Σεξουαλική Υγεία

Γυναικείος οργασμός: Λόγοι για τους οποίους γυναίκες δεν φτάνουν στην κορύφωση

Γυναικείος οργασμός: Λόγοι για τους οποίους γυναίκες δεν φτάνουν στην κορύφωση

Γυναικείος οργασμός: Λόγοι για τους οποίους γυναίκες δεν φτάνουν στην κορύφωση. Για πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων επιστημόνων και γιατρών που ειδικεύονται στη σεξολογία, ο γυναικείος οργασμός παραμένει ένα μυστήριο. Πολλά έχουν γραφτεί για αυτό το αίσθημα έντονης ευχαρίστησης στις γυναίκες. Ωστόσο, δεν το βιώνουν όλες. Ορισμένες ομολογούν ακόμη και ότι δεν έχουν νιώσει ποτέ.

Ο οργασμός επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, από ψυχολογικούς και συναισθηματικούς έως σωματικούς και ορμονικούς. Αρνητικές εμπειρίες από το παρελθόν. Εάν η γυναίκα έχει βιώσει μια τραυματική κατάσταση στο παρελθόν που την εμποδίζει στις σεξουαλικές της σχέσεις, συνιστάται να μπορεί να μοιράζεται με τον σύντροφό της ή τον εραστή της αυτό που αισθάνεται, ώστε να μπορεί να κατανοηθεί και να υποστηριχθεί. Αλλά αν αυτό είναι κάτι που δεν θέλετε ή μπορείτε να κάνετε, είναι σημαντικό να αναζητήσετε εξειδικευμένη βοήθεια για να αντιμετωπίσετε το τραύμα και να αναζητήσετε την ευημερία σας. Είναι βασικό να μπορεί να μιλήσει για αυτό και να μπορεί να λάβει επαγγελματική βοήθεια.

Να βιάζεστε και να έχετε άγχος. Γυναίκες που δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό λόγω ντροπής ή αισθήματος ενοχής που έχουν τις ρίζες τους σε μια πολύ συντηρητική εκπαίδευση, αποτελούν τον μικρότερο αριθμό περιπτώσεων. Ένας από τους κύριους παράγοντες που έχει παρατηρηθεί είναι το άγχος με το οποίο έρχονται στη σεξουαλική επαφή. Προκειμένου το σώμα να φτάσει εύκολα στον οργασμό, χρειάζεται αρκετά υψηλό βαθμό χαλάρωσης . Το σώμα μπορεί να αισθανθεί την επιθυμία και τον ενθουσιασμό (που είναι οι δύο προηγούμενες φάσεις οργασμού) με ένα ορισμένο επίπεδο άγχους και κόπωσης, αλλά η τελική φάση του οργασμού χρειάζεται να είμαστε χαλαροί.

Κακή και αναποτελεσματική διέγερση. Στην πραγματικότητα φαίνεται συχνά ότι ούτε οι άνδρες ούτε οι γυναίκες τείνουν να αυνανίζονται με τους συντρόφους τους, επειδή λογικά ο καθένας δεν κατανοεί αρκετά τις εσωτερικές αισθήσεις που έχει το άλλο άτομο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Σεξουαλική Έλξη: Το δίλημμα της πολυγαμίας

Πώς να κάνετε ρομαντικό το σεξ

Online σεξ και κόλπα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σεξουαλική υγεία: Τα αντησυλληπτικά προστατεύουν από τον καρκίνο των ωοθηκών

Σεξουαλική υγεία: Στο παρόν άρθρο φαίνεται ότι η από του στόματος αντισυλληπτική χρήση προστατεύει από τον καρκίνο των ωοθηκών και του ενδομητρίου. Το προστατευτικό αποτέλεσμα παραμένει για αρκετές δεκαετίες μετά τη διακοπή της χρήσης.

Οι Έλληνες έχουν «ξεχάσει» το σεξ στο δεύτερο lockdown - Στα τάρταρα η ερωτική διάθεση

Όταν οι πολίτες κοινωνούν προσκυνούν και υπηρετούν την αναγκαία συνθήκη ζωής επιβίωσης που μια μορφή της είναι και ο έρωτας και το σεξ. Ακόμα και το φιλί αποτελεί απειλή αφού η ανταλλαγή αναπνοών και εισπνοών μοιάζουν με αέρια θανατηφόρα αυτήν την περίοδο

Η εκδικητική πορνογραφία είναι ανδρική ή γυναικεία υπόθεση;

Αυτό το βίωμα, γαλουχεί ολόκληρες πεποιθήσεις γύρω από τη γυναίκα, που στην ουσία, τη ζηλεύει, την ανταγωνίζεται και της φθονεί την αναπαραγωγική της ικανότητα, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το σεξ.

Σεξ και ΣΜΝ: Ο εμβολιασμός σώζει από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

Σεξ και ΣΜΝ: οι ερευνητές δείχνουν πώς ο εμβολιασμός του δέρματος μπορεί να δημιουργήσει προστατευτικά CD8 Τ-κύτταρα που προσλαμβάνονται στους γεννητικούς ιστούς και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως στρατηγική εμβολιασμού για σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις

Τι κρύβεται πίσω από την σεξουαλική αποχή

Η βασική συμβουλή του Δρ McCarthy είναι το ζευγάρι να αποδεχτεί και να ξεπεράσει τον πόνο, τις αλληλοκατηγορίες και τον θυμό και να τα αντικαταστήσει με την οικειότητα, την αμοιβαία ευχαρίστηση και τον ερωτισμό ως μια κοινή προσπάθεια δύο συντρόφων.

Ο οργασμός σχετίζεται με τη γυμναστική

Οργασμός: Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι συνολικά οι τέσσερις στις δέκα γυναίκες είχαν βιώσει ερωτική ικανοποίηση ή οργασμό κατά τη διάρκεια της γυμναστικής τουλάχιστον 11 φορές στη ζωή τους.