Σεξουαλική Υγεία

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΥΓΕΙΑ: Σεξ και γάμος έτσι θα κρατήσετε ζωντανό το πάθος

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΥΓΕΙΑ: Σεξ και γάμος έτσι θα κρατήσετε ζωντανό το πάθος

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΥΓΕΙΑ :Τα προβλήματα ενός παντρεμένου ζευγαριού είναι αναμφίβολα πολλά σε σχέση από αυτά που είναι ελεύθερα και πολλές φορές μπορούν να ωθήσουν σε σεξουαλική αποξένωση, ωστόσο αν καταφέρετε να χτίσετε τους παρακάτω κώδικες η ερωτική σας ζωή θα παραμείνει αλώβητη και μετά τον γάμο.

Ένα παντρεμένο ζευγάρι έχει να αντιμετωπίσει πολλές διαφορετικές ευθύνες που μπορούν εύκολα να το αποξενώσουν και να το κάνουν να χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον αν κιόλας σε αυτές τις ευθύνες υπάρχει και ένα παιδί το οποίο έχει το πρόγραμμα του και πρέπει να ακολουθηθεί τότε το πράγμα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο .
Ωστόσο πρέπει να θυμάστε ότι όσο δύσκολη και να είναι μια μέρα πρέπει το ζευγάρι να φροντίζει να κρατάει τον ρομαντισμό της σχέσης του μέσα και από τις πιο απλές κινήσεις ακόμα και όταν νιώθει ότι δεν έχει καν την δύναμη να προσπαθήσει.
Σε αυτές τις στιγμές απλά προσπαθήστε να σκεφτείτε ότι το άτομο που έχετε επιλέξει να κάνατε οικογένεια το ξέρετε χρόνια και ότι ξέρετε ο ένας τα κλειδιά του άλλου με αποτέλεσμα να έχετε ένα ικανοποιητικό σεξ το οποίο η παρωδως τον χρόνων καταφέρνει να το βελτιώνει όλο και περισσότερο. Γι ‘αυτό απλά αναθεωρήστε τις προτεραιότητες σας, βάλτε το σεξ πρώτο στην λίστα υποχρεώσεων σας και δείτε ποσό πιο καλύτερα θα νιώθετε.
Tips για μια υγιή σεξουαλική ζωή:
Καταβάλλετε χρόνο και προσπάθεια προκειμένου να καταφέρετε να χτίσετε μια δυνατή σεξουαλική και εγκεφαλική σχέση. Θυμηθείτε ότι είναι πολύ βασικό να υπάρχουν κοινά σημεία σε όλους τους τομείς γιατί καταλαβαινόσαστε πολύ καλύτερα με αυτόν τον τρόπο.
Αποδεχτείτε από κοινού αδυναμίες και ιδιοτροπίες. Γιατί έτσι καταφέρνετε να απελευθερωθείτε και να μην επαναλαμβάνετε πράγματα η καταστάσεις  που ξενερώνουν τον/την σύζυγο
Φροντίστε να υπάρχει φυσική έλξη διότι έτσι καταφέρνετε να επιτύχετε  πιο γρήγορο δέσιμο και γιατί όταν το πάθος μιλάει μπορούν πιο εύκολα να ξεπεραστούν τα προβλήματα που θα προσπαθήσουν να σας αποξενώσουν.

Αμοιβαία αγάπη, 
Προσπάθεια να χτιστεί μια ουσιαστική και παραγωγική επικοινωνία, γιατί όταν έχεις καταφέρει αυτό, τότε δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να επιλυθεί.
Να δίνετε χώρος και χρόνος και στις δυο πλευρές.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πως μπορείς να βρεις ξανά τη σεξουαλική σου επιθυμία;

Ξεπερνώντας το άγχος της σεξουαλικής επίδοσης

Άγχος σεξουαλικής επίδοσης: Αιτίες που συντελούν στο φαινόμενο

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η καλή σεξουαλική ζωή μπορεί να είναι συνταγή για ευτυχία

Σεξ οφέλη υγεία: Μείωση του άγχους, άνοδος της λίμπιντο και αυξημένη οικειότητα μεταξύ συντρόφων, είναι ορισμένα μόνο από τα οφέλη του σεξ στη συναισθηματική μας υγεία. Και με τη σειρά τους τα συναισθηματικά οφέλη της σεξουαλικής επαφής είναι μόνο το ήμισυ της ιστορίας. Το σεξ προάγει τη σωματική σας υγεία, επίσης. Στην πραγματικότητα, η σεξουαλική σας δραστηριότητα μπορεί να οδηγήσει σε πολλά μακροχρόνια οφέλη για την υγεία.

Πατήστε το κουμπί της σεξουαλικής σας επαναφοράς

Σεξ επανεκκίνηση: Όποιος και αν είναι ο λόγος, μερικές φορές αυτό που χρειάζεστε είναι να πατήσετε το κουμπί επαναφοράς. Όπως όλα τα άλλα στη ζωή μας, το σεξ είναι κάτι στο οποίο μπορούμε να εργαστούμε και να αναπτυχθούμε και να το κάνουμε όλο και καλύτερο καθώς το σώμα, η ζωή και τα γούστα μας μεταμορφώνονται.

Τι οδηγεί σε "σεξουαλική ξηρασία" την σχέση σας;

Χαμηλή libido: Ένα βλέμμα, ένα άγγιγμα ή ακόμα και μία μυρωδιά και ο εγκέφαλός μας τρελαίνεται, μέχρι να κατακτηθεί το αντικείμενο του πόθου μας, ξανά και ξανά. Και αυτό συνήθως κρατάει κάποιο καιρό, πολλές φορές κρατάει και αρκετό καιρό.

Sex tips για καλύτερο σεξ και μεγαλύτερη απόλαυση

Σεξ: Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από την Jamea, οι άνθρωποι που είναι περίεργοι και ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες γενικά τείνουν να αναφέρουν υψηλότερα επίπεδα σεξουαλικής ικανοποίησης. Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και μην φοβάστε να δοκιμάσετε νέα πράγματα με τον/την σύντροφό σας.

Τι είναι ο φετιχισμός και πώς συνυπάρχει σε μία υγιή σεξουαλική σχέση;

Σεξ φετίχ: Ο φετιχισμός είναι τυπικό χαρακτηριστικό της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Ωστόσο, η φετιχιστική διέγερση μπορεί να αποδειχθεί πρόβλημα όταν παρεμβαίνει στην κανονική σεξουαλική ή κοινωνική λειτουργία ή όταν η σεξουαλική διέγερση είναι αδύνατη χωρίς το αντικείμενο φετίχ.

Όταν ο φόβος για το σεξ γίνεται εμπόδιο

Ερωτοφοβία: Ο όρος ερωτοφοβία δεν είναι τόσο νέος όσο νομίζουμε. Είναι η φοβία που έχουν ορισμένοι άνθρωποι και αφορά καταστάσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με την σεξουαλικότητα και την σεξουαλική ζωή του ατόμου.

Πώς να ξεπεράσετε το άγχος που σχετίζεται με τον αυνανισμό

Άγχος Αυνανισμός: Το άγχος από τον αυνανισμό μπορεί να πηγάζει από την ενοχή. Τα αισθήματα ενοχής γύρω από τον αυνανισμό μπορεί να συνδέονται με πνευματικές, πολιτισμικές ή θρησκευτικές απόψεις, που θεωρούν τον αυνανισμό ως ανήθικο ή «βρώμικο».