Αυτοφροντίδα

Feng shui: 8 Φυτά εσωτερικού χώρου που εγκρίνει το feng shui

Feng shui: 8 Φυτά εσωτερικού χώρου που εγκρίνει το feng shui

Feng shui: Διαβάστε για τα καλύτερα φυτά φενγκ σούι για να φέρνουν καλή ενέργεια στο σπίτι.

Θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε ποιητικά τις θεραπευτικές δυνάμεις των φυτών εσωτερικού χώρου για μέρες! Καθαρίζουν τον αέρα, ανακουφίζουν από το άγχος και προσφέρουν στους “γονείς” των φυτών μια αίσθηση σκοπού, εκπλήρωσης και απόλαυσης. Αλλά σύμφωνα με τις παραδοσιακές αρχές του φενγκ σούι, το πράσινο μπορεί επίσης να αλλάξει και να βελτιώσει την ενέργεια στα σπίτια μας και να προωθήσει την καλή τύχη. Φυσικά, ορισμένα φυτά το κάνουν καλύτερα από άλλα. Παρακάτω, διαβάστε για τα καλύτερα φυτά φενγκ σούι για να φέρνουν καλή ενέργεια στο σπίτι.

Δέντρο του Χρήματος

Το Money Tree είναι ένα από τα πιο διάσημα φυτά φενγκ σούι και χρησιμοποιείται για να προσελκύσει πλούτο και ευημερία. Τοποθετήστε το φυτό χρήματός σας στη νοτιοδυτική περιοχή του σπιτιού σας (το τμήμα «πλούτου» στο bagua) για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το φυτό.

Sansevieria

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το φυτό φιδιού που μοιάζει με σπαθί, ή Sansevieria, μπορεί να χρησιμεύσει ως προστάτης και τοποθετείται καλύτερα από την μπροστινή πόρτα ή ένα μεγάλο παράθυρο. Είναι επίσης καλό σε ένα γραφείο ή ένα γραφείο στο σπίτι, καθώς φέρνει μια ζωντανή, εστιασμένη ενέργεια σε έναν χώρο. Αποφύγετε την τοποθέτηση ενός φυτού φιδιού σε ένα υπνοδωμάτιο ή παιδικά δωμάτια.

Αλόη

Παρόμοια με το φυτό φιδιού, η Αλόη Hedgehog έχει μυτερά, χυμώδη φύλλα και προσθέτει μια προστατευτική ή ζωντανή ενέργεια σε έναν χώρο. Είναι επίσης ένας ισχυρός καθαριστής αέρα, ο οποίος είναι εξαιρετικός για το φενγκ σούι γενικά.

Φιλόδενδρο

Το ταπεινό Philodendron προσφέρει μια υπέροχη χαλαρωτική ενέργεια φενγκ σούι. Τοποθετείται καλύτερα στις νοτιοανατολικές ή ανατολικές περιοχές του σπιτιού (οι τομείς του πλούτου και της φυσικής υγείας, αντίστοιχα, στον χάρτη bagua).

Rubber Tree

Το φυτό Rubber Tree είναι εξαιρετικό στην απομάκρυνση των τοξινών εσωτερικών χώρων και θα ευδοκιμήσει στην τραπεζαρία. Παρόμοια με το φιλόδενδρο, προσφέρει επίσης μια ήρεμη, χαλαρωτική ενέργεια και θα φέρει θετικότητα στις νοτιοανατολικές και ανατολικές περιοχές του σπιτιού.

Φίκος

Ο Φίκος που καθαρίζει τον αέρα είναι εξαιρετικό για το τμήμα σωματικής υγείας του Bagua (η ανατολική περιοχή του σπιτιού σας). Είναι επίσης ένα πιο ψηλό φυτό και, ως εκ τούτου, μπορεί να κάνει τα μικρά σπίτια να αισθάνονται πιο ευρύχωρα.

Πόθος

Ο Πόθος που καθαρίζει τον αέρα μπορεί εύκολα να ζωντανέψει στάσιμες ή «νεκρές» περιοχές του σπιτιού σας, όπως πάνω από τα ντουλάπια της κουζίνας ή τις παραμελημένες γωνίες. Είναι απίστευτα χαμηλής συντήρησης και θα φέρει θετική ενέργεια σε ένα σπίτι (ακόμα κι αν ξεχάσετε να ποτίσετε).

Καλαθέα

Το καλαίσθητο Καλαθέα είναι ένα δημοφιλές διακοσμητικό φυτό σπιτιού και θα αποτελέσει πλεονέκτημα για την περιοχή «φήμη και φήμη» του σπιτιού σας (νότια στον χάρτη Bagua). Είναι επίσης ένας εξαιρετικός καθαριστής αέρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Αφήστε την θετική ενέργεια να εισβάλει στον χώρο σας

Προσθέστε το feng shui στη ζωή σας

Ισορροπήστε την ενέργεια στον χώρο σας

Πώς θα πετύχετε την ισορροπία στο σπίτι σας;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

7 Τρόποι χαλάρωσης από το άγχος και τη ρουτίνα

Αυτοφροντίδα: Η κοινωνικοποίηση είναι το κλειδί για την αυτοφροντίδα. Ακολουθούν ορισμένες βασικές συμβουλές αυτοφροντίδας που μπορούν να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.

9 λύσεις για τη μείωση των συμπτωμάτων της κατάθλιψης

Κατάθλιψη αυτοφροντίδα: Το 10% των ενηλίκων στις ΗΠΑ υποφέρει από κατάθλιψη κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα οικογενειακές διαμάχες, απώλεια της παραγωγικότητας της εργασίας και δυστυχία για το άτομο που επηρεάζεται από την πάθηση και τους γύρω τους.