Σεξουαλική Υγεία

Sex toys: Τα ερωτικά βοηθήματα ίσως είναι το αντίδοτο σε μια βαρετή, επίπεδη σεξουαλική ζωή

Sex toys: Τα ερωτικά βοηθήματα ίσως είναι το αντίδοτο σε μια βαρετή, επίπεδη σεξουαλική ζωή

Sex toys: Χρησιμοποιείτε ερωτικά βοηθήματα στο κρεβάτι; Ακόμη και αν δεν τα θεωρείτε απαραίτητα, ίσως είναι το αντίδοτο σε μια βαρετή και επίπεδη σεξουαλική ζωή χωρίς φαντασία.

Μήπως η σεξουαλική σας ζωή φαντάζει βαρετή; Έρευνες δείχνουν ότι το 81 τοις εκατό των γυναικών δεν μπορούν να οργασμό μόνο από τη διείσδυση. Πρέπει να προηγηθούν προκαταρκτικά παιχνίδια και ψυχική διέγερση για την κορύφωση. Ομοίως, οι άνδρες μπορεί να έχουν πρόβλημα επίτευξης ή διατήρησης της στύσης τους. Η απογοήτευση από τη σεξουαλική σας ζωή μπορεί να είναι απίστευτα εκνευριστική. Εκεί μπαίνουν τα sex toys! Χρησιμοποιείτε σεξουαλικά βοηθήματα στην κρεβατοκάμαρα ή θεωρείτε τα sex toys ταμπού; Πολλοί άνθρωποι ακόμη ντρέπονται να εκφραστούν με ειλικρίνεια και να επιδιώξουν την απόκτηση τέτοιων αξεσουάρ. Ωστόσο, έχει αποδειχθεί πως η χρήση τους κατά την σεξουαλική πράξη οδηγεί σε αρκετά οφέλη. Εξάλλου, το σεξ θα πρέπει να απέχει από οποιαδήποτε προκατάληψη.

 

  • Αυξημένη επίγνωση: Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στο κομμάτι της αυτογνωσίας είναι να χρησιμοποιήσετε ερωτικά παιχνίδια και να ανακαλύψετε κάποιες ανέγγιχτες πτυχές του σώματός σας. Σε αντίθεση με τις δημοφιλείς πεποιθήσεις, τα βοηθήματα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τον αρχικό σύντροφο. Ωστόσο, μπορεί να είναι ένα πολύ χρήσιμα εργαλεία για να ανακαλύψετε τα κρυμμένα στοιχεία για την αισθησιακή συμπεριφορά του σώματός σας.
  • Βελτιωμένη απόδοση στο σεξ: Η χρήση βοηθημάτων στο σεξ θα αυξήσει σίγουρα το σεξουαλικό δυναμικό και των δύο σας. Είτε βρίσκεστε στο προσκήνιο για δράση S&M είτε για παιχνίδια ρόλων, η εισαγωγή σεξουαλικών παιχνιδιών στο υπνοδωμάτιό σας θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε ακόμα και τις πιο ακραίες σεξουαλικές φαντασιώσεις του συντρόφου σας.
  • Γρηγορότερος οργασμός: Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που έχουν πρόβλημα να φτάσουν στον οργασμό. Αυτά τα παιχνίδια μπορούν εύκολα να τα παρακινήσουν σε έναν γρήγορο και έντονο οργασμό.
  • Διευκόλυνση διείσδυσης: Οι δονητές μπορούν να ανακουφίσουν τα συμπτώματα (βελτιώνοντας τον τόνο και την ελαστικότητα των τοιχωμάτων του κόλπου και βελτιώνοντας τη σεξουαλική αίσθηση) και επίσης να προωθήσουν τη λίπανση του κόλπου. Τα σεξ παιχνίδια μπορούν επίσης να είναι χρήσιμα μετά από γυναικολογική χειρουργική επέμβαση ή ακόμα και μετά τον τοκετό. Σκοπός τους είναι να διατηρήσουν τον κολπικό ιστό εύκαμπτο, εμποδίζοντας τον από το να γίνει πολύ σφιχτός. Επίσης προωθούν τη ροή του αίματος στην περιοχή για να επιταχύνει την επούλωση.
  • Βοηθούν γυναίκες και άνδρες: Οι άνδρες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τα παιχνίδια. Οι άνδρες που τα χρησιμοποιούν είναι λιγότερο πιθανό να επιβαρυνθούν με στυτική δυσλειτουργία, δυσκολία στον οργασμό και χαμηλή σεξουαλική ορμή. Είναι επίσης πιο πιθανό να γνωρίζουν τη σεξουαλική τους υγεία, καθιστώντας τους πιο πιθανό να παρατηρήσουν τυχόν ανωμαλίες και να ζητήσουν ιατρική συμβουλή.

Τι λέτε λοιπόν; Νιώθετε αρκετά περιπετειώδεις ώστε να πειραματιστείτε με τέτοια ερωτικά αξεσουάρ;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς οι ερωτικές φαντασιώσεις βελτιώνουν τη σχέση του ζευγαριού

Γιατί κάνουμε περισσότερο σεξ τον χειμώνα;

Μπορεί η απιστία να προβλεφθεί;

Τι είναι το σεξ συντήρησης και πώς μπορεί να σώσει την σχέση σας;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Το IQ στην ψυχολογία της σεξουαλικής έλξης

Sapiosexuality ευφυϊολαγνεία: Η έρευνα υποστηρίζει ένα είδος σεξουαλικής έλξης που δεν είχε περιγραφεί σωστά και αναφέρεται σε όσους έλκονται σεξουαλικά από το πόσο έξυπνος είναι κάποιος.

Πώς μας ωφελεί ψυχολογικά το σεξ

Σεξ οφέλη ψυχική υγεία: Υπάρχουν ενδείξεις ότι το σεξ αυξάνει τη γνωστική σου ικανότητα. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι ακόμη και μόνο το να σκέφτεστε μια προηγούμενη σεξουαλική επαφή μπορεί να ενισχύσει τις δεξιότητες αναλυτικής σκέψης. Μια άλλη μελέτη έδειξε ότι τα σεξουαλικά ενεργά τρωκτικά είχαν περισσότερους νευρώνες στον ιππόκαμπό τους (μια περιοχή του εγκεφάλου που συνδέεται με τη μνήμη) από τους παρθένους αρουραίους.

Πως άλλαξε η covid-19 την σεξουαλική μας ζωή

Σεξ κορωνοϊός: Η έρευνα αφορά τον ρόλο που έπαιξε η πανδημία σε όλο τον κόσμο, σχετικά με την χρήση προφυλακτικού από τους νέους και την πρόληψη της μετάδοσης των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, και τα ποσοστά χρήσης ανέρχονται στο εντυπωσιακό 88%.

Τι γίνεται με το σεξ στο διάστημα;

Σεξ στο διάστημα: Η πυραυλική επιστήμη μπορεί να μας μεταφέρει στο διάστημα, αλλά θα είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που θα καθορίσουν εάν θα επιβιώσουμε και θα ευδοκιμήσουμε ως διαστημικός πολιτισμός.

Ο τρόπος που αντιδρούμε στην ερωτική απόρριψη αποκαλύπτει στοιχεία της προσωπικότητάς μας

Η ζωή είναι μικρή. Αναζητείστε να την περάσετε με ανθρώπους που ανταποδίδουν το συναίσθημά σας. Συχνά αναγνωρίζουμε κατόπιν εορτής ότι ο χρόνος που περάσαμε με έναν σύντροφο που δεν άξιζε για εμάς, ήταν χαμένος χρόνος.

Δωρεάν και ανώνυμος έλεγχος για HIV στο Κέντρο Σεξουαλικής Υγείας του ΕΟΔΥ στην Πολυκλινική Αθηνών

Κέντρο Σεξουαλικής Υγείας ΕΟΔΥ: Ο ΕΟΔΥ πραγματοποιεί διαφορετικές δράσεις με στόχευση στις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, καθώς και στην κοινότητα με σκοπό την αποτελεσματική πρόληψη και αντιμετώπιση του HIV/AIDS.

Μπορεί η αποχή από το σεξ να έχει επιπτώσεις στην υγεία;

Αποχή από το σεξ: Όταν κάποιος δεν κάνει σεξ για μήνες ή χρόνια, είναι απίθανο να παρατηρήσει σωματικές παρενέργειες. Ωστόσο, η έρευνα δείχνει ότι το τακτικό σεξ μπορεί να έχει ορισμένα οφέλη για την υγεία, όπως η βελτίωση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος, η μειωμένη αρτηριακή πίεση, τα χαμηλότερα επίπεδα στρες και ο μειωμένος κίνδυνος καρδιαγγειακών επεισοδίων.