Σεξουαλική Υγεία

Σεξ- οργασμός: Προσοχή άνδρες, δεν αρκεί η συνουσία μόνο

Σεξ- οργασμός: Προσοχή άνδρες, δεν αρκεί η συνουσία μόνο

Σεξ- οργασμός: Προσοχή άνδρες, δεν αρκεί η συνουσία μόνο. Η συνουσία φέρνει αξιόπιστα περίπου το 95% των ανδρών σε οργασμό. Τι ποσοστό όμως των γυναικών κορυφώνονται με αυτόν τον τρόπο; 

Η γενική – λανθασμένη – ανδρική άποψη είναι ότι, όπως και οι άνδρες, η συντριπτική πλειονότητα των γυναικών μπορεί να έχει αξιόπιστο οργασμό κατά τη διάρκεια της κολπικής επαφής. Αυτό είναι που παρουσιάζουν οι περισσότερες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Ο άντρας ανεβάζει το κορίτσι. Σπρώχνει μερικές φορές. Κλαίει στην υποτιθέμενη έκσταση. Και τότε φαίνεται ότι κορυφώνουν  και οι δύο. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ανοησία που μιμείται τους άνδρες και απογοητεύει πολλές γυναίκες!

  • Η συνουσία είναι συνήθως απαραίτητη για την αναπαραγωγή. Όμως, για τη σεξουαλική ικανοποίηση των γυναικών, τα χάδια της κλειτορίδας με το χέρι, το στόμα ή / και το παιχνίδι είναι αυτά που χρειάζονται.
  • Πολλοί άνδρες και μερικές γυναίκες πιστεύουν ότι κάτι δεν πάει καλά με τις γυναίκες που δεν “τελειώνουν” κατά τη συνουσία. Στην πραγματικότητα, είναι απολύτως φυσιολογικό οι γυναίκες να μην το κάνουν.
  • Το μέγεθος του πέους -και διαρκεί για πάντα- δεν έχει σημασία για τη σεξουαλική ικανοποίηση των περισσότερων γυναικών. Μόνο μια μικρή μειοψηφική κορύφωση κατά τη συνουσία, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη είναι η στύση ή πόσο διαρκεί η συνουσία. Οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται άμεση διέγερση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πιθανές αιτίες αιμορραγίας μετά την σεξουαλική επαφή

Δοκίμασε και εσύ και ανακάλυψε ποια στάση σε φτιάχνει περισσότερο

Σεξ με νεότερο άνδρα. Γιατί το προτιμούν οι ώριμες γυναίκες

13 βήματα για να τον τρελάνεις κατά τη διάρκεια του σεξ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πατήστε το κουμπί της σεξουαλικής σας επαναφοράς

Σεξ επανεκκίνηση: Όποιος και αν είναι ο λόγος, μερικές φορές αυτό που χρειάζεστε είναι να πατήσετε το κουμπί επαναφοράς. Όπως όλα τα άλλα στη ζωή μας, το σεξ είναι κάτι στο οποίο μπορούμε να εργαστούμε και να αναπτυχθούμε και να το κάνουμε όλο και καλύτερο καθώς το σώμα, η ζωή και τα γούστα μας μεταμορφώνονται.

Τι οδηγεί σε "σεξουαλική ξηρασία" την σχέση σας;

Χαμηλή libido: Ένα βλέμμα, ένα άγγιγμα ή ακόμα και μία μυρωδιά και ο εγκέφαλός μας τρελαίνεται, μέχρι να κατακτηθεί το αντικείμενο του πόθου μας, ξανά και ξανά. Και αυτό συνήθως κρατάει κάποιο καιρό, πολλές φορές κρατάει και αρκετό καιρό.

Sex tips για καλύτερο σεξ και μεγαλύτερη απόλαυση

Σεξ: Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από την Jamea, οι άνθρωποι που είναι περίεργοι και ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες γενικά τείνουν να αναφέρουν υψηλότερα επίπεδα σεξουαλικής ικανοποίησης. Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και μην φοβάστε να δοκιμάσετε νέα πράγματα με τον/την σύντροφό σας.

Τι είναι ο φετιχισμός και πώς συνυπάρχει σε μία υγιή σεξουαλική σχέση;

Σεξ φετίχ: Ο φετιχισμός είναι τυπικό χαρακτηριστικό της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Ωστόσο, η φετιχιστική διέγερση μπορεί να αποδειχθεί πρόβλημα όταν παρεμβαίνει στην κανονική σεξουαλική ή κοινωνική λειτουργία ή όταν η σεξουαλική διέγερση είναι αδύνατη χωρίς το αντικείμενο φετίχ.

Όταν ο φόβος για το σεξ γίνεται εμπόδιο

Ερωτοφοβία: Ο όρος ερωτοφοβία δεν είναι τόσο νέος όσο νομίζουμε. Είναι η φοβία που έχουν ορισμένοι άνθρωποι και αφορά καταστάσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με την σεξουαλικότητα και την σεξουαλική ζωή του ατόμου.

Πώς να ξεπεράσετε το άγχος που σχετίζεται με τον αυνανισμό

Άγχος Αυνανισμός: Το άγχος από τον αυνανισμό μπορεί να πηγάζει από την ενοχή. Τα αισθήματα ενοχής γύρω από τον αυνανισμό μπορεί να συνδέονται με πνευματικές, πολιτισμικές ή θρησκευτικές απόψεις, που θεωρούν τον αυνανισμό ως ανήθικο ή «βρώμικο».

Η αριστερά υποστηρίζει ότι οι γονείς θα πρέπει να αναθέτουν τη διδασκαλία των παιδιών για το σεξ σε εντελώς αγνώστους ειδικούς

Τα σχολεία έχουν ξεπεράσει τα αρχικά όρια της «σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης» για να ρωτήσουν τα παιδιά μας για προσωπικές λεπτομέρειες για τη ζωή τους, κάνοντάς τα να φαίνονται ότι οι νέοι έφηβοι, ακόμη και τα παιδιά θα έπρεπε να κάνουν σεξ. Αυτή η απαίσια άσκηση έχει διαρκέσει αρκετά.