Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Παρασκήνιο

Διαγωνισμός για διοικήσεις ΥΠΕ και Νοσοκομείων: Τα διδακτορικά με 4ετή διάρκεια δεν μοριοδοτήθηκαν αλλά μοριοδοτήθηκαν τα ενός έτους μεταπτυχιακά

Διαγωνισμός για διοικήσεις ΥΠΕ και Νοσοκομείων: Τα διδακτορικά με 4ετή διάρκεια δεν μοριοδοτήθηκαν αλλά μοριοδοτήθηκαν τα ενός έτους μεταπτυχιακά

Διαγωνισμός για διοικήσεις Νοσοκομείων- ΥΠΕ : Τα διδακτορικά με 4ετή διάρκεια δεν μοριοδοτήθηκαν , αντίθετα μοριοδοτήθηκαν τα ενός έτους μεταπτυχιακά .

Ο Διοικητής της 1ης ΥΠΕ διαμαρτύρεται δικαίως ότι δεν του αναγνωρίστηκε το διδακτορικό  που αφορούσε στην εσωτερική ασφάλεια στην Ελλάδα τον 19 αιώνα ! Εμείς έχουμε αναδείξει έγκαιρα την αδικία αυτή αλλά τότε δεν είχε διαμαρτυρηθεί γιατί είχε τις διαβεβαιώσεις ότι θα παραμείνει ότι και να γίνει! Όμως ο πρώην διοικητής της  1ης ΥΠΕ δεν κατάφερε να μπει ούτε καν στην δεκαπεντάδα που εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι και στις εξετάσεις δεν πήγε καλά  όπως και αν αυτό ερμηνεύεται γι’ έναν διοικητή ΥΠΕ με σημαντικές δαπάνες και σοβαρά προβλήματα λειτουργίας.

Τα τεστ στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ αφορούσαν σε δεξιότητες και επίλυση διοικητικών θεμάτων και διενεργούνται σ’ όλο τον κόσμο και στις ιδιωτικές επιχειρήσεις για να αξιολογήσουν τη προσωπικότητα και τις ικανότητες των στελεχών τους. Και εκεί απέτυχε!

Αντιδράσεις υπάρχουν και για την μοριοδότηση με 295 μόρια των αποφοίτων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης   καθώς κάτοχοι διδακτορικού δεν μοριοδοτούνται με τουλάχιστον τα ίδια μόρια .

Παράλληλα, στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για τις διοικήσεις των ΥΠΕ από τα αποτελέσματα φαίνεται ότι τα διδακτορικά με τουλάχιστον 4ετή διάρκεια δεν θεωρούνται μεταπτυχιακές σπουδές και δεν μοριοδοτήθηκαν! Αντίθετα, μοριοδοτήθηκαν τα τουλάχιστον ενός έτους μεταπτυχιακά με 250 μόρια!

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε Eπίσης:

Διαγωνισμός για διοικητές ΥΠΕ και Νοσοκομείων: Στοίχημα αλά ΟΠΑΠ ή πραγματικές διαδικασίες ΑΣΕΠ

Πότε θα διεξαχθούν οι γραπτές εξετάσεις ΑΣΕΠ για Διοικητές Νοσοκομείων και ΥΠΕ

Νοσοκομεία – Διοικήσεις: Τα φροντιστήρια των υποψηφίων και τα παιδιά του κομματικού σωλήνα

Διοικητές νοσοκομείων: Μοριοδοτούνται προκλητικά τα πτυχία κατωτέρων σχολών από των πανεπιστημιακών

Νομιμοποιούνται οι διοικητές νοσοκομείων με το ν/σ για την επιλογή διοικήσεων

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Αποζημιώνονται οι βιοδείκτες αλλά πόσο συμβάλλουν στην αποκατάσταση της υγείας των ασθενών ;

Η Πολιτεία αποζημιώνει τις νέες, εξατομικευμένες θεραπείες σε ασθενείς με καρκίνο δίνοντας στους γιατρούς συγκεκριμένων ειδικοτήτων να συνταγογραφούν τις εξετάσεις που απαιτούνται  για να προσδιορίσουν την ακριβή μορφή της νόσου που έχουν να αντιμετωπίσουν.

Χαμένοι στη μετάφραση ή κάτι άλλο συμβαίνει;

Στα νοσοκομεία είναι σε πλήρη εφαρμογή το Σύστημα Κοστολόγησης Νοσοκομειακών Υπηρεσιών (Συ.Κ.Ν.Υ.) και καταργήθηκε η υποχρέωση υποβολής Κλειστών Ελληνικών Νοσηλίων (KEΝ).

Απάντηση του ΕΟΦ σε δημοσίευμα του healthweb για αυξήσεις σοκ σε 461 φάρμακα

Μετά το δημοσίευμα του healthweb.gr για αυξήσεις σοκ σε τιμές 461 φαρμάκων ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων έβγαλε ανακοίνωση. Καμία αναφορά στα θέματα της νομιμότητας της ανατιμολόγησης των φαρμάκων.

O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί  το Υπουργείο Υγείας

O Πρωθυπουργός προσπαθεί να αφουγκραστεί τα προβλήματα που υπάρχουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας γι΄ αυτό χθες βρέθηκε αιφνιδιαστικά στο νοσοκομείο «Λαϊκό» και αύριο θα επισκεφτεί το Υπουργείο Υγείας.

H επιλογή των νέων διοικήσεων των οργανισμών μέσω ΑΣΕΠ οδηγείται σε ακύρωση ;

H επιλογή των νέων διοικήσεων των Οργανισμών που θα έπρεπε να έχουν γίνει μέσω διαγωνισμού του  ΑΣΕΠ μάλλον οδηγείται  σε ακύρωση είτε μέσω συνεχών παρατάσεων είτε με την προτεινόμενη νομοθετική ρύθμιση που ακούγεται,  θα θέλαμε να ρωτήσουμε. Οι διορισμένοι πρόεδροι, αντιπρόεδροι σε ΕΟΦ και  ΙΦΕΤ  αποδείχτηκαν αποτελεσματικοί ή αναποτελεσματικοί ; Το σύστημα υγείας βελτιώθηκε ή […]

Close Icon