Σεξουαλική Υγεία

Ιεραποστολικό Σεξ: Γιατί η ιεραποστολική στάση μπορεί να είναι επώδυνη

Ιεραποστολικό Σεξ: Γιατί η ιεραποστολική στάση μπορεί να είναι επώδυνη

Ιεραποστολικό Σεξ: Γιατί η ιεραποστολική στάση μπορεί να είναι επώδυνη. Το ιεραποστολικό σεξ, απαιτεί μια διεισδυτική θέση όπου ο ένας σύντροφος ξαπλώνει στην πλάτη του και ο άλλος είναι από επάνω, μπορεί επίσης να είναι έντονο, και όχι με την έννοια του “αυτή η σεξουαλική ένταση είναι υπερβολική”.

Στην πραγματικότητα, αυτή η στάση μπορεί να είναι επώδυνη. Μερικές φορές, ένα χτύπημα μπορεί να ακουμπήσει το λάθος σημείο. Για να φτάσουμε στη ρίζα του γιατί ο ιεραπόστολος μπορεί να είναι πιο ενοχλητικό εκτός από πολύ προσωπικό κάναμε μία μικρή έρευνα και  αναλύουμε γιατί αυτή η στάση δεν είναι τόσο άνετη απ’ όσο φαίνεται στις ερωτικές σκηνές ταινιών.

Στην ιεραποστολική θέση, είναι βασικό να έχει γίνει λίπανση. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το σεξ μπορεί να είναι επώδυνο αν ο κολπικός ιστός είναι ξηρός ή λεπτός. Εάν ο κόλπος σας είναι ξηρός και συνεχίσετε να κάνετε διαπεραστικό σεξ με πέος, σεξουαλικό παιχνίδι ή δάκτυλα, μπορείτε να αισθανθείτε συναισθήματα που κυμαίνονται από ελαφριά δυσφορία και σφίξιμο μέχρι σοβαρό πόνο. Αυτό συμβαίνει επειδή η ξηρότητα και ο λεπτός ιστός μπορούν να οδηγήσουν σε ζητήματα όπως τα κολπικές σχισμές. Υπάρχουν πολλοί λόγοι πίσω από τους οποίους ο ιστός γύρω από το αιδοίο σας αισθάνεται ξηρός, αλλά καταλήγει σε μία ρίζα αιτία: τις ορμόνες σας.

Ο ιεραποστολικός πόνος μπορεί να σχετίζεται με την πύελο. Σε αντίθεση με την πεποίθηση ότι πρέπει να σφίξεις τους πυελικούς μυς για να κάνεις το καλύτερο δυνατό σεξ, ο Δρ. Σαμ λέει ότι ο κύριος ένοχος του πυελικού πόνου είναι συχνά ότι οι πυελικοί μυς σου έχουν σπασμούς είτε είναι πολύ σφιχτοί. Όταν αυτοί οι μύες είναι πολύ σφιχτοί, το να προσπαθείς να εισάγεις οτιδήποτε στον κόλπο σου θα είναι επώδυνο γιατί οι μύες σου θα είναι ανθεκτικοί στη διείσδυση. Επικεντρώσου στα προκαταρκτικά και αφιέρωσε χρόνο στο να νιώσεις υγρή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

3 πράγματα που μπορούν να σας κάνουν ακαταμάχητους

Γιατί πονάω χαμηλά στην κοιλιά κατά τη διάρκεια του σεξ;

Ποια είναι τα οφέλη της αγκαλιάς και ποιοι οι τύποι;

Ερωτική επιθυμία και χαρακτηριστικά της

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πώς να αριστεύσετε στην τέχνη του φιλιού

Σεξ φιλί: Το σωστό φιλί μπορεί να απογειώσει εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο, ταξιδεύοντάς σας σε κόσμους μαγικούς και ξυπνώντας όλες σας τις αισθήσεις. Πώς να το καταφέρετε λοιπόν, με αφετηρία τα δυο σας χείλη;

Πόσο σεξ είναι αρκετό σε μία σχέση;

Αρκετό σεξ: Κάθε σχέση είναι μοναδική και κάθε άνθρωπος ικανοποιείται διαφορετικά. Τι θα πρέπει να μας ενδιαφέρει ως προς την συχνότητα της σεξουαλικής επαφής;