Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλικότητα: 6 Tips για να ενισχύσετε την σεξουαλικότητά σας

Σεξουαλικότητα: 6 Tips για να ενισχύσετε την σεξουαλικότητά σας

Σεξουαλικότητα: Μια γυναίκα χρειάζεται να ζήσει τη ζωή για τον εαυτό της και να θαυμάσει το σώμα, το μυαλό και την ψυχή της.

Το να είσαι σεξουαλικό ον δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολύ σεξ ή να ενεργείς προκλητικά. Έχει να κάνει με το να εκφράσεις τη σεξουαλικότητά σου και τι σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Στη σημερινή κοινωνία, οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι κάθε ενέργεια που κάνει μια γυναίκα, με σεξουαλικό προσανατολισμό, είναι για να δελεάσει έναν άντρα. Αυτή η διαδικασία σκέψης, ωστόσο, είναι ψευδής. Οι γυναίκες είναι όμορφα και μυστηριώδη πλάσματα. Είμαστε έξυπνοι και δυνατοί, ενώ διαθέτουμε το πιο απαλό άγγιγμα της ανθρώπινης ζωής. Για αυτόν τον λόγο και μόνο, είμαστε πολύ ξεχωριστοί για να ζούμε τη ζωή για την ευχαρίστηση και τη διασκέδαση ενός άνδρα. Μια γυναίκα χρειάζεται να ζήσει τη ζωή για τον εαυτό της και να θαυμάσει το σώμα, το μυαλό και την ψυχή της. Μόλις αγκαλιάσετε την ανεξαρτησία και τη σεξουαλικότητά σας, θα νιώσετε δύναμη και αυτοπεποίθηση. Δεν θα νιώθετε πλέον να ελέγχεστε από τη γνώμη ή την κρίση ενός άνδρα. Ακολουθούν 6 βήματα για να γίνετε ακόμα πιο σεξουαλικοί.

6 Tips για την σεξουαλικότητά σας

1. Ντυθείτε για τον εαυτό σας. Είτε πρόκειται για hipster chic είτε για ριψοκίνδυνη πλευρά, το προσωπικό σας στυλ είναι ο τρόπος με τον οποίο προβάλλετε τον εαυτό σας στον κόσμο. Εάν αφήσετε κάποιον άλλο να υπαγορεύσει το στυλ σας, δεν απεικονίζετε αυτό που πραγματικά είστε. Έτσι, την επόμενη φορά που θα μπείτε στην ντουλάπα σας, βγάλτε ένα ρούχο που είναι δικό σας!

2. Υπάρχουν 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι που κατοικούν στον πλανήτη Γη. Είναι βέβαιο ότι θα έχουμε διαφορετικές απόψεις για πολλά θέματα που σχετίζονται με τη ζωή. Ο καθένας από εμάς έχει διαφορετικές εμπειρίες ζωής, οι οποίες βοηθούν στη διαμόρφωση των απόψεών μας. Τούτου λεχθέντος, έχετε κάθε δικαίωμα να εκφράσετε τη δική σας γνώμη για αυτό που αισθάνεστε έντονα και δεν χρειάζεται να συμμορφωθείτε με αυτό που σκέφτονται οι άλλοι.

3. Γίνε το αφεντικό. Σωστά, το είπα, να είσαι το αφεντικό! Κάντε την αποστολή σας να είστε αφεντικό στη ζωή. Προσπαθήστε για το καλύτερο και αιχμαλωτίστε το ανέφικτο. Μην αφήνετε ποτέ κανέναν να σας ασέβει ή να σας κάνει να νιώσετε λιγότερο από όσο αξίζετε. Είστε μια δυνατή γυναίκα, που είναι ικανή να πετύχει μεγαλεία. Οπότε βγείτε εκεί έξω και προχωρήστε!

4. Αναδείξτε το σώμα σας. Το γυναικείο σώμα είναι μια αληθινή μορφή τέχνης. Μια γυναίκα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να επιδεικνύει το σώμα της με όποιον τρόπο επιλέξει. Δεν είναι λάθος ή προκλητικό να δημοσιεύεις φωτογραφίες που αγκαλιάζουν το σώμα σου. Εάν αγαπάτε τον εαυτό σας και θαυμάζετε το σώμα σας, τότε ως γυναίκα, έχετε το δικαίωμα να το κάνετε. Δεν σε κάνει πόρνη και δεν μειώνει την αξία σου. Καμαρώστε την ομορφιά που είναι το σώμα σας και αγαπήστε το δέρμα στο οποίο βρίσκεστε.

5.Τραβήξτε φωτογραφίες για τον εαυτό σας. Είναι σύνηθες για μια γυναίκα να συμμετέχει σε ορισμένες ενέργειες που θα μπορούσαν να κερδίσουν την προσοχή από έναν άνδρα. Αυτοί οι τύποι δραστηριοτήτων θα μπορούσαν να είναι τόσο απλοί όσο η ανάρτηση μιας σέξι φωτογραφίας στο Instagram ή η αποστολή ενός χαριτωμένου στιγμιότυπου στην ιστορία σας στο Snapchat, με την ελπίδα ότι θα το δει ο ερωτευμένος σας. Η προσέλκυση της προσοχής ενός άνδρα, ωστόσο, δεν πρέπει να είναι η κινητήρια δύναμη στη δημοσίευση μιας φωτογραφίας. Θα πρέπει να δημοσιεύετε φωτογραφίες για τον εαυτό σας και να δημοσιεύετε αυτό που σας κάνει να έχετε αυτοπεποίθηση. Τούτου λεχθέντος, υποθέτω ότι λίγη ανδρική προσοχή δεν βλάπτει μερικές φορές…

6. Γνωρίστε και αγαπήστε τον εαυτό σας. Κανείς δεν σε ξέρει καλύτερα από τον εαυτό σου. Κάντε επιλογές που ωφελούν εσάς και το άτομο που εμπνέετε να γίνετε. Μην αφήνετε ποτέ κάποιον να επηρεάσει τις αποφάσεις που παίρνετε στη ζωή. Ζήσε τη ζωή για σένα. Να είσαι εσύ. Είσαι όμορφη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς η νυχτερινή βάρδια επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή και τη σεξουαλική υγεία σας

Τι σημαίνει να είσαι σεξουαλικά καταπιεσμένος;

Η Βραζιλία κηρύσσει έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία των Yanomami

Τα 3 κορυφαία μυστικά για την επιλογή γυναικείου οργασμού

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η αποχή από το σεξ προκαλεί υπογονιμότητα;

Γονιμότητα :Η αποχή από τη σεξουαλική επαφή δεν προκαλεί από μόνη της υπογονιμότητα. Εναλλακτικά, μπορεί να επηρεάσει ελαφρώς την ποιότητα του σπέρματος ανάλογα με τη διάρκεια της αποχής και την προϋπάρχουσα γονιμότητα του άνδρα.

Λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες δεν κάνουν την πρώτη κίνηση για σεξ

Σεξ γυναίκες: Υπάρχουν πολλοί απροσδόκητοι λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες μπορεί να μην ξεκινήσουν το σεξ, πολλοί από τους οποίους υπερβαίνουν τους συνήθως συζητούμενους ψυχολογικούς και συναισθηματικούς παράγοντες.

Πιο κοστοβόρα η εγκυμοσύνη όταν εκτείνεται σε 2 ημερολογιακά έτη

Εγκυμοσύνη: Τα ελεύθερα όρια δαπανών των σχεδίων υγείας τους και η εκπίπτουσα επαναφορά αλλάζου την 1η Ιανουαρίου, αναγκάζοντας τις μητέρες να πληρώσουν τουλάχιστον δύο φορές το ποσό που εκπίπτει.

Close Icon