Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική υγεία: Η μουσική επηρεάζει την ψυχολογία μας κατά τη διάρκεια του σεξ;

Σεξουαλική υγεία: Η μουσική επηρεάζει την ψυχολογία μας κατά τη διάρκεια του σεξ;

Σεξουαλική υγεία: Η μουσική μπορεί να ωφελήσει την ψυχολογική και σεξουαλική ευεξία.

Η ακρόαση μουσικής είναι μια ευχάριστη δραστηριότητα, εν μέρει λόγω της απελευθέρωσης ντοπαμίνης. Η μουσική μπορεί να ενισχύσει τις σεξουαλικές εμπειρίες μειώνοντας το άγχος , αυξάνοντας την οικειότητα και εμπνέοντας διαφορετικά συναισθήματα. Η μουσική μπορεί επομένως να αυξήσει τη συναισθηματική και σεξουαλική ικανοποίηση με έναν σύντροφο.

7 Λόγοι για τους οποίους η μουσική μπορεί να βελτιώσει τις σεξουαλικές εμπειρίες

  • Η αναπαραγωγή μουσικής ενώ κάνετε σεξ μπορεί να μειώσει την αναστολή. Υπάρχει μια αυθόρμητη και απελευθερωτική αίσθηση που σχετίζεται με την ακρόαση μουσικής. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην εγκατάλειψη των σεξουαλικών αναστολών που μπορεί να εμπόδισαν ορισμένα άτομα να βιώσουν υψηλότερα επίπεδα σεξουαλικής ευχαρίστησης. Ίσως σας ελευθερώσει να είστε πιο αυθόρμητοι, περιπετειώδεις και να δοκιμάσετε νέα πράγματα για να αυξήσετε τη σεξουαλική εμπειρία. Γνωρίζουμε την επίδραση που μπορεί να έχει η μουσική στις αναστολές. Άλλωστε, είναι ακριβώς ο λόγος που μια ολόκληρη πόλη απαγόρευσε τη ροκ μουσική και τον χορό στο «Footloose».
  • Η μουσική όχι μόνο μπορεί να χαλαρώσει τις σεξουαλικές αναστολές, αλλά έχει επίσης αποδειχθεί ότι μειώνει το στρες, το οποίο μπορεί να εμποδίσει τη σεξουαλική διέγερση και ευχαρίστηση.
  • Η ακρόαση μουσικής κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να περιορίσει τη νευρικότητα και να αποσπάσει την προσοχή ενός ατόμου από αρνητικές σκέψεις, όπως ανησυχίες για την εικόνα του σώματός του ή την απόδοσή του.
  • Εκτός από την απόσπαση της προσοχής, η μουσική μπορεί να βοηθήσει κάποιον να επικεντρωθεί στην εργασία που έχει. Και ποιος σύντροφος δεν θέλει ο εραστής του να είναι πιο συγκεντρωμένος πάνω τους;
  • Η μουσική δεσμεύει και η αυξημένη αίσθηση δεσμού με τον σύντροφό σας αυξάνει την οικειότητα και, ως αποτέλεσμα, τη σεξουαλική ευχαρίστηση.

  • Οι ρυθμοί της μουσικής μπορούν να εμπνεύσουν ρυθμούς στην κίνηση. Ένας καλός ρυθμός στη μουσική μπορεί να βοηθήσει στην απόδοση και στην αύξηση της ικανοποίησης. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν στο παρελθόν υπήρξε πρόβλημα με την άβολη κίνηση.
  • Η μουσική, από μόνη της, έχει πολλές επιπτώσεις στην ευημερία μας εκτός από το ότι είναι ανακουφιστικό από το άγχος. Η ακρόαση μουσικής μπορεί να δημιουργήσει αυτοπεποίθηση . Η εμπιστοσύνη στο κρεβάτι προάγει την απόδοση και την ικανοποίηση.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

5 Πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν οι γυναίκες για τη σεξουαλική τους υγεία

Δημιουργήστε τις βάσεις για μια καλύτερη σχέση

Ξυπνήστε το πάθος σας κι αυτό το Σαββατοκύριακο!

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Είναι τα υγρά όνειρα κάτι το φυσιολογικό ή όχι;

Υγρά όνειρα: Τα υγρά όνειρα, γνωστά και ως οργασμοί ύπνου, είναι ένα φυσιολογικό και φυσικό φαινόμενο, ιδιαίτερα κατά την εφηβεία και τη νεαρή ενήλικη ζωή, αλλά μπορούν να συμβούν σε οποιαδήποτε ηλικία.

  Η εκσπερμάτιση μειώνει συχνά τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη;

Έτσι, ενώ η σχέση μεταξύ της συχνότητας της εκσπερμάτωσης και του καρκίνου του προστάτη δεν είναι πλήρως κατανοητή και υπάρχει πραγματική ανάγκη για περισσότερη έρευνα, η συχνή εκσπερμάτιση (εντός λογικής) σίγουρα δεν θα βλάψει, πιθανώς κάνει καλό και επομένως θα πρέπει να αποτελεί μέρος του υγιεινού τρόπου ζωής ενός άνδρα.

Πότε αρχίζει να μεγαλώνει το στήθος και πότε σταματά η ανάπτυξή του;

Στήθος ανάπτυξη: Η ανάπτυξη του μαστού είναι μια φυσική και δυναμική διαδικασία που συνήθως ξεκινά κατά την ανάπτυξη του εμβρύου και συνεχίζεται κατά τη βρεφική ηλικία, την εφηβεία και μερικές φορές μέχρι την πρώιμη ενήλικη ζωή.

Πότε αρχίζει να μεγαλώνει και πότε σταματά η ανάπτυξη του πέους;

Πέος ανάπτυξη: Η ανάπτυξη του πέους είναι μια φυσική διαδικασία που συνήθως ξεκινά κατά τη διάρκεια της εμβρυϊκής ανάπτυξης και συνεχίζεται κατά τη βρεφική ηλικία, την παιδική ηλικία και την εφηβεία.

Είναι το σεξ τρόπος για να χωρίσετε κάποιον χωρίς να τον πληγώσετε ανεπανόρθωτα;

Χωρισμός πληγή: Η χρήση του σεξ ως μέσου για να χωρίσετε με κάποιον γενικά δεν συνιστάται και μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική συναισθηματική βλάβη και για τα δύο εμπλεκόμενα μέρη.

Οι αμβλώσεις τις πρώτες 12 εβδομάδες θα πρέπει να νομιμοποιηθούν πλήρως στη Γερμανία, λέει η Επιτροπή Friederike Heine

Τα δικαιώματα των αμβλώσεων έχουν γίνει ένα διχαστικό ζήτημα μεταξύ των ψηφοφόρων στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Οι αναθεωρήσεις της Πολωνίας το 2021 στους νόμους περί αμβλώσεων έγιναν πρωτοσέλιδα καθώς οι συντηρητικές πολιτικές ρίζωσαν σε μία από τις πιο αφοσιωμένες καθολικές χώρες της Ευρώπης.