Σεξουαλική Υγεία

Στάσεις σεξ: Για μία- όχι και τόσο- σιωπηλή νύχτα

Στάσεις σεξ: Για μία- όχι και τόσο- σιωπηλή νύχτα

Στάσεις σεξ: Για μία- όχι και τόσο- σιωπηλή νύχτα. Ο Άγιος Βασίλης δεν πρέπει να είναι ο μόνος που έρχεται τη νύχτα των Χριστουγέννων. Εσύ και ο συνεργάτης σου μπορείτε να το κάνετε οπουδήποτε υπάρχει μια σταθερή επιφάνεια.

Είτε χρησιμοποιείτε ένα πάγκο, ένα τραπέζι ή ένα πραγματικά στιβαρό ράφι, αυτή η θέση σίγουρα θα σας “χτυπήσει τα κουδούνια”. Η μεγαλύτερη πρόκληση όσον αφορά το σεξ γύρω από τις διακοπές; Θα έχω λίγη ησυχία. Αν περνάς το τέλος του χρόνου με την οικογένεια, δεν είναι εύκολο να βρεις το χρόνο και το χώρο για να το ξεπεράσεις. Ακόμα και αν εσείς και ο σύντροφός σας έχετε μια στιγμή μόνοι σας, πιθανότατα θα θέλετε να κρατήσετε τον θόρυβο στο ελάχιστο.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε μια αρκετά μεγάλη επιφάνεια (κατά προτίμηση με λίγη ησυχία) και να απλώσετε τα πόδια σας. Σε έναν σταθερό πάγκο σηκώνεται το πόδι στα πλάγια και ο σύντροφος αναλαμβάνει το έργο του. Έρχεται από πίσω και κρατά σταθερά το σώμα για να σας παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα. Εσείς φροντίστε τα χέρια σας να κρατάνε κάτι σταθερό (στην ουσία για να συγκρατείται το σώμα σας και να δίνετε απαραίτητες ωθήσεις ή κάνοντας κυκλικές κινήσεις).

 

 Αυτή η γρήγορη θέση πιθανότατα θα σε διώξει από την ωραία λίστα, αλλά τουλάχιστον είναι σίγουρο ότι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο.  Σε τελική ανάλυση, οι διακοπές είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσουμε, όχι μόνο να λάβουμε. Δοκίμασε επίσης το ανάποδο ιεραποστολικό. Το ιεραποστολικό, προσφέρει ούτως ή άλλως μεγάλη διείσδυση από μόνο του. Ο κύριος λόγος είναι πως η ανάποδη στάση, σε κάνει να νιώθεις πολύ καλύτερα την στύση σου σε όλο την ηβική περιοχή. Η επαφή που γίνεται  διεγείρει την κλειτορίδα και οδηγεί σε πολύ πιο δυνατό οργασμό. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Επώδυνο ιεραποστολικό σεξ

Γιατί πονάω χαμηλά στην κοιλιά κατά τη διάρκεια του σεξ;

3 πράγματα που μπορούν να σας κάνουν ακαταμάχητους

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η καλή σεξουαλική ζωή μπορεί να είναι συνταγή για ευτυχία

Σεξ οφέλη υγεία: Μείωση του άγχους, άνοδος της λίμπιντο και αυξημένη οικειότητα μεταξύ συντρόφων, είναι ορισμένα μόνο από τα οφέλη του σεξ στη συναισθηματική μας υγεία. Και με τη σειρά τους τα συναισθηματικά οφέλη της σεξουαλικής επαφής είναι μόνο το ήμισυ της ιστορίας. Το σεξ προάγει τη σωματική σας υγεία, επίσης. Στην πραγματικότητα, η σεξουαλική σας δραστηριότητα μπορεί να οδηγήσει σε πολλά μακροχρόνια οφέλη για την υγεία.

Πατήστε το κουμπί της σεξουαλικής σας επαναφοράς

Σεξ επανεκκίνηση: Όποιος και αν είναι ο λόγος, μερικές φορές αυτό που χρειάζεστε είναι να πατήσετε το κουμπί επαναφοράς. Όπως όλα τα άλλα στη ζωή μας, το σεξ είναι κάτι στο οποίο μπορούμε να εργαστούμε και να αναπτυχθούμε και να το κάνουμε όλο και καλύτερο καθώς το σώμα, η ζωή και τα γούστα μας μεταμορφώνονται.

Τι οδηγεί σε "σεξουαλική ξηρασία" την σχέση σας;

Χαμηλή libido: Ένα βλέμμα, ένα άγγιγμα ή ακόμα και μία μυρωδιά και ο εγκέφαλός μας τρελαίνεται, μέχρι να κατακτηθεί το αντικείμενο του πόθου μας, ξανά και ξανά. Και αυτό συνήθως κρατάει κάποιο καιρό, πολλές φορές κρατάει και αρκετό καιρό.

Sex tips για καλύτερο σεξ και μεγαλύτερη απόλαυση

Σεξ: Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από την Jamea, οι άνθρωποι που είναι περίεργοι και ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες γενικά τείνουν να αναφέρουν υψηλότερα επίπεδα σεξουαλικής ικανοποίησης. Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και μην φοβάστε να δοκιμάσετε νέα πράγματα με τον/την σύντροφό σας.

Τι είναι ο φετιχισμός και πώς συνυπάρχει σε μία υγιή σεξουαλική σχέση;

Σεξ φετίχ: Ο φετιχισμός είναι τυπικό χαρακτηριστικό της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Ωστόσο, η φετιχιστική διέγερση μπορεί να αποδειχθεί πρόβλημα όταν παρεμβαίνει στην κανονική σεξουαλική ή κοινωνική λειτουργία ή όταν η σεξουαλική διέγερση είναι αδύνατη χωρίς το αντικείμενο φετίχ.

Όταν ο φόβος για το σεξ γίνεται εμπόδιο

Ερωτοφοβία: Ο όρος ερωτοφοβία δεν είναι τόσο νέος όσο νομίζουμε. Είναι η φοβία που έχουν ορισμένοι άνθρωποι και αφορά καταστάσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με την σεξουαλικότητα και την σεξουαλική ζωή του ατόμου.

Πώς να ξεπεράσετε το άγχος που σχετίζεται με τον αυνανισμό

Άγχος Αυνανισμός: Το άγχος από τον αυνανισμό μπορεί να πηγάζει από την ενοχή. Τα αισθήματα ενοχής γύρω από τον αυνανισμό μπορεί να συνδέονται με πνευματικές, πολιτισμικές ή θρησκευτικές απόψεις, που θεωρούν τον αυνανισμό ως ανήθικο ή «βρώμικο».