Σεξουαλική Υγεία

Σεξ και υπερθυρεοειδείς: Δες πως επηρεάζει την σεξουαλική επιθυμία

Σεξ και υπερθυρεοειδείς: Δες πως επηρεάζει την σεξουαλική επιθυμία

Σεξ υπερθυρεοειδής: Στο παρακάτω απόσπασμα μάθε πώς η πάθηση του υπερθυρεοειδισμού είναι ικανή να επηρεάσει αισθητά την σεξουαλική διάθεση αλλά και το αναπαραγωγικό σύστημα σε άνδρες και γυναίκες

Ο θυροειδείς αδένας είναι πάρα πολύ σημαντικός για το ανθρώπινο σώμα, επειδή ρυθμίζει πάρα πολλές λειτουργίες, τόσο στους άνδρες, όσο και οι γυναίκες. Επίσης αν και κατά κύριο λόγο θεωρείται προνόμιο των ανδρών, η αλήθεια είναι ότι πάρα πολλοί άνδρες έχουν πρόβλημα με την ίδια ορμόνη.

Όταν απορυθμίζετε ο θυροειδής αδένας και δημιουργεί τον υπερθυρεοειδισμό οι γυναίκες πάσχουν από πολύ σοβαρές περιπλοκές οι οποίες είναι ικανές να διαταράσσουν το νευρικό της σύστημα. Τα συμπτώματα που προκαλούνται αναφέρονται παρακάτω:

Παρενέργειες υπερθυροειδισμού στις γυναίκες

 1. Χάνει την όρεξη της για σεξουαλικό παιχνίδι και αυτό κατά κύριο λόγο οφείλετε στο γεγονός ότι καταπεύφτει πολύ ο οργανισμός της.
 2. Νιώθει εξουθενωμένη και θέλει όλη την ώρα να κοιμάται
 3. Έχει συνέχεια
 4.  Έχει συνέχεια πονοκεφάλους
 5. Διαταράζετε η ψυχική της διάθεση
 6. Όταν η έλλειψη θυροειδικών ορμονών είναι πολύ μεγάλη, τότε διαταράσσετε σοβαρά και το αναπαραγωγικό της σύστημα.
 7. Αυξημένη κόπωση
 8. Πτώση της τρίχας

 

Στους άνδρες, ο υποθυρεοειδισμός συνδέετε κατά κύριο λόγο με τα ακολούθα

 1. Υπάρχει πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας 
 2. Το άτομο καθυστερεί να εκσπερμάτιση
 3. Η κινητικότητα στο σπέρμα του είναι πολύ μειωμένη 
 4. Η έκκριση γαλακτοροίας.

Αποτέλεσμα έρευνας με φάρμακο

 1. Όταν δοθούν στον ασθενή οι ανάλογες θυρεοειδικές ορμόνες, τότε τα αποτελέσματα είναι εξαίσια αφού ρυθμίζονται όλα τα παραπάνω και ο ασθενής μπορεί να έχει μία απόλυτα φυσιολογική ζωή.

ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ

 • Ο υπερθυρεοειδισμός στις γυναίκες θερίζει αν σκεφτεί κανείς ότι ότι θα εμφανιστεί στο 20% των γυναικών , σε σύγκριση με τους άνδρες όπου πάσχει από αυτήν την πάθηση μόλις το 0,2% των ανδρών.
 • Οι έρευνες που έγιναν και στα δύο φύλλα έδειξαν ξεκάθαρα ότι ενώ εμφανίζετε πολύ εύκολα στις γυναίκες, αφού στις 1.000 που εξετάσθηκαν, ανιχνεύθηκαν οι 5 με αυτή την πάθηση.
 • Αντίθετα από τους 1.000 άνδρες που έλαβαν μέρος στην έρευνα, βρέθηκε θετικός στην πάθηση μόνο ένας άνδρας.
 • Τέλος να πούμε ότι σοβαρή πάθηση είναι και η κακοήθεια του θυρεοειδούς αδένα , ο οποίος θερίζει περισσότερο πάλι τις γυναίκες από τους άνδρες.

Ακολουθεί βίντεο για τον υποθυρεοειδισμό.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η γονική αποδοχή του σεξουαλικού προσανατολισμού

Σεξουαλική ζωή Σεξ: Δες πως θα απαλλαγείς από καρδιακά προβλήματα

Συχνοί λόγοι που οδηγούν σε μείωση της ερωτικής απόλαυσης

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Οι πρώιμες σεξουαλικές εμπειρίες οδηγούν σε πιο υγιές σεξ αργότερα

Σεξουαλικό ντεμπούτο: Η υγιής σεξουαλική λειτουργία είναι κρίσιμη για τη σεξουαλική υγεία και θα πρέπει να συγκαταλέγεται μεταξύ των πιθανών αποτελεσμάτων υγείας ενός πρώιμου σεξουαλικού ντεμπούτου.

Τελικά, είναι η στυτική δυσλειτουργία ψυχολογικό σύμπτωμα;

Στυτική Δυσλειτουργία: Τα ψυχολογικά θέματα μπορούν να επηρεάσουν περισσότερα από την ψυχική σας υγεία. Η κατάθλιψη, το άγχος, το στρες και τα προβλήματα σχέσεων μπορούν να έχουν τρομερή επίδραση στη σεξουαλική σας λειτουργία.

Η υπόθεση ορόσημο της Κίνας #MeToo επιστρέφει στο δικαστήριο μετά από αποτυχία

Το κίνημα #MeToo της χώρας έχει σκοντάψει από το 2018, όταν ένα κύμα γυναικών δημοσίευσε καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον καθηγητών πανεπιστημίου. Απειλούμενοι εκείνη την εποχή από την προοπτική ενός ανεξέλεγκτου μαζικού κινήματος, οι λογοκριτές του Διαδικτύου άρχισαν γρήγορα να μπλοκάρουν τα hashtags και τις λέξεις-κλειδιά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ποια είναι τα οφέλη της πολυσυντροφικότητας;

Σεξουαλική ζωή: Η ύπαρξη πολλών σεξουαλικών συντρόφων μπορεί να σημαίνει ότι ένα άτομο έχει περισσότερους από έναν σεξουαλικούς συντρόφους για μια χρονική περίοδο.