Σεξουαλική Υγεία

Σεξ- οργασμός: Προσοχή άνδρες, δεν αρκεί η συνουσία μόνο

Σεξ- οργασμός: Προσοχή άνδρες, δεν αρκεί η συνουσία μόνο

Σεξ- οργασμός: Προσοχή άνδρες, δεν αρκεί η συνουσία μόνο. Η συνουσία φέρνει αξιόπιστα περίπου το 95% των ανδρών σε οργασμό. Τι ποσοστό όμως των γυναικών κορυφώνονται με αυτόν τον τρόπο; 

Η γενική – λανθασμένη – ανδρική άποψη είναι ότι, όπως και οι άνδρες, η συντριπτική πλειονότητα των γυναικών μπορεί να έχει αξιόπιστο οργασμό κατά τη διάρκεια της κολπικής επαφής. Αυτό είναι που παρουσιάζουν οι περισσότερες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Ο άντρας ανεβάζει το κορίτσι. Σπρώχνει μερικές φορές. Κλαίει στην υποτιθέμενη έκσταση. Και τότε φαίνεται ότι κορυφώνουν  και οι δύο. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ανοησία που μιμείται τους άνδρες και απογοητεύει πολλές γυναίκες!

  • Η συνουσία είναι συνήθως απαραίτητη για την αναπαραγωγή. Όμως, για τη σεξουαλική ικανοποίηση των γυναικών, τα χάδια της κλειτορίδας με το χέρι, το στόμα ή / και το παιχνίδι είναι αυτά που χρειάζονται.
  • Πολλοί άνδρες και μερικές γυναίκες πιστεύουν ότι κάτι δεν πάει καλά με τις γυναίκες που δεν “τελειώνουν” κατά τη συνουσία. Στην πραγματικότητα, είναι απολύτως φυσιολογικό οι γυναίκες να μην το κάνουν.
  • Το μέγεθος του πέους -και διαρκεί για πάντα- δεν έχει σημασία για τη σεξουαλική ικανοποίηση των περισσότερων γυναικών. Μόνο μια μικρή μειοψηφική κορύφωση κατά τη συνουσία, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη είναι η στύση ή πόσο διαρκεί η συνουσία. Οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται άμεση διέγερση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Πιθανές αιτίες αιμορραγίας μετά την σεξουαλική επαφή

Δοκίμασε και εσύ και ανακάλυψε ποια στάση σε φτιάχνει περισσότερο

Σεξ με νεότερο άνδρα. Γιατί το προτιμούν οι ώριμες γυναίκες

13 βήματα για να τον τρελάνεις κατά τη διάρκεια του σεξ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ελεύθερη σχέση ... Τι σημαίνει αυτό

Ελεύθερη σχέση: Τι σημαίνει αυτή η "συμφωνία". Οι ανοιχτές σχέσεις εμπίπτουν στην ευρύτερη κατηγορία των συναινετικά μη μονογαμικών σχέσεων. Είναι σχέσεις στις οποίες ο ένας ή και οι δύο σύντροφοι μπορούν να επιδιώξουν σεξ, και μερικές φορές συναισθηματικά δεσμά, με άλλους ανθρώπους.

Τι προβλέπει η ελληνική νομοθεσία για το σεξ με παιδιά - εφήβους

Ο Δημητρακόπουλος σημείωσε πως πρέπει να αποδειχθεί ότι υπάρχει αυτή η σχέση εμπιστοσύνης, ενώ πρόσθεσε ότι σε αντίθετη περίπτωση - και αν δεν αποδειχθεί η σχέση εμπιστοσύνης -  δεν είναι αδίκημα.

Οι πέντε γλώσσες της αγάπης: Εσείς ποια χρησιμοποιείτε

Οι πέντε γλώσσες της αγάπης: Σύμφωνα με τον Δρ. Gary Chapman, σύμβουλο γάμου και συγγραφέα του μπεστ σέλερ βιβλίου "Οι 5 Γλώσσες της Αγάπης: Τα μυστικά για μια αγάπη που διαρκεί", το κλειδί για μια υγιή και μακρά σχέση είναι η εκμάθηση των γλωσσών αγάπης. Υπάρχουν πέντε διαφορετικές γλώσσες αγάπης που ο καθένας από εμάς "ομιλεί" προκειμένου να περιγράψει και να εκφράσει  - μαντέψατε τι- αγάπη.

Γιατί η περιέργεια είναι μία από τις γλώσσες της αγάπης

Η περιέργεια στον έρωτα: Όταν κάποιος θέλει να μάθει για εσένα... Οι πέντε ερωτικές γλώσσες—ένα πλαίσιο για το πώς δίνουμε και λαμβάνουμε αγάπη που δημιουργήθηκε από τον ψυχολόγο Γκάρι Τσάπμαν το 1992 ⁠—περιλαμβάνουν ποιοτικό χρόνο, δώρα, πράξεις υπηρεσίας, λέξεις επιβεβαίωσης και σωματική αφή.  Όσο κι αν μου αρέσει να λαμβάνω και τις πέντε επιδείξεις φροντίδας, πάντα ένιωθα ότι η πιο αληθινή μου ερωτική γλώσσα έλειπε από αυτή τη λίστα.

Πως μπορείς να βρεις ξανά τη σεξουαλική σου επιθυμία;

Ερωτική επιθυμία: Η ερωτική επιθυμία δεν μπορεί να μετρηθεί ή να οριοθετηθεί, ενώ καθοριστικό ρόλο παίζουν η φάση της ζωής στην οποία βρίσκεσαι αλλά και άλλοι παράπλευροι παράγοντες όπως η κατάσταση της υγείας και το στρες. Οι προαναφερθέντες λόγοι καθιστούν αδιευκρίνιστο μεγάλο αριθμό πτυχών της υποτονικής σεξουαλικής επιθυμίας.

Πώς να προστατευτείς από ουρολοίμωξη πριν και μετά το σεξ

Ουρολοίμωξη sex: Πώς να προστατευτείς από αυτή μετά την επαφή.  Η λήψη λοίμωξης του ουροποιητικού συστήματος (UTI) μετά το σεξ μπορεί να αποτελέσει πραγματικό πρόβλημα. Εκτός από την αντιμετώπιση του πόνου και των αισθήσεων καύσου ενώ κατουράς ενώ έχεις ένα, το να τα παίρνεις με συνέπεια μετά το σεξ μπορεί να κάνει την όλη προοπτική της σεξουαλικής οικειότητας λιγότερο ελκυστική.

Πώς να προχωρήσεις μετά τον χωρισμό

Διακοπή σχέσης: Πώς να ξεπεράσετε κάποιον. Το τέλος μιας σχέσης δεν είναι ποτέ εύκολο. Οι χωρισμοί είναι γεμάτοι με ακατέργαστα συναισθήματα, συμπεριλαμβανομένων των πάντων από πόνο και προδοσία μέχρι θυμό και θλίψη. Αλλά, επειδή η καρδιά μπορεί να αισθάνεται σαν το τέλος του κόσμου, η πραγματικότητα είναι ότι ο πόνος και η αγωνία που νιώθετε αυτή τη στιγμή είναι μόνο προσωρινά. Στο τέλος, θα μπορείτε να προχωρήσετε—και μια μέρα θα ξαναβρείτε την αγάπη.

Δεξιότητες για να διατηρήσετε τη σχέση σας

Σχέση: Η αγάπη είναι πραγματικά ένα όμορφο πράγμα, ειδικά αν βρείτε την αληθινή και γνήσια αγάπη, όπου μπορείτε να είστε ο εαυτός σας και να εξελιχθείτε σε ένα πολύ καλύτερο άτομο.