Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλικότητα πτυχές: Η καραντίνα μπορεί να αναδείξει νέες πτυχές της σεξουαλικότητάς σας

Σεξουαλικότητα πτυχές: Η καραντίνα μπορεί να αναδείξει νέες πτυχές της σεξουαλικότητάς σας

Σεξουαλικότητα πτυχές: Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου τομείς που δεν επηρεάζονται πολύ από την πανδημία του COVID-19 και δυστυχώς το σεξ , η επιθυμία και η οικειότητα δεν είναι ένα από αυτά. 

Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου τομείς που δεν επηρεάζονται πολύ από την πανδημία του COVID-19 και δυστυχώς το σεξ , η επιθυμία και η οικειότητα δεν είναι ένα από αυτά. Μπορεί να βρείτε τα συναισθήματά σας παντού και να βρείτε αλλαγές στη σεξουαλική σας ζωή, τον αυνανισμό ή τις συνήθειες παρακολούθησης πορνό. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από το Pornhub, τον μεγαλύτερο ιστότοπο πορνό στον κόσμο, οι Ινδοί φαίνεται να πρωτοστατούν στον κόσμο στην κατανάλωση πορνό. Έχει αναφερθεί αύξηση της επισκεψιμότητας κατά 95 τοις εκατό στους ιστότοπους ενηλίκων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου καραντίνας. Τα στοιχεία έδειξαν επίσης ότι η χώρα έχει άλμα 20 τοις εκατό στην τηλεθέαση πορνό ακόμη και πριν από την επίσημη δήλωση του lockdown. Αυτό συμβαίνει λόγω του άγχους και του πανικού που περνάει ο κόσμος αυτή τη στιγμή και δεν είστε μόνοι. Ρίξτε μια ματιά σε διάφορα συναισθήματα που είναι απολύτως φυσιολογικά σε μια τέτοια περίοδο.

Νιώθεις ερεθισμένος όλη την ώρα

Δεν έχει σημασία αν ο σύντροφός σας είναι μαζί σας ή μακριά σας. Είναι απολύτως φυσιολογικό να αισθανόσασταν ερεθισμένος πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Το μυαλό σας είναι ο προσωπικός σας χώρος και είναι φυσιολογικό να περνούν σεξουαλικές σκέψεις και αυτό οδηγεί σε αυνανισμό. Πρέπει όμως να βάλετε ένα όριο αν αυτό συνεχίζεται γιατί το να σκέφτεσαι πολύ για το σεξ μπορεί να σε κάνει πραγματικά χαζό. Ναι, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο The Archives of Sexual Behavior, οι συμμετέχοντες που παρακολούθησαν πορνό και άλλο διεγερτικό υλικό είχαν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν ανόητες και ριψοκίνδυνες αποφάσεις από εκείνους που δεν το είχαν κάνει. Επομένως, προσπαθήστε να εκτρέψετε το μυαλό σας σε κάτι γόνιμο όπως η ανάγνωση ενός βιβλίου ή η επιδίωξη ενός χόμπι. Επίσης, μελέτες έχουν δείξει ότι η μουσική μπορεί πραγματικά να κάνει μεγάλη διαφορά στην αλλαγή της διάθεσής σας. Δοκιμάστε, λοιπόν, να ακούσετε ένα τραγούδι που θα σας αποσπάσει το μυαλό.

Είσαι εθισμένος στον αυνανισμό

Ο αυνανισμός είναι ένας πολύ συνηθισμένος χρόνος διέλευσης για ενήλικες που είναι μόνοι. Και με τον χρόνο που περνούν οι άνθρωποι μόνοι αυτές τις μέρες, είναι προφανές να καταλάβουμε πόσοι από αυτούς στρέφονται στον αυνανισμό. Αυτό οδηγεί τους ανθρώπους να αυνανίζονται τόσο πολύ που το βαριούνται κι εκείνοι. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο συχνός ή τραχύς αυνανισμός μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας, όπως μικρό ερεθισμό του δέρματος και η έντονη κάμψη της στύσης μπορεί να οδηγήσει σε κάταγμα του πέους. Ως εκ τούτου, είναι εξαιρετικά σημαντικό να βάλετε ένα φρένο σε αυτό και μπορεί να γίνει με το να παραμένετε ενεργοί στις μύτες των ποδιών σας, να μιλάτε με ανθρώπους και να αποφεύγετε το πορνό.

Η ψυχική σας υγεία επηρεάζει τη σεξουαλική σας ορμή

Πολλοί άνθρωποι αντιμετώπισαν άγχος, κατάθλιψη και άλλες επιπτώσεις στην ψυχική υγεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, οι οποίες εμποδίζουν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες. Αληθινά λέγεται ότι ο εγκέφαλος ελέγχει τις σεξουαλικές σας ορμές, τις διεγέρσεις και την απελευθέρωση ορμονών. Ως εκ τούτου, θέματα υγείας όπως η κατάθλιψη, η οποία προέρχεται από μια ανισορροπία στον εγκέφαλο, μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα ενός ατόμου να απολαμβάνει το σεξ και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όπως η στυτική δυσλειτουργία. Έτσι, ο καλύτερος τρόπος για την εξάλειψη των σεξουαλικών προβλημάτων που σχετίζονται με την κατάθλιψη είναι η θεραπεία της ασθένειας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μιλώντας με τον σύντροφό σας, κάνοντας διαλογισμό ή ζητώντας τη βοήθεια ενός γιατρού. Συμπεριλάβετε τρόφιμα όπως σπανάκι, σοκολάτες, πιπέρι, πράσινο τσάι κ.λπ. στη διατροφή σας για να ενισχύσετε τη σεξουαλική σας ορμή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Γιατί πολλοί αδιαφορούν για την σεξουαλική τους ζωή;

Πάνω από το 57% των Ινδών βασίζονται στην πορνογραφία για σεξουαλική διαπαιδαγώγηση

Μύθοι για το σεξ που πρέπει να εγκαταλείψουμε

Ο έρωτας και το σεξ είναι το ίδιο;

Τι είναι η διεμφυλικότητα;

Tips για την σεξουαλική ζωή των 30άρηδων

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τι πρέπει να προσέχετε όταν κάνετε σεξ σε δημόσιο χώρο;

Δημόσιος χώρος συνουσία: Η ενασχόληση με σεξουαλικές δραστηριότητες εκτός σπιτιού, συνοδεύεται από το δικό της σύνολο εκτιμήσεων για τη διασφάλιση της ασφάλειας, της ιδιωτικής ζωής και της συναινετικής συμμετοχής.

Πώς η εγκυμοσύνη επηρεάζει την σεξουαλική δραστηριότητα;

Εγκυμοσύνη: Δίνοντας προτεραιότητα στη συναισθηματική ευημερία και των δύο συντρόφων και διατηρώντας ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας, τα ζευγάρια μπορούν να εργαστούν για μια ικανοποιητική και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή μετά την εγκυμοσύνη.

Στο Μίσιγκαν ένας ασυμπτωματικός άνδρας μετέδωσε την οφθαλμική σύφιλη σε πέντε γυναίκες

Ο Nettleton και οι συνεργάτες του συμβουλεύουν τους γιατρούς να βρίσκονται σε επιφυλακή για κρούσματα σύφιλης, διότι "η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία της σύφιλης μπορεί να αποτρέψει συστηματικές επιπλοκές, συμπεριλαμβανομένης της μόνιμης απώλειας όρασης ή ακοής".