Σεξουαλική Υγεία

Σεξ: Sex tips για καλύτερο σεξ και μεγαλύτερη απόλαυση

Σεξ: Sex tips για καλύτερο σεξ και μεγαλύτερη απόλαυση

Σεξ: Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από την Jamea, οι άνθρωποι που είναι περίεργοι και ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες γενικά τείνουν να αναφέρουν υψηλότερα επίπεδα σεξουαλικής ικανοποίησης. Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και μην φοβάστε να δοκιμάσετε νέα πράγματα με τον/την σύντροφό σας.

Ανεξάρτητα από την ηλικία, την ταυτότητα φύλου ή τη σεξουαλικότητά σας, πάντα υπάρχουν νέα tips που μπορείτε να δοκιμάσετε για να διανθίσετε την ερωτική σας ζωή και απόλαυση. Μάθετε το σώμα σας: Μην περιμένετε από τον/την σύντροφό σας να διαβάζει το μυαλό σας. Ο αυνανισμός και ο προσωπικός πειραματισμός με το σώμα σας είναι το κλειδί για να μάθετε καλύτερα τι σας αρέσει και τι όχι. Στη συνέχεια, πάρτε ό,τι μάθατε από τον αυνανισμό και επικοινωνήστε το με τον/την σύντροφό σας.

Προσδιορίστε τι σας “χαλάει”: Ένα βασικό βήμα για καλύτερο σεξ και μεγαλύτερη απόλαυση είναι να αφαιρέσετε από το “πιάτο” ό, τι δεν σας αρέσει. Αυτό σημαίνει ότι, αντί να προσπαθείτε να βρείτε και να προσθέσετε πράγματα που σας ανάβουν κι άλλο, είναι πιο εύκολο να αφαιρέσετε πράγματα που σας “χαλάνε”. Το να κάνετε μικρές αλλαγές αφαιρώντας πράγματα που δεν σας αρέσουν μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη σεξουαλική σας ζωή.

Μάθετε να επικοινωνείτε τα θέλω και τις ανάγκες σας στον σύντροφό σας: Η επικοινωνία είναι απαραίτητο συστατικό για το καλό σεξ. Επικοινωνήστε τι σας αρέσει και τι δεν σας αρέσει κατά τη διάρκεια της επαφής — και μην ντρέπεστε να πείτε στον/στην σύντροφό σας πώς αισθάνεστε κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού. Να είστε σίγουροι/ες πως θα εκτιμήσουν την αυθεντικότητά σας και θα χαρούν να ακολουθήσουν τις κατευθύνσεις σας. Εξάλλου, οι άνθρωποι που είναι απελευθερωμένοι με το σώμα τους και ξέρουν τι τους αρέσει και το επικοινωνούν, είναι τουλάχιστον ερωτικοί!

Άσκηση: Η άσκηση απελευθερώνει ενδορφίνες και ορμόνες και επίσης σας βοηθά να συντονιστείτε με το σώμα σας. Επιπλέον, η άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της επιθυμίας, ειδικά μεταξύ των γυναικών σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Αποφύγετε τη ρουτίνα: Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από την Jamea, οι άνθρωποι που είναι περίεργοι και ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες γενικά τείνουν να αναφέρουν υψηλότερα επίπεδα σεξουαλικής ικανοποίησης. Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και μην φοβάστε να δοκιμάσετε νέα πράγματα με τον/την σύντροφό σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Απολαύστε μια νέα σεξουαλική σύνδεση με τον σύντροφό σας

Η ευγνωμοσύνη οδηγεί σε καλύτερο σεξ

SOS θέματα για να συζητήσετε με τον σύντροφό σας τώρα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Οι πρώιμες σεξουαλικές εμπειρίες οδηγούν σε πιο υγιές σεξ αργότερα

Σεξουαλικό ντεμπούτο: Η υγιής σεξουαλική λειτουργία είναι κρίσιμη για τη σεξουαλική υγεία και θα πρέπει να συγκαταλέγεται μεταξύ των πιθανών αποτελεσμάτων υγείας ενός πρώιμου σεξουαλικού ντεμπούτου.

Τελικά, είναι η στυτική δυσλειτουργία ψυχολογικό σύμπτωμα;

Στυτική Δυσλειτουργία: Τα ψυχολογικά θέματα μπορούν να επηρεάσουν περισσότερα από την ψυχική σας υγεία. Η κατάθλιψη, το άγχος, το στρες και τα προβλήματα σχέσεων μπορούν να έχουν τρομερή επίδραση στη σεξουαλική σας λειτουργία.

Η υπόθεση ορόσημο της Κίνας #MeToo επιστρέφει στο δικαστήριο μετά από αποτυχία

Το κίνημα #MeToo της χώρας έχει σκοντάψει από το 2018, όταν ένα κύμα γυναικών δημοσίευσε καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον καθηγητών πανεπιστημίου. Απειλούμενοι εκείνη την εποχή από την προοπτική ενός ανεξέλεγκτου μαζικού κινήματος, οι λογοκριτές του Διαδικτύου άρχισαν γρήγορα να μπλοκάρουν τα hashtags και τις λέξεις-κλειδιά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ποια είναι τα οφέλη της πολυσυντροφικότητας;

Σεξουαλική ζωή: Η ύπαρξη πολλών σεξουαλικών συντρόφων μπορεί να σημαίνει ότι ένα άτομο έχει περισσότερους από έναν σεξουαλικούς συντρόφους για μια χρονική περίοδο.