Αυτοφροντίδα

Feng Shui: Ξέρατε ότι το Feng Shui μπορεί να διατηρηθεί και στις διακοπές σας;

Feng Shui: Ξέρατε ότι το Feng Shui μπορεί να διατηρηθεί και στις διακοπές σας;

Feng Shui: Το Φενγκ Σούι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για να κάνετε αυτό το ονειρεμένο ταξίδι αλλά και κατά τη διάρκεια και μετά το ίδιο το ταξίδι. Σας εξηγούμε πώς χρησιμοποιείτε το Φενγκ Σούι στο ταξίδι.

Εάν ταξιδεύετε αυτό το καλοκαίρι, μπορείτε να πάρετε μερικές από τις ανέσεις του σπιτιού ακολουθώντας μερικές απλές συμβουλές για το Φενγκ Σούι. Είτε μένετε σε ξενοδοχείο, παραθαλάσσιο σπίτι ή ενοικιαζόμενο διαμέρισμα, ένα μικρό κομμάτι του Φενγκ Σούι οδηγεί πολύ στη διασφάλιση της αρμονίας στις διακοπές σας.

Ακολουθούν 10 συμβουλές Φενγκ Σούι για υπέροχες διακοπές:

1. Πριν φύγετε, πετάξτε όλα τα ευπαθή τρόφιμα από το ψυγείο σας και κανονίστε να βγάλει κάποιος τα σκουπίδια σας για να μην επιστρέψετε στο σπίτι και έχετε χαλασμένα τρόφιμα ή άσχημες μυρωδιές.

2. Μιλώντας για μυρωδιές, ζητήστε να δείτε το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας πριν συμφωνήσετε με αυτό. Αν μυρίζει καπνό, μούχλα ή απλά άσχημα, ζητήστε ένα διαφορετικό.

3. Βγάλτε τα πράγματά σας από τη βαλίτσα αμέσως μόλις φτάσετε στον προορισμό σας, ώστε να εγκατασταθείτε γρήγορα και να κάνετε τον χώρο δικό σας.

4. Αποθηκεύστε τις αποσκευές σας στην ντουλάπα, καθώς οι βαλίτσες κάτω από το κρεβάτι αντιπροσωπεύουν την απομάκρυνση από έναν καλό ύπνο.

5. Φέρτε μαζί σας ένα αναμνηστικό από το σπίτι για να το επιδείξετε, όπως μια οικογενειακή φωτογραφία, ώστε το δωμάτιό σας να μοιάζει περισσότερο σαν σπίτι παρά σαν δανεικός χώρος.

6. Αναδιατάξτε τα έπιπλα εάν η διάταξη σας φαίνεται άβολη. Ωστόσο, φροντίστε να το επαναφέρετε στην αρχική του θέση πριν φύγετε.

7. Αν ο καθρέφτης είναι απέναντι από το κρεβάτι δεν θα κοιμάστε ξεκούραστος. Καλέστε την υπηρεσία καθαριότητας για ένα επιπλέον σεντόνι ή πετσέτα για να τη τοποθετήσετε στον καθρέφτη το βράδυ.

8. Εάν μπορείτε να δείτε την τουαλέτα από το κρεβάτι, αυτό θα απορροφάει την ενέργειά σας. Κρατήστε την πόρτα κλειστή το βράδυ ενώ κοιμάστε.

9. Φέρτε ένα μικρό νυχτερινό φως και φακό μαζί σας, ώστε αν σηκωθείτε το βράδυ να μην πέσετε πάνω στα έπιπλα ή σε αυτήν την κλειστή πόρτα του μπάνιου.

10. Βγάλτε τα ρούχα από τις βαλίτσες όταν φτάσετε στο σπίτι. Οι βαλίτσες που αφήνονται κοντά στην μπροστινή πόρτα αντιπροσωπεύουν το δέσιμο για να ξεφύγετε από την τρέχουσα κατάσταση της ζωής σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Διατηρήστε ενεργή την ερωτική σας ζώνη.

Συμβουλές Φενγκ Σούι για το μπαλκόνι μας

Πώς επηρεάζει η διακόσμηση τη διάθεσή μας;

Εφαρμόστε τα 5 στοιχεία του Feng shui στη διατροφή σας

Πως θα οργανώσετε την είσοδο του σπιτιού σας;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πώς η αυτοφροντίδα βοηθά στην σκέψη και στον έλεγχο του άγχους;

Φροντίδα: Πρόσφατη έρευνα αναφέρει ότι η καθημερινή επαφή με τη φροντίδα του εαυτού μας μπορεί να μας βοηθήσει να μειώσουμε το άγχος και την κατάθλιψη, ενώ παράλληλα μας βοηθά να βελτιώσουμε την υγεία μας

Είστε εξ αποστάσεως εργαζόμενος; 5 έξυπνοι τρόποι για να παραμένετε συνδεδεμένοι και παραγωγικοί

«Με τη συνεχή καλλιέργεια ενός περιβάλλοντος χωρίς αποκλεισμούς, οι εργαζόμενοι είναι πιο πιθανό να προσφέρουν εξαιρετική δουλειά, να υπερασπίζονται καινοτόμες ιδέες και να είναι ο καλύτερος εαυτός τους», εξήγησε ο Tipton. Επαινέστε δημόσια, δώστε σχόλια ιδιωτικά

6 Συμβουλές για όμορφη επιδερμίδα

Επιδερμίδα: Εάν θέλετε να εξομαλύνετε τον τόνο του δέρματός σας, υπάρχουν διάφορες θεραπείες που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων αλλαγών συμπεριφοράς και φυσικών συστατικών.

7 εκπληκτικά οφέλη για την ψυχική υγεία από τα παιχνίδια με χαρτιά

Επιτραπέζια: Τα παιχνίδια με κάρτες μπορεί να προσφέρουν πολλά εκπαιδευτικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά οφέλη, που κυμαίνονται από βελτιωμένες μαθηματικές δεξιότητες έως αυξημένη αίσθηση αυτοεκτίμησης.