Αυτοφροντίδα

Αυτοφροντίδα: Δες γιατί πρέπει να επιστρατεύσεις το χιούμορ σου στη σχέση

Αυτοφροντίδα: Δες γιατί πρέπει να επιστρατεύσεις το χιούμορ σου στη σχέση

Αυτοφροντίδα: Δες γιατί πρέπει να επιστρατεύσεις το χιούμορ σου στη σχέση. Ο ρόλος του χιούμορ και του γέλιου στις σχέσεις. Όλοι έχουμε ακούσει ότι το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο, και είναι αλήθεια. Το γέλιο ανακουφίζει το άγχος, αυξάνει τη διάθεση και σας κάνει πιο ανθεκτικούς. Αλλά είναι επίσης καλό για τις σχέσεις σας.

Στις νέες σχέσεις, το χιούμορ μπορεί να αποτελέσει ένα αποτελεσματικό εργαλείο όχι μόνο για την προσέλκυση του άλλου ατόμου, αλλά και για την υπέρβαση οποιασδήποτε αδεξιότητας που προκύπτει κατά τη διαδικασία της γνωριμίας μεταξύ τους. Στις καθιερωμένες σχέσεις, το χιούμορ μπορεί να κρατήσει τα πράγματα συναρπαστικά, φρέσκα και ζωντανά. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις συγκρούσεις, τις διαφωνίες και τις μικρές επιδεινώσεις που μπορούν να συσσωρευτούν με τον καιρό και να καταστρέψουν ακόμη και τα ισχυρότερα ομόλογα.

Το να μοιράζεσαι την ευχαρίστηση του χιούμορ δημιουργεί μια αίσθηση οικειότητας και σύνδεσης μεταξύ δύο ανθρώπων—ιδιότητες που ορίζουν σταθερές, επιτυχημένες σχέσεις. Όταν γελάτε μεταξύ σας, δημιουργείτε έναν θετικό δεσμό μεταξύ σας. Αυτός ο δεσμός λειτουργεί ως ισχυρή ασπίδα ενάντια στο άγχος, τις διαφωνίες, τις απογοητεύσεις και τις κακές διορθώσεις σε μια σχέση. Και το γέλιο είναι μεταδοτικό—απλά ακούγοντας κάποιον να γελάει σε καμαρώνει να χαμογελάς και να συμμετέχεις στη διασκέδαση.


Είτε θέλετε να βελτιώσετε τη σχέση σας με έναν ρομαντικό σύντροφο, φίλους, οικογένεια ή συνεργάτες, το χιούμορ μπορεί να βοηθήσει. Χρησιμοποιώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να μάθετε να χρησιμοποιείτε το χιούμορ για να εξομαλύνετε τις διαφορές, να μειώσετε το άγχος όλων και να επικοινωνήσετε με τρόπο που ενισχύει και εμβαθύνει τις σχέσεις σας.  Τα οφέλη της χρήσης του χιούμορ στις σχέσεις σας: Δημιουργήστε έναν ισχυρότερο δεσμό με άλλους ανθρώπους. Η υγεία και η ευτυχία σας εξαρτώνται, σε μεγάλο βαθμό, από την ποιότητα των σχέσεών σας—και το γέλιο συνδέει τους ανθρώπους. Εξομάλυνση των διαφορών. Η χρήση απαλού χιούμορ συχνά σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε ακόμα και τα πιο ευαίσθητα θέματα, όπως το σεξ ή τα πεθερικά. Διάχυση. Ένα καλογραμμένο αστείο μπορεί να διευκολύνει μια τεταμένη κατάσταση και να σας βοηθήσει να επιλύσετε διαφωνίες.

Χιούμορ και Υγεία

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Τα ζευγάρια πρέπει να συνεχίσουν να έχουν σεξουαλική ζωή παρά το lockdown

Εμβόλιο Phizer: Πρόκληση η αποθήκευση και συντήρησή του

Τι χρειάζεται για μία ισορροπημένη σεξουαλική ζωή

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ασκήστε φαντασία και σώμα παίζοντας με τα παιδιά στο σπίτι

Άθλητισμός lockdown παιδιά: Μετατρέψτε το καθιστικό ή το σαλόνι του σπιτιού σας σε φανταστικό τόπο παραμυθιού. Μπορείτε να δοκιμάστε ασκήσεις εξισορρόπησης, υποδυόμενοι τους ακροβάτες ή ζογκλέρ. Γιατί όχι, βάλτε ακόμη και το κατοικίδιο ζώο σας στη δράση, αν φυσικά απολαμβάνει να πηδά από στεφάνι σε στεφάνι ή να συνοδεύει τους μικρούς σας "μάγους" την ώρα των παραστάσεων. Εάν μάλιστα το πάρετε στα σοβαρά, μπορείτε να το κάνετε μια εβδομαδιαία δραστηριότητα ποιοτικής συνεύρεσης με την οικογένειά σας. Αφήστε τη φαντασία σας να πάρει τα ηνία της δράσης και εξασκηθείτε στα κόλπα σας κάθε φορά που έχετε λίγο χρόνο, προσκαλώντας και τα υπόλοιπα μέλη του οικογενειακού "τσίρκου" να ακονίζουν τα ταλέντα τους τακτικά.

Εναλλακτικοί τρόπου για να αντιμετωπίσετε την κακή ψυχολογία λόγω καραντίνας

Η ανάπτυξη και εγκαθίδρυση ορισμένων πρωινών συνηθειών θα δημιουργήσει σταδιακά αυξημένη ενέργεια που θα διαρκεί περισσότερο. Και είναι σημαντικό να τονιστεί ότι μιλάμε για συνήθεια• αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται αρκετή εξάσκηση και επιμονή για να εγκαθιδρυθεί και χρειάζεται να συνίσταται σε ορισμένες καθημερινές κινήσεις και ακολουθίες δραστηριοτήτων.

Τι είναι ο chakra διαλογισμός

Διαλογισμός: Μπορεί να μην είναι ξεκάθαρο ποιος διαλογίστηκε πρώτος, ωστόσο ο διαλογισμός ως πρακτική χρησιμοποιείται εδώ και τουλάχιστον 3.000 χρόνια. Με δυσκολία ωστόσο θα φανταζόταν εκείνος που τον ανακάλυψε ότι όχι μόνο θα επιβίωνε, αλλά θα γνώριζε νέες δόξες, εν μέσω πανδημίας.

Πέντε πυλώνες αυτοεκτίμησης στην εφηβεία

Αυτοεκτίμηση Εφηβεία: Η υγιής αυτοεκτίμηση παίζει ρόλο σε όλα όσα κάνετε. Οι έφηβοι με υψηλή αυτοεκτίμηση έχουν καλύτερες σχέσεις με συνομηλίκους και ενήλικες, αισθάνονται πιο ευτυχισμένοι για τα επιτεύγματά τους και βρίσκουν ευκολότερο να αντιμετωπίσουν απογοητεύσεις και αποτυχίες στη ζωή.

Θεραπευτικές ιδιότητες της Θάλασσας

Η θάλασσα προσφέρει θετική ενέργεια στους ανθρώπους και συμβάλλει στην γενικότερη ευεξία . Το θαλασσινό νερό έχει πολλέςΘεραπευτικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας .

Κατάθλιψη: Βήματα για να ισορροπήσετε τη διάθεσή σας

Κατάθλιψη Αυτοφροντίδα: Το μοίρασμα όσων αισθάνεστε και σας προβληματίζουν με ανθρώπους που εμπιστεύεστε μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα. Το να βλέπετε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας, όπως ψυχολόγο ή κοινωνικό λειτουργό, είναι μια υπέροχη ιδέα, αφού αποτελεί ένα σημαντικό πλαίσιο υποστήριξης. Αλλά μην σταματάτε εκεί. Μιλήστε επίσης με φίλους και αγαπημένους σας ανθρώπους. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε μια ομάδα υποστήριξης για άτομα που μοιράζονται κοινούς προβληματισμούς με εσάς. Όντας κοντά σε άτομα που αντιμετωπίζουν την κατάθλιψη μπορεί να σας υπενθυμίσει ότι δεν είστε μόνοι και να σας δώσει επιπλέον νέες ιδέες για την διαχείριση θεμάτων που σας απασχολούν.

Πώς να επιτύχουμε απώλεια βάρους με ένα απλό πείραμα

Στο τέλος του πειράματος, χρειάζεται να έχετε καταγράψει τουλάχιστον εννιά γεύματα, κάθε ένα σε διαφορετική ημέρα και περίπου την ίδια ώρα. Κοιτάξτε τις τελευταίες τέσσερις στήλες: επίπεδα ενέργειας, ενεργειακή σταθερότητα, όρεξη και διάθεση.