Σεξουαλική Υγεία

Σεξ και χορτοφαγία: Ντοκιμαντέρ δείχνει ότι οι χορτοφάγοι πιθανά είναι καλύτεροι εραστές

Σεξ και χορτοφαγία: Ντοκιμαντέρ δείχνει ότι οι χορτοφάγοι πιθανά είναι καλύτεροι εραστές

Σεξ και χορτοφαγία: «Δεν πρόκειται για μία επιστημονικά τεκμηριωμένη μελέτη αλλά τα αποτελέσματα που βλέπουμε είναι πολύ συναρπαστικά. Νομίζω ότι αυτό θα ξυπνήσει πολλούς ανθρώπους», είπε ο ουρολόγος, Άαρον Σπιτς.

Μεγαλύτερο πάθος και καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις φαίνεται ότι έχουν οι άνδρες που αποφεύγουν το κρέας, σύμφωνα με πείραμα από ντοκιμαντέρ του Netflix.

Το πείραμα διεξήγαγε ο Αμερικανός ουρολόγος, Άαρον Σπιτς, ο οποίος παρακολούθησε πως επηρεάζει κάθε γεύμα την ερωτική διάθεση τριών ανδρών αθλητών. Την πρώτη ημέρα δόθηκε στους αθλητές οργανικό κοτόπουλο και χοιρινό και τη δεύτερη μπουρίτο με σόγια και μπιζέλια.

Η ερωτική διάθεση των ανδρών στη διάρκεια της νύχτας ήταν τρεις με τέσσερις φορές πιο μεγάλη σε διάρκεια την ημέρα που είχαν φάει σόγια και μπιζέλια. Μάλιστα οι τρεις αθλητές φορούσαν στον ύπνο τους μία συσκευή που μετρούσε την στύση αλλά και τη διάρκεια τους.

«Δεν πρόκειται για μία επιστημονικά τεκμηριωμένη μελέτη αλλά τα αποτελέσματα που βλέπουμε είναι πολύ συναρπαστικά. Νομίζω ότι αυτό θα ξυπνήσει πολλούς ανθρώπους», είπε ο ουρολόγος, Άαρον Σπιτς.

«Δυστυχώς, δεν μπορούμε πραγματικά να βγάλουμε κλινικά συμπεράσματα από αυτό. Σίγουρα δεν πιστεύω ότι μπορούμε να συμβουλεύσουμε τους άνδρες να σταματήσουν να τρώνε κρέας με αυτήν τη βάση. Φυσικά οι άνδρες που αντιμετωπίζουν στυτική δυσλειτουργία θα πρέπει να κοιτάξουν τον τρόπο ζωής τους. Το βάρος, το τσιγάρο, η γυμναστική, οι ασθένειες και το άγχος είναι όλα σημαντικά», είπε o γυναικολόγος του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, Ρατζ Μαθούρ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Εάν νοσήσει ένα άνδρας από κορωνοϊό επηρεάζεται η στύση

Μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τα σκαμπανεβάσματα στην καμπύλη της σεξουαλικής επιθυμίας

Σεξ: Η συζήτηση για τη συγκατάθεση μπορεί να μην είναι τόσο απλή όσο νομίζετε

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σεξουαλική υγεία κλειτορίδα : Τρόποι για να την ερεθίσετε

Σεξουαλική υγεία κλειτορίδα :Επειδή το πως θα διεγέρεις σεξουαλικά μία γυναίκα θα έπρεπε να αποτελεί κυρίαρχο στόχο. Σου βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε τρόπους για να καταφέρεις να την ξεσηκώσεις.

Σεξουαλική υγεία: Τα αντησυλληπτικά προστατεύουν από τον καρκίνο των ωοθηκών

Σεξουαλική υγεία: Στο παρόν άρθρο φαίνεται ότι η από του στόματος αντισυλληπτική χρήση προστατεύει από τον καρκίνο των ωοθηκών και του ενδομητρίου. Το προστατευτικό αποτέλεσμα παραμένει για αρκετές δεκαετίες μετά τη διακοπή της χρήσης.

Οι Έλληνες έχουν «ξεχάσει» το σεξ στο δεύτερο lockdown - Στα τάρταρα η ερωτική διάθεση

Όταν οι πολίτες κοινωνούν προσκυνούν και υπηρετούν την αναγκαία συνθήκη ζωής επιβίωσης που μια μορφή της είναι και ο έρωτας και το σεξ. Ακόμα και το φιλί αποτελεί απειλή αφού η ανταλλαγή αναπνοών και εισπνοών μοιάζουν με αέρια θανατηφόρα αυτήν την περίοδο

Η εκδικητική πορνογραφία είναι ανδρική ή γυναικεία υπόθεση;

Αυτό το βίωμα, γαλουχεί ολόκληρες πεποιθήσεις γύρω από τη γυναίκα, που στην ουσία, τη ζηλεύει, την ανταγωνίζεται και της φθονεί την αναπαραγωγική της ικανότητα, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το σεξ.

Σεξ και ΣΜΝ: Ο εμβολιασμός σώζει από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

Σεξ και ΣΜΝ: οι ερευνητές δείχνουν πώς ο εμβολιασμός του δέρματος μπορεί να δημιουργήσει προστατευτικά CD8 Τ-κύτταρα που προσλαμβάνονται στους γεννητικούς ιστούς και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως στρατηγική εμβολιασμού για σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις

Τι κρύβεται πίσω από την σεξουαλική αποχή

Η βασική συμβουλή του Δρ McCarthy είναι το ζευγάρι να αποδεχτεί και να ξεπεράσει τον πόνο, τις αλληλοκατηγορίες και τον θυμό και να τα αντικαταστήσει με την οικειότητα, την αμοιβαία ευχαρίστηση και τον ερωτισμό ως μια κοινή προσπάθεια δύο συντρόφων.

Ο οργασμός σχετίζεται με τη γυμναστική

Οργασμός: Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι συνολικά οι τέσσερις στις δέκα γυναίκες είχαν βιώσει ερωτική ικανοποίηση ή οργασμό κατά τη διάρκεια της γυμναστικής τουλάχιστον 11 φορές στη ζωή τους.