Σεξουαλική Υγεία

Σεξ και ηλικία: Γιατί οι μεγαλύτερες γυναίκες προτιμούν το σεξ με νεότερους

Σεξ και ηλικία: Γιατί οι μεγαλύτερες γυναίκες προτιμούν το σεξ με νεότερους

Σεξ και ηλικία: Γιατί οι μεγαλύτερες γυναίκες προτιμούν το σεξ με νεότερους. Υπήρχαν πάντοτε ζευγάρια που αποτελούνται από μεγαλύτερες γυναίκες (κούγκαρ) και σημαντικά νεότερους άντρες, αλλά αυτές οι σχέσεις έγιναν τάση το 2009 με την πρεμιέρα της τηλεοπτικής εκπομπής «Cougar Town».

Στη συνέχεια, το 2017, ο Εμμανουήλ Μακρόν εξελέγη πρόεδρος της Γαλλίας και τα ΜΜΕ  ασχολήθηκαν αρκετά με το γεγονός ότι η σύζυγός του, και πρώην δασκάλα του,  ήταν  κατά 24 χρόνια μεγαλύτερη του. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι σεξολόγοι έχουν πρόσφατα ερευνήσει το φαινόμενο “κούγκαρ”.

Ένας Γάλλος ερευνητής πραγματοποίησε σε βάθος συνεντεύξεις με 55 γυναίκες, ηλικίας 30 έως 60 ετών, οι οποίες είχαν ασχοληθεί με σημαντικά νεότερους άνδρες. Η επιλογή των συντρόφων τους περιλάμβανε διάφορους παράγοντες, ανεξάρτητους από τις ηλικιακές διαφορές τους: εμφάνιση, ευφυΐα, καλοσύνη, οικογενειακό υπόβαθρο και αίσθηση του χιούμορ. Όμως, οι νεότεροι άνδρες έδωσαν επίσης στις μεγαλύτερες συντρόφους τους ένα δώρο καλωσορίσματος – σεξ “αψηφώντας το σενάριο”.

Τα διαδεδομένα σεξουαλικά σενάρια περιλαμβάνουν:

  • Ανδρική λαγνεία.
  • Γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται ποθητές.
  • Οι άνδρες πρέπει να ενορχηστρώσουν το σεξ. Οι γυναίκες πρέπει να ακολουθούν το προβάδισμά τους.
  • Γυναίκες που φτάνουν κατά τη διάρκεια της συνουσίας.

Αυτά τα σενάρια μπορεί να είναι ευρέως αποδεκτά, αλλά είναι σοβαρά λανθασμένα: Ναι, η μεγάλη πλειονότητα των γυναικών θέλουν να αισθάνονται επιθυμητές. Επιπλέον, μερικά επιπλέον στοιχεία είναι ότι – εκτιμώμενα 5 έως 10 τοις εκατό – βιώνουν επίσης δια βίου την ανδρική λαγνεία. Πολλές γυναίκες δήλωσαν ότι είχαν υποτιμηθεί από φίλους και συνομήλικους τους για το ότι είχαν έντονη λίμπιντο.

Το σεξ  είχε σε ίση ποσότητα την πεολειχία αλλά και την αιδοιολειχία. Σε αντίθεση με τους  μεγάλους άνδρες οι νεότεροι ήταν πολύ πιο ανοιχτοί στο να ασχοληθούν περισσότερο με το αιδοίο και την τέρψη του, ικανοποιώντας απόλυτα τις μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες, ερεθίζοντας τες ακραία.  Όταν οι άνδρες ενορχηστρώνουν το σεξ, εργάζονται για τους οργασμούς καταβάλλοντας περίπου το 95 τοις εκατό του χρόνου. Ωστόσο, ανάλογα με τη μελέτη, το ποσοστό των γυναικείων σεξουαλικών οργασμών είναι μόνο 50 έως 70 %, ανεξάρτητα από το πόσο διαρκεί ή πόσο μεγάλη είναι η στύση. Όπως μόλις αναφέρθηκε, στις σχέσεις κούγκαρ-νέων, οι γυναίκες επιμένουν στην εκτεταμένη αιδοιολειχία, που τις βοηθά να φτάσουν στην κορύφωση.

Τέλος, στη μελέτη, φαίνεται ότι οι μεγαλύτερες ηλικιακά γυναίκες εκτίμησαν τη σεξουαλική ενέργεια και την αντοχή των μικρών τους, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητάς τους να αυξάνουν νέες στύσεις αμέσως μετά την εκσπερμάτωση, ώστε το ζευγάρι να μπορεί να πάει δεύτερο και μερικές φορές ακόμη και τρίτο! Και ενώ οι ώριμες γυναίκες δίνουν παραπάνω έμφαση στην αιδοιολειχία, δεν απορρίπτουν το σεξ, που γενναιόδωρα τους προσφέρουν οι νέοι. Να σημειώσουμε ότι σε άλλη μελέτη έχει αναφερθεί ότι τα 2/3 των ανδρών που είχαν εμπειρία με μεγαλύτερη γυναίκα ένιωθαν ευγνωμοσύνη για την ερωτική τους μύηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

13 βήματα για να τον τρελάνεις κατά τη διάρκεια του σεξ

Πού να δώσετε προσοχή για να αυξήσετε τον σεξουαλικό πόθο

Μάθε όσα θέλεις να ξέρεις για το πρωκτικό σεξ

Το σεξ ανάμεσα σε ηλικιωμένα ζευγάρια

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τελικά, είναι η στυτική δυσλειτουργία ψυχολογικό σύμπτωμα;

Στυτική Δυσλειτουργία: Τα ψυχολογικά θέματα μπορούν να επηρεάσουν περισσότερα από την ψυχική σας υγεία. Η κατάθλιψη, το άγχος, το στρες και τα προβλήματα σχέσεων μπορούν να έχουν τρομερή επίδραση στη σεξουαλική σας λειτουργία.

Η υπόθεση ορόσημο της Κίνας #MeToo επιστρέφει στο δικαστήριο μετά από αποτυχία

Το κίνημα #MeToo της χώρας έχει σκοντάψει από το 2018, όταν ένα κύμα γυναικών δημοσίευσε καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον καθηγητών πανεπιστημίου. Απειλούμενοι εκείνη την εποχή από την προοπτική ενός ανεξέλεγκτου μαζικού κινήματος, οι λογοκριτές του Διαδικτύου άρχισαν γρήγορα να μπλοκάρουν τα hashtags και τις λέξεις-κλειδιά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ποια είναι τα οφέλη της πολυσυντροφικότητας;

Σεξουαλική ζωή: Η ύπαρξη πολλών σεξουαλικών συντρόφων μπορεί να σημαίνει ότι ένα άτομο έχει περισσότερους από έναν σεξουαλικούς συντρόφους για μια χρονική περίοδο.

Το CDC λέει ότι η σεξουαλική επαφή με ρούχα ή το εικονικό σεξ είναι άλλοι τρόποι για να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης της ευλογιάς των πιθήκων

Εάν το εξάνθημα περιορίζεται στα γεννητικά όργανα ή τον πρωκτό, τα προφυλακτικά μπορεί να βοηθήσουν. Ωστόσο, τα προφυλακτικά από μόνα τους είναι πιθανό να μην είναι αρκετά για την πρόληψη της ευλογιάς των πιθήκων».