Σεξουαλική Υγεία

Εγκεφαλική διέγερση: Οι πιο κοινές σεξουαλικές φαντασιώσεις

Εγκεφαλική διέγερση: Οι πιο κοινές σεξουαλικές φαντασιώσεις

Εγκεφαλική διέγερση: Οι πιο κοινές σεξουαλικές φαντασιώσεις. Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις είναι το έδαφος που μερικές φορές μοιάζει με θέμα ταμπού, αλλά δεν θα έπρεπε να είναι.

Η σεξουαλική φαντασίωση είναι μια διανοητική αναπαράσταση που δημιουργούμε, συχνά ασυνείδητα, για σεξουαλικές σχέσεις που θα θέλαμε να ζήσουμε (ή απλά φανταζόμαστε), και πάνω από  όλα, που θέλουμε να φανταστούμε γιατί μας ενθουσιάζει. Μια έρευνα από μια κορυφαία πύλη γνωριμιών στο Ηνωμένο Βασίλειο για παντρεμένους ανθρώπους αποκαλύπτει 10 από τις πιο κοινές σεξουαλικές φαντασιώσεις. Η έρευνα διεξήχθη σε άνδρες και γυναίκες. Το 55% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι ήθελαν να κάνουν σεξ με τον πρώην τους.

 

Είναι αλήθεια ή απάντησαν απλώς στο πρώτο πράγμα που πέρασε στο μυαλό τους; Μια άλλη από τις πιο κοινές σεξουαλικές φαντασιώσεις, σύμφωνα με την έρευνα, θα ήταν να κάνεις σεξ με μια διασημότητα, δηλαδή με κάποιον διάσημο. Έως το 38% των ερωτηθέντων το επιβεβαίωσαν. Σίγουρα εδώ ο ιδεαλισμός που έχουμε έναντι αυτού του ατόμου είναι ανάμεικτος και, γιατί όχι, το γεγονός ότι είναι «ανέφικτο». Φαίνεται ότι μας αρέσουν οι προκλήσεις. Μπορεί επίσης να είναι μια σεξουαλική φαντασίωση, γιατί όχι; Φανταστείτε να κάνετε σεξ με τον τρέχοντα σύντροφό σας. Και, έως και το 36% των ερωτηθέντων δήλωσαν αυτή την φαντασίωση. Φαίνεται ότι αυτό που ήδη γνωρίζουμε μας αρέσει επίσης.

Το 27% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι μία από τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους ήταν να φανταστεί κανείς να έχει μια σχέση (ή σεξ) με έναν συνάδελφο. Είναι ένα κλασικό, η εξιδανικευμένη αγάπη των ανθρώπων στην εργασία. Σεξουαλικό τρίο (ή ομαδικό σεξ). Μια άλλη από τις σεξουαλικές φαντασιώσεις που επέλεξαν οι ερωτηθέντες ήταν αυτό: τρίο ή ομαδικό σεξ. Ο αριθμός των συμμετεχόντων στη φανταστική σεξουαλική πράξη δεν προσδιορίστηκε. 19% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι μια από τις φαντασιώσεις τους ήταν αυτή. 14% των συμμετεχόντων επέλεξαν σεξ σε δημόσιο χώρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ο σημαντικός ρόλος της προσωπικής υγιεινής στη σεξουαλική ζωή

Σεξ στο αυτοκίνητο; Kαν΄το σωστά

Κάνε τη στάση 69 σκέτη απόλαυση

Τι γίνεται αν αρχίσεις να φαντασιώνεσαι τον κολλητό σου

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Το σεξ είναι σύμμαχός σας στην εμμηνόπαυση

Σεξ εμμηνόπαυση: Οι εναλλαγές της διάθεσης στην εμμηνόπαυση είναι μία μεγάλη πρόκληση. Το ένα λεπτό είσαι καλά και το επόμενο είσαι έτοιμη να ξεσπάσεις σε κλάματα. Δεν είναι περίεργο γιατί τόσες πολλές γυναίκες στην εμμηνόπαυση βιώνουν αυξημένο στρες. Λοιπόν, τα καλά νέα είναι ότι το σεξ είναι ένα φυσικό ανακουφιστικό από το στρες, καταπραϋντικό του άγχους.

Πώς η αποχή από το σεξ επηρεάζει την υγεία μας;

Σεξ έλλειψη: Αν και δεν υπάρχει χρυσός κανόνας που να καλύπτει όλες τις περιπτώσεις, εντούτοις η απουσία σεξ ενδέχεται να επηρεάσει την σωματική αλλά και την ψυχική σας υγεία.

Τα οφέλη του σεξ για τις γυναίκες

Σεξ: Το σεξ μπορεί να αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας και να σας βοηθήσει να αγκαλιάσετε τη σεξουαλική σας πλευρά, ανακαλύπτοντας τι είναι καλό για εσάς. Επιπλέον, οι ορμόνες που παράγονται κατά το σεξ προάγουν μια καλύτερη συνολική διάθεση, ενισχύουν τη σεξουαλική σας ορμή και έχουν ως αποτέλεσμα υψηλότερα ποσοστά σεξουαλικής ικανοποίησης γενικά.

Τροφές που θα τονώσουν την λίμπιντό σας

Σεξ διατροφή: Σε μια μελέτη, οι ερευνητές συνέδεσαν την υψηλότερη πρόσληψη φρούτων με 14 τοις εκατό μείωση του κινδύνου για στυτική δυσλειτουργία.

Πώς να επιτύχετε κορυφαία σεξουαλική διέγερση

Σεξουαλική διέγερση: Θέλετε να απολαύσετε ποιοτική σεξουαλική διέγερση με τον σύντροφό σας; Ακολουθήστε τις συμβουλές σε αυτό το άρθρο και θα βρίσκεστε σε πολύ καλό σημείο!

Πώς μπορεί να βοηθήσει το σεξ την ομορφιά μας;

Σεξ ομορφιά: Ο οργασμός με την αύξηση των οιστρογόνων που επιφέρει, η χαλάρωση και η αναζωογόνηση, όλα αυτά τα στοιχεία καθιστούν το σεξ απαραίτητο για ένα λαμπερό, νεανικό δέρμα!