Αυτοφροντίδα

Αυτοφροντίδα: Συναισθηματική αναγέννηση

Αυτοφροντίδα: Συναισθηματική αναγέννηση

Αυτοφροντίδα: Συναισθηματική αναγέννηση. Για να κατανοήσουμε τι σημαίνει αυτό, είναι πολύ πρακτικό να κάνουμε μια αναλογία με τον φοίνικα, ο οποίος αναγεννήθηκε από τις στάχτες. Είναι μια ισχυρή αλλαγή σε συναισθηματικό επίπεδο, όπου το άτομο αναζωογονεί τον συναισθηματικό του χώρο αφού κάτι το έβαλε σε κίνδυνο. Λοιπόν, είναι σαν να γεννάς μια νέα σχέση με το συναισθηματικό σου πεδίο.

Όπως και ο φοίνικας, το άτομο πέταξε μετά από ένα γεγονός που θα μπορούσε να τον προκαλέσει μεγάλο πόνο και ταλαιπωρία. Έτσι, δείτε την αγωνία σας με άλλο τρόπο και με θάρρος βρείτε άλλες κατευθύνσεις Αποτελείται από την έξοδο, από καταστάσεις που προκαλούν πολλή ταλαιπωρία, να ξαναβρεί τον εαυτό του, να διαχειριστεί τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις συμπεριφορές με διαφορετικό τρόπο, να βλαστήσει, να έχει διαφορετικά κίνητρα, να επιτύχει σκοπούς, να δει τα πράγματα διαφορετικά, και να βρει μια βελτίωση μετά την περίπτωσή του.

Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι, όλοι τους έξυπνοι, για τη διαχείριση του πόνου. Δεν έχει να κάνει με ένα «καθαρό σχιστόλιθο», αλλά αφορά στο να ξεπεράσουμε τις αντιξοότητες χρησιμοποιώντας τους πόρους που έχουμε. Μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολο να γνωρίζουμε τι είναι, έτσι ένα από τα πρώτα βήματα θα είναι να τα αναγνωρίσετε. Αποτελείται από τη χρήση της αυτογνωσίας. Αυτό περιλαμβάνει το στοχαστικό, υπομονετικό και στοργικό μαζί μας. Βήμα προς βήμα μπορούμε να ανακαλύψουμε τι συμβαίνει σε εμάς. Η γνώση του θα διευκολύνει τη διαχείριση!

Επιπλέον, για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας μπορούμε να εξερευνήσουμε τι θέλουμε να είμαστε, τι είμαστε αυτή τη στιγμή, πόσο μακριά θέλουμε να πάμε, πώς θέλουμε να το κάνουμε. Η γνώση αυτών των θεμάτων θα μας βοηθήσει να έχουμε μια ιδέα για τον εαυτό μας και να ακολουθήσουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε. Η εκμάθηση της πτώσης και της ανόδου θα μας βοηθήσει να βγούμε από καταστάσεις μεγάλης αγωνίας. Και, κάθε φορά που θα είμαστε σε θέση να αποκτήσουμε περισσότερες γνώσεις για να αντιμετωπίσουμε μελλοντικές καταστάσεις, μετά από όλα στη ζωή θα δημιουργούνται πάντα δυσκολίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Με τι κριτήρια επιλέγουμε σύντροφο

Άλλαξε το βαρετό σεξ που κάνεις... με ιδέες από τους ειδικούς

Η ευτυχία σου είναι προσωπική υπόθεση

Η επιστημονική εξήγηση για την αγάπη μας στη θάλασσα

Η επιστήμη πίσω από τη φράση "Η θάλασσα με κάνει χαρούμενο". Όλοι οι λάτρεις συμφωνούν ότι η παραλία είναι το "ευτυχισμένο" μέρος τους. Τα μάτια μας λάμπουν όταν σκεφτόμαστε την επόμενη επίσκεψή μας εκεί και για τους περισσότερους, το να είμαστε μακριά από την καθημερινή ρουτίνα μας είναι λόγος για να πάμε στην παραλία. Τι ακριβώς είναι αυτό με την παραλία που μας κάνει ευτυχισμένους; Γιατί στρεφόμαστε στο νερό για μια αίσθηση ηρεμίας και διαύγεια;

Πιθανές αιτίες που αισθάνεσαι μόνιμη κόπωση

Αισθάνομαι κουρασμένη: Γιατί νιώθεις αυτή την κατάπτωση . "Γιατί είμαι τόσο κουρασμένη;" είναι μια ερώτηση που οι άνθρωποι αναρωτιούνται αρκετά συχνά. Όλοι κουράζονται κάποια στιγμή, ιδιαίτερα μετά από μια ασθένεια, μια μακρά νύχτα με ένα άρρωστο παιδί ή μια πολυάσχολη εβδομάδα στη δουλειά. Ωστόσο, όταν η κούραση είναι επίμονη, όταν νιώθεις κουρασμένος μόλις ξυπνήσεις το πρωί ή όταν ο ύπνος δεν φαίνεται να βοηθάει, όσο και αν ξεκουράζεσαι—μπορεί συχνά να υποδεικνύει ένα βαθύτερο, υποκείμενο πρόβλημα.

Κάντε τον χρόνο να δουλεύει υπέρ σας

Αλλά μία προσέγγιση που γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένη αντιπροσωπεύεται από το μότο «δουλεύω εξυπνότερα, όχι σκληρότερα». Η σωστή διαχείριση του χρόνου δεν είναι η ολοκλήρωση πολλών εργασιών μέσα σε μια μέρα• είναι η απλοποίηση της καθημερινότητας και η ανακούφιση από το στρες.

Εξάσκησε και εσύ την αυτοσυμπόνια σου... Δες εδώ πώς

Αυτοσυμπόνια: Πώς να την εξασκήσεις. Τιμωρείς πάντα τον εαυτό σου για τα λάθη σου; Όλοι κάνουν λάθη αλλά αντί να είσαστε σκληροί για τον εαυτό σας, προσπαθήστε να αποδεχτείτε ότι δεν είστε τέλειοι και να είστε ευγενικοί με τον εσάς. Αν αυτό είναι κάτι που κάνετε τακτικά, τότε γράψτε μια σημείωση που ενθαρρύνει την αυτοσυμπόνια.

Φρόντισε τον οργανισμό σου και το δέρμα σου μέσω τον προβιοτικών

Προβιοτικά υγεία: Σε ποιες περιπτώσεις θα σε βοηθήσουν.  'Ενα από τα πιο πολυσυζητημένα οφέλη είναι η καλύτερη πέψη, ειδικά σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς με επιπλέον προκλήσεις όπως η δυσκοιλιότητα καραντίνας και τα στομαχικά προβλήματα λόγω άγχους.  Επίσης, προσφέρουν πραγματικά μια σειρά απίστευτων πλεονεκτημάτων, εκτός από το να βοηθούν την πέψη και το αίμα.

Η επικοινωνία μέσω σόσιαλ και οι παρανοήσεις

Διαχείριση κοινωνικών μέσων: Αξιοποίησε την αρχή του Hanlon. Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο που επικοινωνούμε. Πριν από χρόνια, ήταν αδιανόητο να μιλήσουμε με τους φίλους μας σχεδόν σε πραγματικό χρόνο όταν δεν ήμασταν μαζί τους. Τώρα χρειαζόμαστε μόνο σύνδεση στο διαδίκτυο και ένα από τα πολλά κοινωνικά δίκτυα στα οποία είμαστε συνδεδεμένοι.

Βασικές αρχές του Laziness Lie και πώς επηρεάζουν τη ζωή μας

Laziness Lie: Βασικές αρχές και πώς επηρεάζουν τη ζωή μας. Η παραγωγικότητα είναι ο καλύτερος τρόπος για να μετρήσουμε την αξία μας. Τα ψυχολογικά θεμέλια του "ψέματα οκνηρίας" και το πόσο μεγαλύτερες εργάσιμες ημέρες, υπερφόρτωση πληροφοριών και μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αυξήσει την πίεση να κάνουν συνεχώς και να είναι "περισσότερα".