Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική ζωή : Αιθέρια έλαια για να της βάλετε φωτιά

Σεξουαλική ζωή : Αιθέρια έλαια για να της βάλετε φωτιά

Σεξουαλική ζωή : Ορισμένα φυτά έχουν χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση της σεξουαλικής επιθυμίας, της απόδοσης και της απόλαυσης ανδρών και γυναικών για αιώνες.

Η έρευνα δείχνει ότι διάφορα είδη αιθέριων ελαίων μπορεί να έχουν αφροδισιακές ιδιότητες όταν εισπνέονται πριν ή κατά τη διάρκεια της οικειότητας. Στην πραγματικότητα, είναι γνωστό ότι μερικές δυνατές μυρωδιές μπορούν να προκαλούν στύσεις και ότι οι γυναίκες με ισχυρότερη αίσθηση οσμής τείνουν να έχουν περισσότεροι οργασμοί κατά τη διάρκεια του σεξ.

Κλάρι φασκόμηλο

 • Επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι τμπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση προβλημάτων με τα αναπαραγωγικά συστήματα των γυναικών, όπως επώδυνες εμμηνορροϊκές περιόδους. Ερευνα έχει επίσης δείξει ότι το clage sage μπορεί να μειώσει τις ορμόνες του στρες όταν χρησιμοποιείται ως αιθέριο έλαιο.

Λεβάντα

 • Η εισπνοή του αρώματος της λεβάντας έχει βρεθεί ότι μειώνει σημαντικά το άγχος και το άγχος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα υψηλά επίπεδα χαλάρωσης, τα οποία θα μπορούσαν να ωφελήσουν τη σεξουαλική εμπειρία.

Σανταλόξυλο

 • Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες που εισπνεύσουν αιθέριο έλαιο σανταλόξυλου και η κύρια ένωση του κατά τη διάρκεια του σεξ ανέφεραν αυξημένη διάθεση και υψηλότερα επίπεδα επιθυμίας από εκείνες που δεν το έκαναν.

Καρπολοβία

 • Στην Αφρική, οι άνδρες μασούν συχνά το στέλεχος και τη ρίζα της καρπολοβίας για να φτάσουν στο λάδι του φυτού πριν από το σεξ για να ενισχύσουν την απόδοσή τους. Χωρίς σαφή επιστημονική κατανόηση  το αιθέριο έλαιο της καρπολοβίας επηρεάζει τη σεξουαλική απόδοση των ανδρών.

Αιθέρια έλαια για γυναικεία διέγερση

 • Γυναίκες που έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία στο άρωμα αναφέρετε περισσότερους οργασμούς από τις γυναίκες που δεν το κάνουν. Έτσι, εάν έχετε καλή μύτη, το φύλο σας μπορεί να ωφεληθεί από τη χρήση αιθέριων ελαίων.

Αιθέρια έλαια με πιθανές αφροδισιακές επιδράσεις για τις γυναίκες 

 • φασκόμηλο
 • λεβάντα
 • σανταλόξυλο
 • Υλάνγκ Υλάνγκ

Αιθέρια έλαια για αρσενική διέγερση

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι τα ακόλουθα αιθέρια έλαια μπορεί να λειτουργούν ως αφροδισιακά για τους άνδρες:

 • καρπολοβία
 • eurycoma longifolia
 • τζίνσενγκ
 • satureja khuzestanica

Ακολουθεί βίντεο με πληροφορίες για τα αιθέρια έλαια και την σεξουαλική ζωή και υγεία των ατόμων

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Σεξουαλική ζωή : Απογειώστε το συνδέοντας την πράξη με το μυαλό και το σώμα

Αυτοφροντίδα : Τονώστε την αυτοπεποίθηση σας

Τσάκρα : Ενεργοποιήστε την εσωτερική σας ενέργεια

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ποιοι οι κίνδυνοι που υπάρχουν αν κάνετε πρωκτικό σεξ χωρίς προφυλακτικό;

Πρωκτικό σεξ: Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν προφυλακτικά για να αποφύγουν την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή λοιμώξεις ή ασθένειες που μπορούν να μεταδοθούν κατά τη διάρκεια του σεξ.

Απολαύστε το σεξ μετά από καιρό

Σεξ: Προσεγγίζοντας τη διαδικασία με ανοιχτό πνεύμα, περιέργεια και προθυμία για σύνδεση, τα ζευγάρια μπορούν να ανακαλύψουν ξανά την οικειότητα και να ενισχύσουν τον δεσμό τους με ουσιαστικούς τρόπους.

Η υπεριώδης ακτινοβολία ενισχύει τη γονιμότητα σε γυναίκες ηλικίας 30-40 ετών

Η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου θα πρέπει να γίνεται πάντα με μέτρο και απαιτείται περαιτέρω έρευνα για να καθοριστεί εάν αυτή η έκθεση όντως βοηθά στη γονιμότητα και πόση έκθεση χρειάζεται.