Αυτοφροντίδα

1η Αυγούστου: Ποια είναι η Εθνική Ημέρα Οργάνωσης;

1η Αυγούστου: Ποια είναι η Εθνική Ημέρα Οργάνωσης;

1η Αυγούστου: Όσοι ασχολείστε με την οργάνωση του προγράμματός τους, ξέρετε ότι δεν υπάρχει τίποτα τόσο ικανοποιητικό όσο να προγραμματίζουμε τη μέρα μας τακτοποιημένα στα ημερολόγιά μας.

Για τους περισσότερους από εμάς, η αγάπη μας για τον προγραμματισμό ξεκίνησε από το σχολείο, παρακολουθώντας τα μαθήματα και τις κοινωνικές δραστηριότητες. Από αυτές τις πρώτες μέρες, μερικοί από εμάς ξεκινήσαμε μια περιπέτεια στον προγραμματισμό, ξεκινώντας με τους απλούς προγραμματιστές ημέρας, σε συνδυασμό με τους σχεδιαστές που είχαν γραμμές ώρα προς ώρα για να προγραμματίσουμε τη μέρα μας λεπτομερώς. Εάν είστε ένας από αυτούς για τους οποίους ο σχεδιασμός έχει γίνει κάτι σαν εμμονή, τότε η Διεθνής Ημέρα Δημιουργίας Προγράμματος είναι για εσάς!

Ιστορία της Εθνικής Ημέρας Δημιουργίας Προγράμματος 

Όσοι ασχολείστε με την οργάνωση του προγράμματός τους, ξέρετε ότι δεν υπάρχει τίποτα τόσο ικανοποιητικό, τίποτα που να φέρνει μια τέτοια αίσθηση ασφάλειας, όσο να προγραμματίζουμε τη μέρα μας τακτοποιημένα στα ημερολόγιά μας. Όταν προκύψει κάτι, μπορούμε να αποφύγουμε τις διπλές κρατήσεις, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε μήπως ξεχάσουμε σημαντικές ημερομηνίες ή ραντεβού και απλώς ξέρουμε ότι όλα είναι εκεί που πρέπει. Μην κάνετε το λάθος να πιστεύετε ότι όσοι χρησιμοποιούν σχεδιαστές είναι πραγματικά οργανωμένα άτομα. Αντίθετα, η χρήση ενός Planner είναι συχνά ένας τρόπος για να αντισταθμίσουμε το γεγονός ότι είμαστε ακατάστατοι, αποδιοργανωμένοι άνθρωποι που χρειάζονται ένα μέρος για να βάλουμε τάξη στη ζωή μας.

Οι προγραμματιστές χρησιμοποιούνται από όλους, από γονείς που μένουν στο σπίτι μέχρι σημαντικά εταιρικά στελέχη που θα χανόταν χωρίς ένα προσεκτικά σχεδιασμένο δρομολόγιο για να τους δουν όλη την ημέρα τους. Κυκλοφορούν επίσης σε κάθε σχήμα και μέγεθος, και μερικοί άνθρωποι διατηρούν ξεχωριστούς προσωπικούς και επιχειρηματικούς σχεδιαστές, ώστε οι δύο ζωές τους να παραμείνουν ξεχωριστές. Μερικοί σχεδιαστές είναι τόσο σοβαροί σχετικά με τον προγραμματισμό που προσλαμβάνουν ανθρώπους για να παρακολουθούν τους σχεδιαστές τους για αυτούς! Αυτός είναι ένας προγραμματισμός επόμενου επιπέδου!

Πώς να γιορτάσετε την Εθνική Ημέρα Οργάνωσης

Εάν έχετε έναν προγραμματιστή, τότε ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσετε την Εθνική Ημέρα Οργάνωσης είναι να καθίσετε και να το περάσετε και να δείτε πόσους από τους στόχους και τις υποχρεώσεις σας επιτύχατε τον προηγούμενο χρόνο. Εάν είστε από εκείνους που ποτέ δεν έχουν καταφέρει να χρησιμοποιήσουν έναν σχεδιαστή, τότε είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για εσάς να αρχίσετε να ρυθμίζετε τη ζωή σας μαθαίνοντας τα πάντα γι ‘αυτούς!

Μερικοί άνθρωποι συλλέγουν ακόμη και σχεδιαστές, κάτι που μπορεί να είναι ένα ενδιαφέρον και συναρπαστικό χόμπι, δεδομένων των φαινομενικά απεριόριστων ποικιλιών σχεδιαστών που υπάρχουν στην αγορά. Μην αφήνετε τη ζωή σας να είναι αποδιοργανωμένη και χαοτική, αρχίστε να χρησιμοποιείτε έναν Planner για να κρατήσετε τη ζωή σας σε τάξη και γιορτάστε την Εθνική Ημέρα Οργάνωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς θα περάσετε το χρόνο σας στο σπίτι το καλοκαίρι;

8 Tips για να πετύχετε τους στόχους σας

4 Tips για να βελτιώσετε τον εαυτό σας

  Συμβουλές για να διαχειριστείτε τον δρόμο σας μέσα από την οικονομική κρίση

Διατηρήστε την ατζέντα σας ενημερωμένη

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πώς η αυτοφροντίδα βοηθά στην σκέψη και στον έλεγχο του άγχους;

Φροντίδα: Πρόσφατη έρευνα αναφέρει ότι η καθημερινή επαφή με τη φροντίδα του εαυτού μας μπορεί να μας βοηθήσει να μειώσουμε το άγχος και την κατάθλιψη, ενώ παράλληλα μας βοηθά να βελτιώσουμε την υγεία μας

Είστε εξ αποστάσεως εργαζόμενος; 5 έξυπνοι τρόποι για να παραμένετε συνδεδεμένοι και παραγωγικοί

«Με τη συνεχή καλλιέργεια ενός περιβάλλοντος χωρίς αποκλεισμούς, οι εργαζόμενοι είναι πιο πιθανό να προσφέρουν εξαιρετική δουλειά, να υπερασπίζονται καινοτόμες ιδέες και να είναι ο καλύτερος εαυτός τους», εξήγησε ο Tipton. Επαινέστε δημόσια, δώστε σχόλια ιδιωτικά

6 Συμβουλές για όμορφη επιδερμίδα

Επιδερμίδα: Εάν θέλετε να εξομαλύνετε τον τόνο του δέρματός σας, υπάρχουν διάφορες θεραπείες που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων αλλαγών συμπεριφοράς και φυσικών συστατικών.

7 εκπληκτικά οφέλη για την ψυχική υγεία από τα παιχνίδια με χαρτιά

Επιτραπέζια: Τα παιχνίδια με κάρτες μπορεί να προσφέρουν πολλά εκπαιδευτικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά οφέλη, που κυμαίνονται από βελτιωμένες μαθηματικές δεξιότητες έως αυξημένη αίσθηση αυτοεκτίμησης.