Σεξουαλική Υγεία

ΒDSM : Σκοτεινές σεξουαλικές επιθυμίες

ΒDSM : Σκοτεινές σεξουαλικές επιθυμίες

ΒDSM : Όταν ένας σύντροφος θέλει να δοκιμάσει BDSM ή παιχνίδια, αλλά ο άλλος σύντροφος δεν ενδιαφέρεται, λέει να πει απαλά στον σύντροφό σας τι ακριβώς θέλετε να δοκιμάσετε.

Το BDSM σημαίνει δουλεία, πειθαρχία, σαδισμό και μαζοχισμό. «Αυτό το όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι είχατε μια υπερβολική μητέρα ή πατέρα και εξοικειωθείτε με την ιδέα να είστε δεμένοι και να ξεπεραστούν από ένα αντικείμενο αγάπης». Άλλες πιθανές ερμηνείες περιλαμβάνουν την επιθυμία ελέγχου ή την επιθυμία άλλων να αναλάβουν πρωτοβουλία.

Τι να κάνετε για αυτό:
  • Όταν ένας σύντροφος θέλει να δοκιμάσει BDSM ή παιχνίδια, αλλά ο άλλος σύντροφος δεν ενδιαφέρεται, λέει να πει απαλά στον σύντροφό σας τι ακριβώς θέλετε να δοκιμάσετε. Να είστε ξεκάθαροι ότι είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με αυτούς ως σύντροφό σας και προσφέρετε να ανταλλάξετε τη χάρη δοκιμάζοντας κάτι που ο σύντροφός σας θα απολαύσει.
Στοματικό σεξ
  • Αυτό το όνειρο θα μπορούσε να σημαίνει ότι μεγάλωσε με άμεσα ή μυστικά μηνύματα ότι το στοματικό σεξ είναι αηδιαστικό και ανεπιθύμητο, αλλά κρυφά, το επιθυμείτε.
  • Πολλοί άνθρωποι διστάζουν να κάνουν στοματικό σεξ, παρόλο που μερικοί από αυτούς τους λατρεύουν να το λαμβάνουν», . Γι ‘αυτό είναι καλύτερο να ενθαρρύνετε μια ανοιχτή συζήτηση μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας για να εξερευνήσετε τι προκαλεί την αποστροφή και αν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει για να γίνει πιο άνετο.

Σεξ με μαθητή ή δάσκαλο

  • Αυτό το όνειρο μπορεί να είναι δείκτης ενός ατόμου που, για παράδειγμα, είχε έναν γοητευτικό, ναρκισσιστικό πατέρα που τους στερούσε τη συνεχή προσοχή. Φαντασιάζονται για το συνολικό αίσθημα του ότι αγαπήθηκαν πλήρως από μια φιλανθρωπική προσωπικότητα.
  • Εάν έχετε αυτό το όνειρο επειδή ζητάτε την προσοχή ενός αρχηγού, ο Walfish λέει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να καταλάβετε ποιος είναι πραγματικά που θέλετε να αγαπήσετε.
  • Ανάλογα με τη σχέση με αυτό το άτομο, και αν εξακολουθείτε να έχετε σύγκρουση για αυτό, μπορεί να είστε σε θέση απλώς να το διαγράψετε ή να αποφασίσετε να μιλήσετε με έναν επαγγελματία σχετικά με την εργασία μέσω των συναισθημάτων σας.

Ακολουθεί βίντεο για το BDSM

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Σπέρμα : Μάθετε πως να το διατηρήσετε

Πνευματικός διαλογισμός : Συμβουλές για να εξασκηθείτε

Jade Stone : Τα ενεργειακά οφέλη της στην ψυχική υγεία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Κράμπες περιόδου: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Περίοδος Πόνος: Καταστάσεις όπως η ενδομητρίωση ή τα ινομυώματα της μήτρας μπορεί να προκαλέσουν κράμπες της εμμήνου ρύσεως. Η αντιμετώπιση της αιτίας είναι το κλειδί για τη μείωση του πόνου. Οι εμμηνορροϊκές κράμπες που δεν προκαλούνται από άλλη πάθηση τείνουν να μειώνονται με την ηλικία και συχνά βελτιώνονται μετά τον τοκετό.

Διαταραχή έλλειψης προσοχής : Δείτε πως διαμορφώνει την σεξουαλική ζωή των εφήβων

Διαταραχή έλλειψης προσοχής : Πολλοί άνθρωποι έχουν ακούσει για ADHD, η οποία είναι επίσης γνωστή ως διαταραχή έλλειψης προσοχής (ADD), αν και αυτό θεωρείται παρωχημένος όρος. Ένα μεγάλο ποσοστό ατόμων μπορεί να αναγνωρίσει τον όρο, αλλά δεν ξέρει τι συνεπάγεται ή ακόμα και τι σημαίνει.

Κολπικές μολύνσεις : Δείτε πως επηρεάζουν την σεξουαλική ζωή

Κολπικές μολύνσεις : Οι κολπικές μολύνσεις ζύμης είναι αρκετά κοινός η κατάσταση της υγείας. Μπορούν να προκαλέσουν ανώμαλη κολπική απόρριψη , δυσφορία κατά την ούρηση και φαγούρα και κάψιμο στην κολπική περιοχή. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να το καθιστούν άβολο να κάνουμε σεξ.

Συμβουλές για να χαρείτε το σεξ στην τρίτη ηλικία

Σεξουαλική Υγεία: Καθώς μεγαλώνετε, είναι φυσιολογικό για εσάς και τον/την σύντροφό σας να έχετε διαφορετικές σεξουαλικές ικανότητες και ανάγκες. Να είστε ανοιχτοί στην εύρεση νέων τρόπων απόλαυσης της σεξουαλικής επαφής και οικειότητας.

Έλξη : Όσα θα έπρεπε να γνωρίζετε

Έλξη : Το σεξ μπορεί να είναι η απόλυτη έκφραση ρομαντικής αγάπης και οικειότητας. Ή ένα συναισθηματικό τρενάκι. Ή ένα ανακουφιστικό έντασης. Ή είναι όλα σχετικά με την αναπαραγωγή. Ή είναι απλά μια καλή στιγμή. Μπορεί να είναι όλα αυτά και πολλά άλλα.

Σεξουαλική ζωή : Tips για να αποκτήσετε απόγονο

Σεξουαλική ζωή : Εάν δεν έχετε συλλάβει ακόμα, μπορεί να έχετε ακούσει φήμες για πράγματα που μπορείτε να προσπαθήσετε να επηρεάσετε το φύλο του μωρού σας. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε λύσεις για να το πετύχετε.