Αυτοφροντίδα

Feng Shui: Το κρεβάτι σας βρίσκεται στην κατάλληλη θέση σύμφωνα με το Feng Shui;

Feng Shui: Το κρεβάτι σας βρίσκεται στην κατάλληλη θέση σύμφωνα με το Feng Shui;

Feng Shui: Αν θυμάστε ότι όλα έχουν ενέργεια, σίγουρα θα κάνετε κάτι για τη τοποθέτηση του κρεβατιού σας στη κρεβατοκάμαρα.

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, αν τοποθετήσετε το κρεβάτι σας σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση θα έχετε διάφορα πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, μπορείτε να τοποθετήσετε το κρεβάτι σας είτε προς τα ανατολικά, νοτιοανατολικά, δυτικά, βορειοδυτικά ή νοτιοδυτικά για καλύτερα αποτελέσματα.

Σε ποια πλευρά του δωματίου πρέπει να τοποθετήσετε το κρεβάτι σας;

Δύση: Όταν βλέπεις το κρεβάτι σου δυτικά, δημιουργείς τις καλύτερες συνθήκες για έναν καλό ύπνο. Η Δύση είναι ικανοποίηση. Ωστόσο, η ικανοποίηση μπορεί επίσης να φέρει μαζί της τεμπελιά και χαμηλό κίνητρο, οπότε το να ξεκινήσετε μια νέα καριέρα ενώ το κρεβάτι σας είναι στραμμένο προς αυτήν την κατεύθυνση μπορεί να μην είναι η καλύτερη ιδέα. Αυτό είναι ιδανικό για άτομα που έχουν ήδη μια καλή καριέρα.

Ανατολή: Τοποθετώντας το κεφάλι του κρεβατιού σας στην Ανατολή, αντιπροσωπεύει τη δημιουργικότητα και την αρχή ή την αρχή των απολύτως πάντων. Το μυαλό διαπερνά. Εάν είστε νέοι, αυτός είναι ο τέλειος τρόπος για να κοιμηθείτε. Αυτό αναδεικνύει σε κάθε άτομο συναισθήματα φιλοδοξίας και ανάπτυξης και προωθεί εύκολα την επέκταση της σταδιοδρομίας. Κατά συνέπεια, το μυαλό σας είναι πιο ενεργό και δεν θα μπορεί να ηρεμήσει τόσο εύκολα.

Νοτιοανατολικά: Αυτό είναι για άτομα που έχουν πρόβλημα στην επικοινωνία, καθώς προωθεί την καλή επικοινωνία, μια ενισχυμένη δημιουργικότητα και μια αρκετά δραστήρια ζωή. Νοτιοδυτικά: Εάν είστε μάλλον ανήσυχοι, κοιτάζοντας το κρεβάτι σας η νοτιοδυτική κατεύθυνση θα σας ηρεμήσει και θα σας κάνει να νιώσετε ειρηνικά με ό,τι υπάρχει. Θα έχετε επίσης την αίσθηση ότι είστε πιο κατασταλαγμένοι στη ζωή και τη σχέση σας. Αυτό που πρέπει να αποφύγετε είναι να βάζετε τους χώρους ύπνου σας σε κακές θέσεις για το Φενγκ Σούι, όπως ο

Βορράς, ο Βορειοανατολικός και ο Νότος. Βορράς: Ο Βορράς μπορεί να αυξήσει διάφορες διαταραχές ύπνου, όπως η αϋπνία και να σας κάνει μάλλον ληθαργικό στη ζωή σας. Αυτή η θέση ονομάζεται συχνά «θέση θανάτου». Εάν είστε ένα ηλικιωμένο άτομο, όπως ένας ηλικιωμένος πολίτης, αυτή η θέση μπορεί να είναι καλή για εσάς, καθώς προωθεί πραγματικά μια ηρεμία και ηρεμία από την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε κυρίως.

Βορειοανατολική: Αυτό μπορεί εύκολα να δημιουργήσει εφιάλτες σε ένα άτομο και να αισθάνεται ότι βρίσκεται σε έξαρση ανά πάσα στιγμή. Βγάζει δυνατά συναισθήματα.

Νότος: Ο νότος είναι πολύ κακός για τον ύπνο καθώς η ενέργεια που τον περιβάλλει είναι αρκετά υψηλή. Εάν βρίσκεστε σε πολλές έντονες διαμάχες στη σχέση σας, ένας τρόπος για να τις ελαχιστοποιήσετε είναι να αλλάξετε την κατεύθυνση των χώρων που κοιμάστε.

Κάτι άλλο που είναι σημαντικό όταν σκέφτεστε πού να τοποθετήσετε το κεφάλι του κρεβατιού σας, είναι να βεβαιωθείτε ότι δεν βρίσκεται ακριβώς μπροστά από την πόρτα του δωματίου. Η συνεχής ροή ενέργειας μέσω αυτής της πόρτας δεν θα σας επιτρέψει να ξεκουραστείτε. Εάν είναι απαραίτητο να κοιτάξετε μια ντουλάπα, φροντίστε η ντουλάπα να παραμένει κλειστή τη νύχτα. Γιατί; Αν θυμάστε ότι όλα έχουν ενέργεια, η ντουλάπα σας και το περιεχόμενό της, όσο οργανωμένο κι αν είναι, θα μπερδέψει το μυαλό σας. Έτσι, εάν δεν κοιμάστε καλά ή έχετε συχνά τσακωμό με τον σύντροφό σας, μπορείτε να σκεφτείτε να ανανεώσετε τα έπιπλα του υπνοδωματίου σας!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ξέρατε ότι το Feng Shui μπορεί να διατηρηθεί και στις διακοπές σας;

Συμβουλές Φενγκ Σούι για το μπαλκόνι μας

Διατηρήστε ενεργή την ερωτική σας ζώνη.

Εφαρμόστε τα 5 στοιχεία του Feng shui στη διατροφή σας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Το πικ-νικ είναι ένας από τους λόγους που η οικογένεια έρχεται πιο κοντά

Πικ-νικ: Μετά από μια κουραστική εβδομάδα στη δουλειά, για να μην αναφέρουμε μια εξαντλητική χρονιά, ένα πικνίκ είναι ακριβώς αυτό που θα συνταγογραφούσε ο γιατρός για όλη την οικογένεια.

Πώς αποκτάται η ευημερία στη ζωή μας;

Αυτοφροντίδα: Ακολουθούν μερικοί αποτελεσματικοί και δοκιμασμένοι τρόποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ευημερία σας.