Σεξουαλική Υγεία

Σεξ χωρίς συνουσία: Ερωτική επαφή χωρίς …διείσδυση

Σεξ χωρίς συνουσία: Ερωτική επαφή χωρίς …διείσδυση

Σεξ χωρίς συνουσία: Ερωτική επαφή χωρίς ...διείσδυση. Μερικές φορές έχετε τη διάθεση να κάνετε κάποια κίνηση αλλά δεν έχετε την αίσθηση να έχετε τίποτα μέσα σας (Ή, ίσως, ζούμε σε μια πανδημία όπου ο ασφαλέστερος σύντροφος του σεξ είναι το δικό σας καλοπλυμένο χέρι). Είτε βρίσκεστε στην περίοδο σας ή απλά δεν έχετε διάθεση για αυτό, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να τα βγάλετε πέρα εσείς και ο σύντροφός σας χωρίς να έχετε παλιομοδίτικη συνουσία.

Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός από εμάς εκεί έξω που δεν μπορούμε καν να φτάσουμε σε οργασμό μόνο από τη διείσδυση, για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι υπάρχουν επίσης πολλοί από εμάς που έχουμε συντρόφους που δεν γεννήθηκαν με την επιθυμία  να έχουμε μια ετερογενή διαπεραστική σεξουαλική επαφή. Αυνανισμός μπροστά ο ένας στον άλλο. Αντί να φέρεσαι στον σύντροφο σου σαν μηχανή που είναι δουλειά του να σου δώσει οργασμό, άκουσε τη συμβουλή του Δρ. Κάρλεν Κόστα, σεξολόγου και ειδικού σχέσεων από τον Καναδά, και άλλαξε πρώτα τη στάση σου.

Πόσες φορές μας έχουν πει ότι ο πρώτος τρόπος για να επιτύχουν οι γυναίκες τον οργασμό είναι να κάνουν στοματικό σεξ; Αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο έτσι. Κοίτα, δεν λέμε να σταματήσεις τον σύντροφο σου όταν θέλει να κατέβει γιατί η αιδοιολειχία μπορεί να είναι μια από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες στον πλανήτη. Αλλά έχει δοθεί τόσο μεγάλη προσοχή στο προφορικό σεξ που η Δρ. Carlen λέει ότι είναι εύκολο να ξεχάσει ότι οι γυναίκες δεν έρχονται πάντα με αυτόν τον τρόπο. Βρώμικες κουβέντες.

Ο εγκέφαλος είναι το μεγαλύτερο σεξουαλικό μας όργανο και κάνουμε στους εαυτούς μας μια τεράστια κακή υπηρεσία αν αγνοήσουμε αυτό το γεγονός. Είναι εντελώς πιθανό να οργιστείτε ή να εκνευριστείτε τόσο πολύ που θα μπορούσατε να έρθετε σε δευτερόλεπτα χωρίς καμία σωματική επαφή με το να αφιερώσετε χρόνο σε μια βρώμικη ομιλία πριν ή ακόμα και αντί για σεξ.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Το σεξ μετά την παράλυση ή με σπαστικότητα

Εσύ έχεις αισθανθεί οργασμό στον ύπνο σου

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις αν ετοιμάζεσαι για... τρίο

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει μόνο για σεξ και πώς να το αντιμετωπίσεις

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

HPV και καρκίνος: Τί πρέπει να γνωρίζετε;

Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα Καρκίνος: Οι τύποι του HPV που προκαλούν καρκίνο μεταδίδονται μέσω της οικείας επαφής με το δέρμα, οπότε κυρίως μέσω σεξουαλικών δραστηριοτήτων. Ο πιο κοινός καρκίνος HPV στις γυναίκες είναι ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας. Στους άνδρες, ο πιο συνηθισμένος καρκίνος HPV είναι ο καρκίνος του λαιμού, αν και οι γυναίκες μπορούν να τον εμφανίσουν επίσης. Παρουσιάζεται στο στοματοφάρυγγα, που είναι το πίσω μέρος του λαιμού και των αμυγδαλών.

Σεξουαλική δυσλειτουργία: Ευθύνεται και το στρες;

Η εμφάνιση στυτικής δυσλειτουργίας σε άνδρες νεαρής ηλικίας, οι οποίοι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας και άρα -θεωρητικά τουλάχιστον- θα «έπρεπε» να απολαμβάνουν μια υγιή σεξουαλική ζωή, φέρνει στο φως πιο έντονα από ποτέ τις αιτίες του προβλήματος.

Η έντονη σεξουαλική δραστηριότητα έχει αντιγηραντική δράση

Η υγιής σεξουαλική ζωή, ιδιαίτερα καθώς τα χρόνια περνούν, μπορεί να μας κάνει να φαινόμαστε 5-8 χρόνια νεότεροι από την πραγματική μας ηλικία υποστηρίζει ο ψυχολόγος Δρ. David Weeks από το Βασιλικό Νοσοκομείο του Εδιμβούργου.

Sex tips για να ανανεώσετε τη σχέση σας

Σεξ: Οι γυναίκες έχουν εσωτερικά γεννητικά όργανα. Αυτό, σε συνδυασμό με αρκετά μπερδεμένα μηνύματα για τη γυναικεία σεξουαλικότητα που πήραν από την παιδική τους ηλικία, τις κάνει να μην απελευθερώνουν όλο το πάθος τους.

Ξεπερνώντας το άγχος της σεξουαλικής επίδοσης

Άγχος σεξουαλικής επίδοσης: Εάν βιώνετε άγχος σεξουαλικής επίδοσης, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επισκεφτείτε έναν ειδικό, με τον οποίον θα νιώθετε αρκετά άνετοι να συζητήσετε για τη σεξουαλική σας ζωή. Εφόσον βεβαιωθείτε πως αιτία του άγχους που βιώνετε σχετικά με το σεξ δεν είναι κάποιο ορισμένο ιατρικό ζήτημα, μπορείτε να δοκιμάστε τις ακόλουθες προσεγγίσεις που έχουμε συλλέξει για εσάς για να σας βοηθήσουν να επιστρέψετε στην υγιή και απολαυστική ζωή του έρωτα.

Άγχος σεξουαλικής επίδοσης: Αιτίες που συντελούν στο φαινόμενο

Άγχος σεξουαλικής επίδοσης: Το σεξ υποτίθεται πως είναι μια ευχάριστη εμπειρία, αλλά είναι δύσκολο να το απολαύσετε αν ανησυχείτε συνεχώς για το πόσο καλά κάνετε έρωτα. Εάν θέλετε να επαναφέρετε την ζωντάνια στην ερωτική σας ζωή, μάθετε γιατί μπορεί να βιώνετε άγχος σεξουαλικής επίδοσης και αναζητήστε συμβουλές για να χαλαρώσετε.

Πώς το κάπνισμα επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή των ανδρών;

Κάπνισμα και σεξ: Ένας από τους κύριους παράγοντες που επηρεάζουν την στύση ενός άνδρα, είναι το κάπνισμα. Το κάπνισμα ανεξάρτητα από τους άλλους παράγοντες κινδύνου για καρδιαγγειακά προβλήματα, σχεδόν διπλασιάζει τον κίνδυνο για μετρίου και σοβαρού βαθμού στυτική δυσλειτουργία.