Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Σεξουαλική Υγεία

Σεξ παραλία: Η Ολλανδία προτρέπει τους τουρίστες να μην κάνουν σεξ σε παραλίες γυμνιστών

Σεξ παραλία: Η Ολλανδία προτρέπει τους τουρίστες να μην κάνουν σεξ σε παραλίες γυμνιστών

Σεξ παραλία: Οι ενώσεις γυμνιστών πιστεύουν ότι είναι κρίσιμο να διαχωριστεί η σεξουαλική συμπεριφορά από την γυμνή ηλιοθεραπεία και έτσι η Ολλανδία αντιτίθεται στο σεξ στην παραλία.

Μια πόλη στη νότια Ολλανδία ξεκίνησε μια εκστρατεία για να αποθαρρύνει τους τουρίστες από το να κάνουν σεξ σε παραλίες γυμνιστών και στους αμμόλοφους, σύμφωνα με δημοσίευμα του The Guardian. Ο δήμος Veere δημοσίευσε παραλιακές πινακίδες προειδοποιώντας τους επισκέπτες του την Πέμπτη και είπε ότι το δημόσιο σεξ απαγορεύεται, οι αμμόλοφοι απαγορεύονται νομικά και υπάρχει “αυξημένη παρακολούθηση” για να αποτραπούν οι “σεξουαλικές δραστηριότητες σε χώρους συνάντησης στους αμμόλοφους, το φυσικό καταφύγιο και την παραλία”.

Αρκετές καταγγελίες προς την τοπική κυβέρνηση, το υδάτινο συμβούλιο και την οργάνωση για τη φύση για “σεξουαλικές πράξεις που πραγματοποιούνται από γυμνούς ψυχαγωγούς” και υπαινιγμοί ότι ορισμένες ομάδες έφτιαχναν ημερομηνίες εκ των προτέρων οδήγησαν στην ανάπτυξη του “Project Oranjezon” που μεταφράζεται σε “Orange Sun”. Ο δήμαρχος της πόλης, Frederiek Schouwenaar, ανέφερε σε μια δήλωση: «Οι αμμόλοφοι είναι εξαιρετικά σημαντικοί για την τοπική κοινωνία και πρέπει να προστατεύονται από ανεπιθύμητη συμπεριφορά που βλάπτει το φυσικό περιβάλλον και μπορεί να ενοχλήσει άλλους παραθεριστές». Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό θα χρησιμεύσει ως ένα σημαντικό βήμα για τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Η κυβέρνηση δεν θα εκδίδει πλέον προειδοποιήσεις, αντίθετα, ταχεία «προφορική» επιβολή και έχουν στηθεί οκτώ νέοι πίνακες ενημέρωσης για την ενημέρωση των επισκεπτών. Επιπλέον, οι ενώσεις γυμνιστών πιστεύουν ότι είναι κρίσιμο να διαχωριστεί η σεξουαλική συμπεριφορά από την γυμνή ηλιοθεραπεία. Ένας εκπρόσωπος της ένωσης γυμνών αναψυχής NFN Open en Bloot (Open and Bare) είπε: “Το σεξ σε εξωτερικούς χώρους δεν είναι γυμνή αναψυχή και οι άνθρωποι που έρχονται να κάνουν ηλιοθεραπεία το βρίσκουν εξίσου ενοχλητικό με άλλους ανθρώπους. Η γυμνή αναψυχή δίνει αληθινό αίσθημα ελευθερίας και είναι πολύ υγιές να βλέπεις αληθινά, γυμνά σώματα που δεν έχουν κάνει photoshop. Αλλά αποστασιοποιούμαστε από το σεξ σε εξωτερικούς χώρους.”

Ωστόσο, αρκετοί άνθρωποι έχουν εκφράσει τη συντηρητική στάση απέναντι στο σεξ. “Έχει γίνει λίγο τάση στην Ολλανδία και σε άλλες χώρες ότι, λόγω ενός συντηρητικού κινήματος, οι άνθρωποι που είναι λιγότερο ευχαριστημένοι με τη σεξουαλικότητα και το γυμνό έχουν πιο δυνατή φωνή. Αυτό βλέπουμε με αυτό το υπαίθριο σεξ στους αμμόλοφους ( Απαγόρευση). Ποιον ενοχλεί; Κάποιος που το κάνει για να φαίνεται παραβιάζει τον ολλανδικό νόμο αντιμετωπίζοντας τους ανθρώπους με σεξουαλικότητα ενάντια στις επιθυμίες τους”, δήλωσε ο Yuri Ohlrichs, σεξολόγος στο Rutgers, το Ολλανδικό Κέντρο για τη Σεξουαλικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

20 τρόποι για να απελευθερώσετε τον πιο sexy εαυτό σας

Είναι συνηθισμένο το σεξ την πρώτη νύχτα του γάμου;

Είναι ασφαλές να τρώμε παπάγια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

5 tips για υπέροχο σεξ στο αυτοκίνητο

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

HIV: Οι Αμερικανοί που νοσούν ζουν περισσότερο, αλλά οι κρατικές δαπάνες δεν συμβαδίζουν

HIV: Μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν αυτό που οι ερευνητές αποκαλούν «διπλό στίγμα» της ηλικίας και της προκατάληψης κατά του HIV. Έχουν επίσης υψηλά ποσοστά άγχους, κατάθλιψης και διαταραχών χρήσης ουσιών.

Close Icon