Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Σεξουαλική Υγεία

Σεξ ρουτίνα: Ξυπνήστε το πάθος μέσα σε μία πολυετή σχέση με απλές κινήσεις

Σεξ ρουτίνα: Ξυπνήστε το πάθος μέσα σε μία πολυετή σχέση με απλές κινήσεις

Σεξ ρουτίνα: Εαν είστε σε πολυετή σχέση ή γάμο, τότε οι πιθανότητες αυτή η σχέση να βαλτώσει σεξουαλικά, είναι πολλές. Δεν είναι μόνο καθημερινότητα και η ρουτίνα, που μπορούν να οδηγήσουν μία σχέση σε κατάσταση...αποσύνθεσης! Μεγάλο ρόλο παίζει και η συνήθεια αλλά και η συνεχής επανάληψη των ίδιων μοτίβων.

Εαν είστε σε πολυετή σχέση ή γάμο, τότε οι πιθανότητες αυτή η σχέση να βαλτώσει σεξουαλικά, είναι πολλές. Δεν είναι μόνο καθημερινότητα και η ρουτίνα, που μπορούν να οδηγήσουν μία σχέση σε κατάσταση…αποσύνθεσης! Μεγάλο ρόλο παίζει και η συνήθεια αλλά και η συνεχής επανάληψη των ίδιων μοτίβων κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Η οικειότητα είναι επιθυμητή, σαφώς. Ωστόσο, πολύ συχνά μπορεί να οδηγήσει σε ανία και έλλειψη ενδιαφέροντος. Αν γνωρίζεις την αλληλουχία κινήσεων σε μία διαδικασία, αυτομάτως η διαδικασία γίνεται λιγότερο απολαυστική. Με ποιους τρόπους όμως μπορούμε να ξυπνήσουμε την πρώτη σπίθα; Ευτυχώς για όλους μας, υπάρχουν άπειρα πράγματα που θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε, ώστε να ανανεώσουμε την σεξουαλική μας ζωή.

Ξυπνώντας την πρώτη σπίθα

  • Παιχνίδια ρόλων, σέξι εσώρουχα, ρομαντικά ραντεβού και ερωτικά μυθιστορήματα: Τα παραπάνω, είναι τα πιο απλά και συνηθισμένα σενάρια, που μπορείτε να δοκιμάσετε σαν ζευγάρι, ώστε να ανανεωθεί η σχέση σας. Παραδείγματος χάριν, το να κανονίσετε ένα ρομαντικό ραντεβού, όπου θα βρεθείτε οι δυο σας, εκτός σπιτιού για φαγητό ή ποτό είναι κάτι που σίγουρα δεν κάνει σχεδόν κανείς μετά από 10 ή 15 χρόνια σχέσης. Φανταστείτε όμως πόσο μεγάλη διαφορά θα έκανε στη σχέση σας μια τόσο απλή κίνηση.
  • Ανανεώστε την εμπιστοσύνη σας: Εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον; Μιλάτε άνετα μεταξύ σας; Μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα, να αποκαλύψετε ο ένας στο άλλον τις πιο μύχιες σκέψεις σας; Το σεξ, όπως όλοι ξέρουμε, δεν γίνεται μόνο με το σώμα, αλλά και με το μυαλό. Και πρέπει και τα δύο μέρη να συμμετέχουν εξίσου. Μιλήστε λοιπόν με τον σύντροφο σας, ανταλλάξτε επιθυμίες και πράγματα που θα θέλατε να δοκιμάσετε, χωρίς φόβο.
  • Συμφωνήστε στη αποχή: Αν δυσκολεύεστε με όλα τα παραπάνω, συμφωνήστε για μία περίοδο να κάνετε αποχή από την σεξουαλική πράξη, χωρίς όμως να απομακρυνθείτε. Κάντε αγκαλιές και χάδια, μιλήστε για ό,τι σας απασχολεί και θέλετε να μοιραστείτε με τον σύντροφο σας και ύστερα…προσπαθήστε να
    συγκρατηθείτε.

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι σχέσεις, όλων των ειδών, θέλουν προσπάθεια. Τη μεγαλύτερη όμως προσπάθεια τη θέλουν οι ερωτικές. Όσο περνούν τα χρόνια, είναι αρκετά δύσκολο σε μία σχέση να παραμείνει ο ερωτισμός. Αν κάνουμε όμως το παραπάνω βήμα, αν δώσουμε λίγο παραπάνω χρόνο και αν αφήσουμε την φαντασία και το μυαλό μας ελεύθερο, όλα είναι δυνατά!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε Eπίσης:

Υπάρχει ιδανική ώρα για να κάνετε σεξ;

Αξίζει να δοκιμάσετε το one night stand;

Απολαύστε μια νέα σεξουαλική σύνδεση με τον σύντροφό σας

Μπορούν δυο άτομα να είναι "φίλοι με προνόμια";

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Γιατί το πλυντήριο ελκύει ως χώρος για σεξ

Αισθησιακή περιπέτεια: Ο συνδυασμός σωματικής αίσθησης, ιδιωτικότητας, πρακτικότητας, καινοτομίας και χιούμορ κάνει το πλυντήριο ρούχων ένα ελκυστικό, αν και αντισυμβατικό, μέρος για σεξουαλική δραστηριότητα.

Οι ασκήσεις του πυελικού εδάφους μπορεί να βοηθήσουν στην πρόωρη εκσπερμάτωση

Πρόωρη εκσπερμάτιση: Οι ασκήσεις του πυελικού εδάφους, που συχνά συνδέονται με τις γυναίκες, μπορούν επίσης να είναι εξαιρετικά ωφέλιμες για τους άνδρες, ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση ζητημάτων όπως η πρόωρη εκσπερμάτωση (PE).

Μήπως τελικά βοηθάει την σχέση σας με τον σύντροφο σας;

Τηλεόραση σχέση: Η παρακολούθηση μιας εκπομπής με τον σύζυγό σας μπορεί να είναι μια εμπειρία δεσμού για διάφορους λόγους, οι οποίοι συμβάλλουν στην ενίσχυση της σχέσης σας και στην ενίσχυση της σύνδεσής σας.

Σημάδια πως ο σύντροφος σας μπορεί να είναι Ναρκισσιστής

Ναρκισισμός σύντροφος: Ο εντοπισμός ενδείξεων ότι ο σύντροφός σας μπορεί να παλεύει με τον ναρκισσισμό μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να πλοηγηθείτε πιο αποτελεσματικά στη δυναμική της σχέσης σας.

Ερευνητές αναπτύσσουν νέα τεχνική για τη διάγνωση διαταραχών της σεξουαλικής ανάπτυξης

Χρησιμοποιώντας αυτό το μοντέλο, μπόρεσαν να αναγνωρίσουν τις συγκεκριμένες μοριακές αλλαγές που έχουν ως αποτέλεσμα εξασθενημένο σχηματισμό όρχεων και σπερματογένεση.

Close Icon