Αυτοφροντίδα

Διακόσμηση: Συμβουλές Φενγκ Σούι για το μπαλκόνι μας

Διακόσμηση: Συμβουλές Φενγκ Σούι για το μπαλκόνι μας

Διακόσμηση: Ως εξωτερικός χώρος, το μπαλκόνι διατηρεί την πλήρη διαμονή σας φρέσκια όλη την ημέρα. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για το Feng shui και διορθώστε όλα τα προβλήματα στη ζωή σας.

Ξέρετε ότι το Φενγκ Σούι δημιουργεί μία εξαιρετική ευεξία για το σπίτι σας. Όμως, ξέρετε ότι η ακατάλληλη πρακτική του Φενγκ Σούι μπορεί να φέρει προβλήματα και άγχος στα μέλη της οικογένειας; Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, το μπαλκόνι πρέπει να αερίζεται καλά και να είναι φωτεινό. Ως εξωτερικός χώρος, το μπαλκόνι διατηρεί την πλήρη διαμονή σας φρέσκια όλη την ημέρα. Γιατί λοιπόν να μην το κάνετε ένα τέλειο μέρος για να απολαύσετε το ζεστό φλιτζάνι τσάι με την οικογένειά σας; Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για το Feng shui και διορθώστε όλα τα προβλήματα στη ζωή σας.

Πού πρέπει να βρίσκεται το μπαλκόνι;

  • Κατεύθυνση μπαλκονιού. Η τοποθέτηση του μπαλκονιού με νότια κατεύθυνση λέγεται ότι σας προσφέρει έναν ικανοποιημένο και άνετο χώρο. Επιπλέον, τα μπαλκόνια με δυτικό και βόρειο προσανατολισμό δημιουργούν προβλήματα υγείας. Το Φενγκ Σούι συνιστά να αποφεύγετε τη θέση του μπαλκονιού προς τη βόρεια κατεύθυνση καθώς ρέει ο δροσερός άνεμος που προκαλεί προβλήματα υγείας. Επίσης, η δυτική κατεύθυνση εμποδίζει την ηλιοφάνεια.
  • Τοποθεσία στο μπαλκόνι. Αποφύγετε να εντοπίσετε το μπαλκόνι που βλέπει στις μυτερές γωνίες ή στις άκρες του απέναντι κτιρίου. Επιπλέον, το μπαλκόνι δεν πρέπει επίσης να συναντά την κουζίνα καθώς επηρεάζει την υγεία σας. Είναι απαραίτητο να μην υπάρχει μπαλκόνι που βλέπει την άκρη του απέναντι διαμερίσματος.
  • Διάταξη μπαλκονιού. Εάν έχετε την κύρια πόρτα να βλέπει στο μπαλκόνι, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Αν και κάνεις καλά, δεν θα μείνει για πολύ καιρό μαζί σου.
  • Χρησιμοποιήστε έναν χάρτη Bagua. Πριν κατασκευάσετε το σπίτι ή κάνετε μια κάτοψη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον “Map Bagua”. Αυτός ο χάρτης εμφανίζει εννέα πλέγματα με οκτώ εξέχοντες τομείς της ζωής σας και ενισχύει την εμπειρία σας με τις ενέργειες.

Τα οφέλη του καλού Φενγκ Σούι

  • Βελτιώνει την υγεία. Η σωστή εφαρμογή του Φενγκ Σούι έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση της υγείας του ατόμου που πάσχει από κάποια ασθένεια ή ασθένεια. Τα μπαλκόνια με νότιο και ανατολικό προσανατολισμό είναι τα καλύτερα καθώς υποδέχονται την ηλιοφάνεια, η οποία είναι εξαιρετικά καλή για την υγεία σου.
  • Αποτρέπει οικονομικά προβλήματα. Ένα από τα σημαντικά οφέλη ενός καλού Φενγκ Σούι είναι ότι καλωσορίζει την ευημερία. Η χρήση κατάλληλων αποχρώσεων χρωμάτων και φυτών κρατά μακριά τα οικονομικά ζητήματα.
  • Ο γάμος και οι σχέσεις βελτιώνονται. Σίγουρα θα απολαύσετε μια καλύτερη σχέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα εάν το μπαλκόνι σας ακολουθεί τους σωστές κανόνες του Φενγκ Σούι. Δεν υπάρχει χώρος για τσακωμούς, παρεξηγήσεις, ζήλια ή άλλα προβλήματα να προκύψουν ανάμεσα στον έγγαμο βίο σας.
  • Σταθεροποιεί την επαγγελματική ανέλιξη. Εάν το μπαλκόνι σας είναι προς τη βόρεια κατεύθυνση, τότε είναι πιθανό να πετύχετε μεγάλα ύψη στην καριέρα σας. Αυτή η κατεύθυνση του σπιτιού συμβολίζει μια «καριέρα» και σας βοηθά με την εξέλιξη της σταδιοδρομίας.

  • Αποτρέπει ανεπιθύμητα ατυχήματα. Ένα σωστό Feng Shui σας βοηθά να αποφύγετε την εμφάνιση ανεπιθύμητων ατυχημάτων στη ζωή κάποιου. Ένα θετικό τσι προστατεύει το μέλος της οικογένειας από αφύσικους θανάτους.
  • Αυξάνει τη φήμη. Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, κάθε άτομο μπορεί να βιώσει αναγνώριση και σεβασμό στη ζωή του εάν ακολουθήσει σωστά την αρχή. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και μην βασίζεστε στην τύχη για να κερδίσετε τη φήμη.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Διατηρήστε ενεργή την ερωτική σας ζώνη.

Ο διαλογισμός μειώνει τα λάθη στην εργασία, δείχνουν νέες μελέτες

Πώς να κάνετε το σπίτι σας φιλικό προς την αυτοφροντίδα σας;

Πώς να οργανώσετε το σπίτι σας με βάση το Feng shui

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

7 εκπληκτικά οφέλη για την ψυχική υγεία από τα παιχνίδια με χαρτιά

Επιτραπέζια: Τα παιχνίδια με κάρτες μπορεί να προσφέρουν πολλά εκπαιδευτικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά οφέλη, που κυμαίνονται από βελτιωμένες μαθηματικές δεξιότητες έως αυξημένη αίσθηση αυτοεκτίμησης.

Πώς να κοιμηθείτε καλύτερα ενώ έχει ζέστη;

Ύπνος: Η θερμοκρασία του σώματός μας πέφτει φυσιολογικά λίγο κατά τη διάρκεια του ύπνου και ένα δροσερό περιβάλλον ύπνου είναι ιδανικό για έναν καλό ύπνο.

Ξέρατε ότι το Feng Shui μπορεί να διατηρηθεί και στις διακοπές σας;

Feng Shui: Το Φενγκ Σούι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για να κάνετε αυτό το ονειρεμένο ταξίδι αλλά και κατά τη διάρκεια και μετά το ίδιο το ταξίδι. Σας εξηγούμε πώς χρησιμοποιείτε το Φενγκ Σούι στο ταξίδι.