Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική υγεία: Τέσσερα tips που κάνουν το σεξ πιο ευχάριστο για τις γυναίκες

Σεξουαλική υγεία: Τέσσερα tips που κάνουν το σεξ πιο ευχάριστο για τις γυναίκες

Σεξουαλική υγεία: Βρείτε τι ακριβώς κάνει μια γυναίκα να ξεχωρίζει.

Γιατί λοιπόν είναι τόσο σημαντικά αυτά τα ευρήματα; Με απλά λόγια, γιατί ποτέ δεν έχετε εξερευνήσει αυτό το θέμα στο παρελθόν, ούτε καν να αφιερώσετε χρόνο για να βρείτε τι ακριβώς κάνει μια γυναίκα να ξεχωρίζει όταν πρόκειται για σεξ.

Η ικανότητα επικοινωνίας για αυτές τις τεχνικές είναι πολύ σημαντική

  • Το 76,4% των γυναικών κάνουν τη διείσδυση λίγο πιο ευχάριστη λικνίζοντας κατά τη σεξουαλική επαφή. Γιατί; Λοιπόν, σε μεγάλο βαθμό για να αυξηθεί η διέγερση της κλειτορίδας, παρακάμπτοντας την τυπική ώθηση και αντ’ αυτού ευνοώντας μια βαθύτερη διείσδυση όπου η κλειτορίδα διεγείρεται επίσης από το πέος.
  • Ένα επιπλέον 87,5% των γυναικών συμμερίστηκαν ότι το σεξ είναι πιο ευχάριστο για αυτές όταν γωνίζουν τον κόλπο τους διαφορετικά κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Δηλαδή, μετακινήστε τους γοφούς, τη λεκάνη, τα πόδια ή τα γόνατά σας κατά τη διάρκεια του σεξ για να αυξήσετε τη σεξουαλική σας ικανοποίηση. Σκεφτείτε το – και σημειώστε ότι όσο περισσότερο πειραματίζεστε, τόσο περισσότερο θα γνωρίζετε ακριβώς ποια γωνία λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

  • Το 69,7% των γυναικών ανέφεραν ότι το «ζευγάρωμα» τις ενεργοποιεί κατά τη διάρκεια του σεξ – δηλαδή, να εμπλακούν οι ίδιες και να φροντίσουν να μην αφεθεί όλη η σκληρή δουλειά στον άλλον τους. Σημειώνουν ότι αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το «solo pairing», όπου μια γυναίκα αγγίζει τον εαυτό της κατά τη διάρκεια του σεξ, ή το «ζευγάρωμα συντρόφου», όπου ο σύντροφός σας αγγίζει την κλειτορίδα σας κατά τη διάρκεια του σεξ. Ουσιαστικά, είναι η διέγερση της κλειτορίδας σε συνδυασμό με τη διείσδυση και πάλι – παρατηρείτε ένα μοτίβο εδώ;
  • Τελευταίο, αλλά σε καμία περίπτωση λιγότερο σημαντικό, το 83,8% των γυναικών μοιράστηκαν ότι το σεξ είναι καλύτερο για αυτές όταν περιλαμβάνει «ρηχά» – που ουσιαστικά σημαίνει ότι ευνοούν τη ρηχή διείσδυση, παρά τη βαθιά κολπική διείσδυση. Τα ευρήματα διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες στην πραγματικότητα φτάνουν σε οργασμό πιο τακτικά όταν το πέος – ή το σεξουαλικό παιχνίδι, η γλώσσα ή άλλο όργανο – αγγίζει ακριβώς μέσα στον κόλπο τους.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς το σεξ αλλάζει καθώς μεγαλώνουμε;

Ενισχύστε την ευχαρίστηση βελτιώνοντας τη σεξουαλική σας ζωή

Γιατί χρειάζεται να κάνετε σεξ πιο συχνά;

Επαναφορά της σεξουαλικής οικειότητας μετά την απόκτηση μωρού

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ξεκλειδώνοντας τα μυστήρια του ταντρικού σεξ

Ταντρικό σεξ: Η ενεργειακή εναρμόνιση και η ανοιχτή επικοινωνία βοηθούν τα ζευγάρια να βιώσουν ένα βαθύτερο επίπεδο οικειότητας και σύνδεσης που ενισχύει τη σχέση τους ολιστικά.

Πώς ο όρος queer συνδέεται με την σεξουαλικότητα;

LGBTQ+: Το «queer» έχει μετατραπεί από υποτιμητικός όρος σε ισχυρό και περιεκτικό αυτοπροσδιορισμό. Η εξέλιξή του αντανακλά τις μεταβαλλόμενες στάσεις της κοινωνίας απέναντι στη διαφορετικότητα στη σεξουαλικότητα και το φύλο.

Η παρατεταμένη χρήση φορητού υπολογιστή προκαλεί υπογονιμότητα

Υπογονιμότητα laptop: Τα θέματα υπογονιμότητας δεν περιορίζονται μόνο στις γυναίκες, τα αντιμετωπίζουν και οι άνδρες. Γι' αυτό είναι σημαντικό να γίνονται τακτικοί έλεγχοι, ειδικά αν ένα ζευγάρι προσπαθεί να συλλάβει και δεν τα καταφέρνει.