Αυτοφροντίδα

Άσκηση: Εύκολα tips για να κάνετε γυμναστική στο σπίτι

Άσκηση: Εύκολα tips για να κάνετε γυμναστική στο σπίτι

Άσκηση: Έχουμε παραθέσει μερικές συμβουλές προπόνησης στο σπίτι, που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε μεγαλύτερους στόχους φυσικής κατάστασης.

Η γυμναστική στο σπίτι έχει γίνει το νέο φυσιολογικό, αλλά το έχετε συνηθίσει ακόμα; Υπάρχουν πολλά πράγματα που δυσκολεύουν να επιδοθείτε σε μια προπόνηση στο σπίτι, από τα βασικά βήματα που πρέπει να κάνετε όταν επιλέγετε μια συνεδρία προπόνησης στο σπίτι μέχρι τον εξοπλισμό που έχετε πρόσβαση. Λοιπόν, πώς ξεπερνάτε αυτό το αίνιγμα; Πώς ξεπερνάτε αυτές τις προκλήσεις της έλλειψης χρόνου λόγω της εργασίας από το σπίτι, της έλλειψης εξοπλισμού και της έλλειψης κινήτρων; Μερικές φορές είναι τα μικρά πράγματα που πρέπει να κάνετε ή οι αλλαγές στον τρόπο ζωής που επιφέρετε που σας βοηθούν να ενσωματώσετε νέες συνήθειες. Όσον αφορά τις προπονήσεις από το σπίτι, είναι και πάλι μερικές από τις μικρές αποχρώσεις που θα σας έδιναν την ώθηση που χρειάζεστε για να αποκτήσετε φυσική κατάσταση. Πολύ βασικά πράγματα, όπως ο καθορισμός ώρας για προπόνηση ή η επιλογή αθλητικών δραστηριοτήτων για προπονήσεις, θα σας ωφελήσουν πραγματικά πάρα πολύ. Έχουμε παραθέσει μερικές συμβουλές προπόνησης στο σπίτι, που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε μεγαλύτερους στόχους φυσικής κατάστασης. Ίσως να το βάλεις;

Συμβουλές για γυμναστική στο σπίτι

  • Προγραμματίστε τις προπονήσεις σας. Ορίστε μια ώρα για τις προπονήσεις στο σπίτι σας. Μία από τις καλύτερες συμβουλές για τις προπονήσεις και τις ασκήσεις στο σπίτι πρέπει να είναι να διασφαλίσετε ότι επιδίδεστε σε κάποια δραστηριότητα την εν λόγω ώρα. Είναι μια υγιής πρακτική και συνοδεύεται από τεράστια προνόμια.
  • Αποφύγετε τον μη ρεαλιστικό καθορισμό στόχων. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε ένα χρονόμετρο στο μυαλό σας που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε ένα σετ ή ένα πρόγραμμα μέσα σε μια συγκεκριμένη διάρκεια. Θυμηθείτε ότι εργάζεστε για προσωπικά κέρδη, είτε πρόκειται για απώλεια βάρους είτε για την ενσωμάτωση ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Για το ίδιο, πρέπει να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας και να αποφύγετε να είστε ανταγωνιστικοί. Επιλέξτε να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους πριν ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα προπόνησης στο σπίτι.
  • Θέστε κίνητρα προθέσεις. Κάτι που επιλέγουν πολλοί ταξιδιώτες είναι μια νύχτα κατασκήνωσης στην έρημο. Ο ουρανός μοιάζει απόλυτα σουρεαλιστικός τη νύχτα και θα περάσετε την ώρα της ζωής σας. Εάν το επισκέπτεστε εκτός εποχής, θα δείτε λιγότερους τουρίστες και θα μπορείτε να απολαύσετε την εκπληκτική θέα μόνοι σας. Θα βρείτε αρκετά στρατόπεδα που έχουν αξιοπρεπείς τουαλέτες και άλλες βασικές ανέσεις. Οι πολυτελείς σκηνές είναι επίσης ένας δημοφιλής τρόπος διαμονής και κάτι που μπορείτε να επιλέξετε εάν ταξιδεύετε με την οικογένειά σας ή βρίσκεστε στο μήνα του μέλιτος. Το κάμπινγκ είναι ένα από τα πιο περιζήτητα πράγματα στο Τζοντπούρ.
  • Ορίστε έναν χώρο προπόνησης. Όπως ακριβώς έχετε έναν ειδικό σταθμό εργασίας στο σπίτι, δώστε στις προπονήσεις στο σπίτι τον ίδιο σεβασμό και προσοχή. Ένας καθορισμένος χώρος προπόνησης θα σας έδινε το απαραίτητο κίνητρο για προπόνηση στο σπίτι. Αν κοιτάξετε μόνο τον εξοπλισμό, όπως ένα χαλάκι γιόγκα, αλτήρες, ελαστικά λουράκια και άλλα, μπορεί να σας δώσει τον ενθουσιασμό που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε τη δουλειά και να κατευθυνθείτε στο σταθμό προπόνησης για μια διασκεδαστική προπόνηση στο σπίτι.
  • Μην αλλάζετε τη ρουτίνα πριν και μετά την προπόνηση. Να θυμάστε ότι μόνο και μόνο επειδή δεν χρειάζεται να βγείτε έξω για προπονήσεις δεν σημαίνει ότι μπορείτε να παρατήσετε τα αθλητικά σας ρούχα. Θεωρήστε ότι το σπίτι σας είναι ένας κατάλληλος χώρος προπόνησης και φροντίστε να κάνετε ό,τι θα κάνατε αν έπρεπε να βγείτε έξω για μια προπόνηση. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορέσετε να φέρετε σοβαρότητα στη φυσική σας κατάσταση και το πρόγραμμα προπόνησής σας στο σπίτι θα ήταν να ακολουθήσετε όλα τα απαραίτητα βήματα.
  • Μείνετε πιστοί σε ένα πρόγραμμα. Υπάρχουν πολλά προγράμματα διαθέσιμα στο διαδίκτυο, αλλά ποιο είναι το ένα αληθινό πρόγραμμα προπόνησης που έχει σχεδιαστεί για εσάς; Είναι σημαντικό να ανακαλύψετε πρώτα αυτό για τον εαυτό σας και τι απαιτεί το σώμα σας πριν επιλέξετε μια ρουτίνα. Και όταν επιλέγετε μια ρουτίνα, να είστε πολύ πιστοί σε αυτήν. Για κάποιους, είναι οι γάμπες που πρέπει να ενισχυθούν ενώ για άλλους, ο πυρήνας είναι απαραίτητος. Επιλέξτε μια ρουτίνα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.
  • Φορέστε τα σωστά παπούτσια. Τα παπούτσια είναι απαραίτητο όταν γυμνάζεστε. Ακριβώς επειδή γυμνάζεστε στο σπίτι δεν σημαίνει ότι παρατάτε τα παπούτσια. Τα πόδια σας είναι αρκετά ευαίσθητα και το να φοράτε λάθος παπούτσια μπορεί να προκαλέσει φουσκάλες και άλλες ανησυχίες. Επομένως, φροντίστε να φοράτε τα σωστά παπούτσια. Επιπλέον, ενισχύουν επίσης το κράτημα του σώματος για να στέκεστε σταθερά ή να επιλέγετε προκλητικές ασκήσεις.

  • Μην αποσπάτε την προσοχή. Η απόσπαση της προσοχής είναι ο μεγαλύτερος όλεθρος των προπονήσεων στο σπίτι. Η έλλειψη προπονητή μπορεί εύκολα να σας αποσπάσει την προσοχή από το να ελέγξετε το τηλέφωνό σας ή να καταλήξετε να παίζετε παιχνίδια ή να συναναστρέφεστε. Ωστόσο, εάν κρατήσετε το τηλέφωνό σας στην άκρη και επιλέξετε να παίξετε τραγούδια στο Amazon Alexa ή στο Google Home, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως αποσπαστείτε καθώς το τηλέφωνό σας θα ήταν μακριά.
  • Αφεθείτε στον αθλητισμό. Ξεχύνετε τον αθλητισμό, αν χρειάζεται, αλλά θα σας δώσει την ώθηση που επιδιώκετε να παραμείνετε πιστοί στη ρουτίνα σας. Συχνά, οι άνθρωποι επιλέγουν να αγοράσουν ρούχα γυμναστικής και προπόνησης για να παρακινήσουν τον εαυτό τους να επιδοθεί στις προπονήσεις. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ευκαιρία για να επιδοθείτε σε κάποια αθλητικά ψώνια και να αποκτήσετε μερικά ζηλευτά ρούχα που θα ενίσχυαν την επιθυμία σας για προπόνηση στο σπίτι.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η αερόβια γυμναστική συμβάλλει στην αντιμετώπιση του καρκίνου

Πόσο καλό κάνει η γυμναστική κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Η γυμναστική με άδειο στομάχι καίει 70% περισσότερο λίπος

Τι πραγματικά τρώνε οι αθλητές;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

9 λύσεις για τη μείωση των συμπτωμάτων της κατάθλιψης

Κατάθλιψη αυτοφροντίδα: Το 10% των ενηλίκων στις ΗΠΑ υποφέρει από κατάθλιψη κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα οικογενειακές διαμάχες, απώλεια της παραγωγικότητας της εργασίας και δυστυχία για το άτομο που επηρεάζεται από την πάθηση και τους γύρω τους.