Σεξουαλική Υγεία

Sex toys: Πόσο ανοιχτά μιλάμε πλέον για τα sex toys;

Sex toys: Πόσο ανοιχτά μιλάμε πλέον για τα sex toys;

Sex toys: Τα παιχνίδια σεξουαλικής υγείας μπορείτε πλέον να τα βρείτε σε οποιοδήποτε online φαρμακείο. Έχουμε αρχίσει να μιλάμε τόσο ανοιχτά για αυτά; Αποτελούν βασικό συστατικό για την προσωπική μας ευχαρίστηση; Διαβάστε εδώ τι ρόλο έχουν στη ζωή μας τα sex toys.

Στον τομέα της σεξουαλικής εκπαίδευσης, τα σεξουαλικά παιχνίδια, τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες, δεν είναι από μόνα τους συγκλονιστικό πράγμα, αλλά η εύρεση τους σε έναν βασικό κατάλογο που ταχυδρομείται σε χιλιάδες σπίτια ή σε κάποιο e-shop φαρμακείου με τον τίτλο «υποστήριξη υγείας» είναι. Υπάρχουν σελίδες όχι μόνο με δονητές όλων των μεγεθών και χρωμάτων, αλλά με μηχανισμούς που προσομοιώνουν το γλείψιμο και το πιπίλισμα. Κι όμως, τα προϊόντα αυτά αρχίζουν να αποτελούν βασικά στοιχεία για τη ζωή μας. Συνεπώς, ποιος καλύτερος τρόπος για να ομαλοποιηθούν αντικείμενα που ονομάζονταν «συζυγικοί βοηθοί» και δεν γινόταν ποτέ δημόσια, σίγουρα όχι στα περιοδικά;

Πόσο mainstream έχουν γίνει τα sex toys στη ζωή μας

Ένας από τους κοινούς μύθους σχετικά με τη χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών είναι ότι μια γυναίκα (συνήθως) εξαρτάται τόσο πολύ από έναν δονητή που δεν θα μπορεί να φτάσει σε οργασμό στο σεξ χωρίς αυτόν. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αλήθεια, αλλά αν ναι, γιατί να μην τον χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του σεξ! Οι οργασμοί που επιτυγχάνονται μέσω δονητών είναι συνήθως πιο έντονοι από εκείνους που επιτυγχάνονται μέσω άλλων πηγών, επειδή η διέγερση είναι πιο αξιόπιστη και μακράς διάρκειας από ό,τι μπορεί να προσφέρει ο συνηθισμένος ανθρώπινος σύντροφος. Και μερικοί άνθρωποι επιθυμούν να φτάσουν σε συνθήκες υψηλής έντασης.

Βέβαια, κάποιοι πιστεύουν ότι η σεξουαλική επαφή προσφέρει αντισταθμιστικά οφέλη: συνομιλία, στοργή, ακόμη και μια συντροφιά στο θέατρο, που ούτε ο πιο προηγμένος μηχανισμός δεν είναι ικανός να προσφέρει. Πρέπει επίσης να ελπίζουμε ότι η ευχαρίστηση και η όρεξη για τέτοια περιφερειακά θα κρατήσουν τη λίμπιντο σας περιστασιακά γυρισμένη προς τη κοινωνική ζωή. Εάν δεν προκύπτει ικανοποιητικός οργασμός από μια συγκεκριμένη αλληλεπίδραση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον αξιόπιστο πόρο που κάθεται στο συρτάρι δίπλα στο κρεβάτι σας και να αποκτήσετε όλα τα προαναφερθέντα καλούδια χωρίς πίεση στην απόδοση.

Ωστόσο, μπορεί να μη θεωρείται ευχάριστος τρόπος η χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών και από τους δύο. Ίσως το καλύτερο και των δύο κόσμων είναι ο δονητής σας, το αγαπημένο παιχνίδι του συντρόφου σας ή μια σειρά από παιχνίδια, μαζί με λιπαντικό, η αγαπημένη σας μουσική που παίζει, ίσως ένα ή δύο κεριά, η άνεση και η ελευθερία να μπορείτε να φτάσετε στο κρεβάτι και ενεργοποιήστε οποιοδήποτε από αυτά, συμπεριλαμβανομένου του συντρόφου σας, χωρίς καμία αμηχανία. Τα σεξουαλικά παιχνίδια δεν είναι υποκατάστατα του συντρόφου. Αυτό που μπορεί να είναι είναι βοηθοί, όπως τώρα αποκαλούνται εκτός από «συζυγικούς βοηθούς», παιχνίδια—αντικείμενα διασκέδασης.

Πώς να παρουσιάσετε τη χρήση τους στον σύντροφό σας όταν δεν τα έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ μαζί; Μπορείτε να ξεκινήσετε με την εισαγωγή ενός για αυτόν ή αυτήν. Θα μπορούσατε να ζητήσετε από τον σύντροφό σας να κλείσει τα μάτια, ίσως με δεμένα μάτια, και να το χρησιμοποιήσει στο σώμα του. Ή, θα μπορούσατε να το συζητήσετε πρώτα. “Πώς θα σας φαινόταν αν παίζαμε με μερικά παιχνίδια απόψε;” Σε κάθε περίπτωση, άμεσα ή έμμεσα, αυτός μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να έχετε έντονους οργασμούς κατά τη διάρκεια του σεξ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Καυτές συζητήσεις για να ανάψετε τον σύντροφό σας

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν βιντεοσκοπήσετε τις ερωτικές σας στιγμές

Τελικά, ο γυναικείος οργασμός είναι συχνό φαινόμενο;

Τι σημαίνει η γκρίζα ασεξουαλικότητα;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τι πρέπει να προσέχετε όταν κάνετε σεξ σε δημόσιο χώρο;

Δημόσιος χώρος συνουσία: Η ενασχόληση με σεξουαλικές δραστηριότητες εκτός σπιτιού, συνοδεύεται από το δικό της σύνολο εκτιμήσεων για τη διασφάλιση της ασφάλειας, της ιδιωτικής ζωής και της συναινετικής συμμετοχής.