Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική ζωή : Διατηρήστε την ζωντανή ακόμα και αν βρίσκεστε σε απόσταση

Σεξουαλική ζωή : Διατηρήστε την ζωντανή ακόμα και αν βρίσκεστε σε απόσταση

Σεξουαλική ζωή : Σου βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε συμβουλές για να καταφέρεις να κρατήσεις την σεξουαλική σου ζωή στο Ζενίθ, ακόμα και αν βρίσκεστε σε απόσταση.

Ακολουθούν συμβουλές στο πώς να διατηρήσετε την αγάπη ζωντανή 

Συμβουλές για να παρακολουθείτε τα πράγματα
 • Οι τοπικές και υπεραστικές σχέσεις απαιτούν πολλά από τα ίδια πράγματα. Ωστόσο, οι μεγάλες αποστάσεις θα απαιτήσουν λίγο πιο συνειδητή σκέψη.
 • Οι άνθρωποι σε σχέσεις μεγάλων αποστάσεων πρέπει να είναι πολύ πιο σκόπιμοι και εργατικοί να κάνουν τη δουλειά που βοηθά τις σχέσεις να ευδοκιμήσουν.

Συζητήστε τις ανάγκες επικοινωνίας

 • Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά μια σχέση μεγάλης απόστασης, αποφασίστε πόσο συχνά θέλετε να μιλήσετε, πέρα ​​από τα γρήγορα μηνύματα κειμένου όλη την ημέρα.
 • Ίσως και οι δύο συμφωνείτε ότι θέλετε να μιλάτε συχνά, αλλά διαφωνείτε για το τι σημαίνει αυτό. Εάν τα ιδανικά επίπεδα επικοινωνίας σας διαφέρουν, η εξεύρεση συμβιβασμού από νωρίς μπορεί να σας βοηθήσει να αποτρέψετε την απογοήτευση αργότερα.
 • Ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μπορεί επίσης να βοηθήσει. Αυτό το πρόγραμμα δεν χρειάζεται να παραμείνει σταθερό, αλλά μπορεί να αισθάνεστε παρηγορημένοι γνωρίζοντας πότε θα ακούσετε από τον σύντροφό σας στη συνέχεια.
 • Μια περιστασιακή, αυθόρμητη τηλεφωνική κλήση “σκεφτόμαστε” μπορεί να είναι μια ωραία έκπληξη, αλλά ο προγραμματισμός μεγαλύτερων συνομιλιών μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε όταν είστε και οι δύο στο καλύτερό σας. Εάν ο σύντροφός σας είναι νυχτερινή κουκουβάγια και είστε περισσότερο πρωινός, για παράδειγμα, δοκιμάστε να προγραμματίσετε κλήσεις λίγο πριν ή λίγο μετά το δείπνο.

Διατηρήστε την οικειότητα έστω και από απόσταση

 • Ανταλλαγή σέξι φωτογραφιών (απλώς βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων είναι ασφαλής)
 • Μιλώντας για σεξ και πράγματα που θα θέλατε να δοκιμάσετε
 • Τηλεφωνικό σεξ
 • Αμοιβαίος αυνανισμός κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας μέσω βίντεο
 • Στέλνοντας ερωτικά email, γράμματα ή κείμενα

Ακολουθεί βίντεο για καλή σεξουαλική ζωή

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Σεξουαλική υγεία : Προτεινόμενοι Κρύσταλλοι για να την απογειώσετε

Τριαντάφυλλος Χαλαζίας : : Ανακτήστε την ψυχική ηρεμία σας

Κρύσταλλοι : Εξωτερικεύστε τις εσωτερικές ανάγκες σας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Παράγοντες που επηρεάζουν την σεξουαλική επιθυμία κατά και μετά την εμμηνόπαυση

Σεξ εμμηνοπάυση: Ανεξάρτητα από το πότε ξεκινά η εμμηνόπαυση, τον λόγο που ξεκινά και την ταυτότητα φύλου ενός ατόμου, μπορεί να επηρεάσει την επιθυμία και την εμπειρία του σεξ.

Μυστικά για να τονώσετε τη λίμπιντό σας

Η μειωμένη λίμπιντο δεν αποτελεί απαραίτητα πρόβλημα, αν όμως κάποιος θέλει να ενισχύσει τη σεξουαλική του επιθυμία, μπορεί να δοκιμάσει διάφορες φυσικές μεθόδους που έχουν αποδειχθεί αρκετά αποτελεσματικές

Φυσικοί τρόποι να ενιχύσετε τη λίμπιντο

Σεξουαλική υγεία: Το άγχος, οι δυσκολίες στη σχέση, οι ανησυχίες για την υγεία και η ηλικία μπορούν να επηρεάσουν τη λίμπιντο. Ενώ μια χαμηλή λίμπιντο δεν είναι συνήθως προβληματική, μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις και την αυτοεκτίμηση ενός ατόμου

Με ένα “hi” φλερτάρουμε και με ένα "διαβάστηκε" που δεν απαντήθηκε ποτέ ξεφλερτάρουμε και ξεαγαπάμε, αγενέστατοι, εγωιστές και κομπλεξικοί.

Ποστάρουμε τραγούδια και γεμίζουμε «ελπίδα» με ένα ποστάρισμα, άσχετο αν δεν αφορά εμάς ή αν μας έχει κομματιάσει η προηγούμενη απροσδιόριστη συμπεριφορά ή και αδιαφορία. Κάνουμε τους αναλυτές και ζούμε στο ψέμα και την υποκρισία μας πίσω από τα «έξυπνα τηλέφωνα» που έκαναν εμάς ηλίθιους και δειλούς.