Σεξουαλική Υγεία

Σεξ: Συμβουλές για να δώσετε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή

Σεξ: Συμβουλές για να δώσετε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή

Σεξ: Οι γυναίκες έχουν εσωτερικά γεννητικά όργανα. Αυτό, σε συνδυασμό με αρκετά μπερδεμένα μηνύματα για τη γυναικεία σεξουαλικότητα που πήραν από την παιδική τους ηλικία, τις κάνει να μην απελευθερώνουν όλο το πάθος τους.

Ένας οργασμός πριν τη διείσδυση

Στην περίπτωση των γυναικών, η υποκειμενική με την αντικειμενική διέγερση δεν είναι ίδιες. Δηλαδή μπορεί μια γυναίκα να είναι τρομερά υγρή αλλά η ίδια να μη νιώθει διεγερμένη. Σε αντίθεση με τους άντρες, που κάθε φορά που έχουν στύση σημαίνει κι ότι έχουν επιθυμία για σεξ, η ύγρανση στις γυναίκες δηλώνει περισσότερο τη σεξουαλική ετοιμότητα και είναι μια αυτόματη λειτουργία του σώματος για να αποφευχθούν τραυματισμοί. Έτσι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να ξέρετε πότε ήρθε η ώρα της διείσδυσης είναι να της δώσετε κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών τουλάχιστον έναν οργασμό.

Μιλήστε για τα γεννητικά όργανα της συντρόφου σας

Οι γυναίκες έχουν εσωτερικά γεννητικά όργανα. Αυτό, σε συνδυασμό με αρκετά μπερδεμένα μηνύματα για τη γυναικεία σεξουαλικότητα που πήραν από την παιδική τους ηλικία, τις κάνει να μην απελευθερώνουν όλο το πάθος τους. Οι μόνες που πραγματικά τα πάνε πολύ καλά με τα γεννητικά τους όργανα είναι οι ομοφυλόφιλες. Κάντε την να νιώσει άνετα για το σώμα της, μιλήστε της για τη γεύση και τη μυρωδιά της. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι η γυναικεία σεξουαλικότητα είναι διαφορετική, πιο παθητική και πιο ναρκισσιστική. Φυσικά μην υποτιμάτε τη δύναμη του στοματικού σεξ- αρέσει εξίσου σε γυναίκες και άντρες.

Φιλιά διαρκείας

Για τις γυναίκες τα φιλιά είναι πιο σημαντικά από ό, τι είναι για τους άντρες. Όλες θυμούνται τους «good kissers» της ζωής τους. Το πιο σημαντικό είναι να μην ξεχάσετε να τη φιλήσετε κατά τη διείσδυση. Συνεχίστε. Το φιλί μετατρέπει ένα απλό καθημερινό σεξ με πάθος στην Ένωση, όπως λέγετε το σεξ το οποίο κάνει κανείς με ψυχή και σώμα. Είναι απαραίτητο και στο ταό και στο τάντρα σεξ. Καλό θα ήταν να μην ξεχνάτε επίσης κατά τη διάρκεια του σεξ να φιλάτε ή να αγγίζετε το στήθος, μια από τις σημαντικότερες ερωτογενείς της ζώνες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Ξεπερνώντας το άγχος της σεξουαλικής επίδοσης

Άγχος σεξουαλικής επίδοσης: Αιτίες που συντελούν στο φαινόμενο

Πώς το κάπνισμα επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή των ανδρών;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σεξουαλική υγεία: Τα αντησυλληπτικά προστατεύουν από τον καρκίνο των ωοθηκών

Σεξουαλική υγεία: Στο παρόν άρθρο φαίνεται ότι η από του στόματος αντισυλληπτική χρήση προστατεύει από τον καρκίνο των ωοθηκών και του ενδομητρίου. Το προστατευτικό αποτέλεσμα παραμένει για αρκετές δεκαετίες μετά τη διακοπή της χρήσης.

Οι Έλληνες έχουν «ξεχάσει» το σεξ στο δεύτερο lockdown - Στα τάρταρα η ερωτική διάθεση

Όταν οι πολίτες κοινωνούν προσκυνούν και υπηρετούν την αναγκαία συνθήκη ζωής επιβίωσης που μια μορφή της είναι και ο έρωτας και το σεξ. Ακόμα και το φιλί αποτελεί απειλή αφού η ανταλλαγή αναπνοών και εισπνοών μοιάζουν με αέρια θανατηφόρα αυτήν την περίοδο

Η εκδικητική πορνογραφία είναι ανδρική ή γυναικεία υπόθεση;

Αυτό το βίωμα, γαλουχεί ολόκληρες πεποιθήσεις γύρω από τη γυναίκα, που στην ουσία, τη ζηλεύει, την ανταγωνίζεται και της φθονεί την αναπαραγωγική της ικανότητα, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το σεξ.

Σεξ και ΣΜΝ: Ο εμβολιασμός σώζει από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

Σεξ και ΣΜΝ: οι ερευνητές δείχνουν πώς ο εμβολιασμός του δέρματος μπορεί να δημιουργήσει προστατευτικά CD8 Τ-κύτταρα που προσλαμβάνονται στους γεννητικούς ιστούς και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως στρατηγική εμβολιασμού για σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις

Τι κρύβεται πίσω από την σεξουαλική αποχή

Η βασική συμβουλή του Δρ McCarthy είναι το ζευγάρι να αποδεχτεί και να ξεπεράσει τον πόνο, τις αλληλοκατηγορίες και τον θυμό και να τα αντικαταστήσει με την οικειότητα, την αμοιβαία ευχαρίστηση και τον ερωτισμό ως μια κοινή προσπάθεια δύο συντρόφων.

Ο οργασμός σχετίζεται με τη γυμναστική

Οργασμός: Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι συνολικά οι τέσσερις στις δέκα γυναίκες είχαν βιώσει ερωτική ικανοποίηση ή οργασμό κατά τη διάρκεια της γυμναστικής τουλάχιστον 11 φορές στη ζωή τους.