επούλωσης του σώματός σας.