Σεξουαλική Υγεία

Σεξ και χορτοφαγία: Καλύτεροι εραστές οι άνδρες χορτοφάγοι

Σεξ και χορτοφαγία: Καλύτεροι εραστές οι άνδρες χορτοφάγοι

Σεξ και χορτοφαγία: «Δεν πρόκειται για μία επιστημονικά τεκμηριωμένη μελέτη αλλά τα αποτελέσματα που βλέπουμε είναι πολύ συναρπαστικά. Νομίζω ότι αυτό θα ξυπνήσει πολλούς ανθρώπους», είπε ο ουρολόγος, Άαρον Σπιτς.

Μεγαλύτερο πάθος και καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις φαίνεται ότι έχουν οι άνδρες που αποφεύγουν το κρέαςσύμφωνα με πείραμα από ντοκιμαντέρ του Netflix.

Το πείραμα διεξήγαγε ο Αμερικανός ουρολόγος, Άαρον Σπιτς, ο οποίος παρακολούθησε πως επηρεάζει κάθε γεύμα την ερωτική διάθεση τριών ανδρών αθλητών. Την πρώτη ημέρα δόθηκε στους αθλητές οργανικό κοτόπουλο και χοιρινό και τη δεύτερη μπουρίτο με σόγια και μπιζέλια.

Η ερωτική διάθεση των ανδρών στη διάρκεια της νύχτας ήταν τρεις με τέσσερις φορές πιο μεγάλη σε διάρκεια την ημέρα που είχαν φάει σόγια και μπιζέλια. Μάλιστα οι τρεις αθλητές φορούσαν στον ύπνο τους μία συσκευή που μετρούσε την στύση αλλά και τη διάρκεια τους.

«Δεν πρόκειται για μία επιστημονικά τεκμηριωμένη μελέτη αλλά τα αποτελέσματα που βλέπουμε είναι πολύ συναρπαστικά. Νομίζω ότι αυτό θα ξυπνήσει πολλούς ανθρώπους», είπε ο ουρολόγος, Άαρον Σπιτς.

«Δυστυχώς, δεν μπορούμε πραγματικά να βγάλουμε κλινικά συμπεράσματα από αυτό. Σίγουρα δεν πιστεύω ότι μπορούμε να συμβουλεύσουμε τους άνδρες να σταματήσουν να τρώνε κρέας με αυτήν τη βάση. Φυσικά οι άνδρες που αντιμετωπίζουν στυτική δυσλειτουργία θα πρέπει να κοιτάξουν τον τρόπο ζωής τους. Το βάρος, το τσιγάρο, η γυμναστική, οι ασθένειες και το άγχος είναι όλα σημαντικά», είπε o γυναικολόγος του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, Ρατζ Μαθούρ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Πρόωρη εκσπερμάτιση: Υπάρχει θεραπεία

Σεξουαλική δυσλειτουργία: Ευθύνεται και το στρες;

Ξεπερνώντας το άγχος της σεξουαλικής επίδοσης

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ασκήσεις Kegel για άνδρες: Πώς να τις κάνετε

Ασκήσεις Kegel: Πριν ξεκινήσετε την εξάσκηση Kegel, μάθετε πώς να εντοπίζετε τους σωστούς μύες και δώστε λίγο χρόνο στην προπόνηση για να κατανοήσετε τη σωστή τεχνική.

ΒDSM : Σκοτεινές σεξουαλικές επιθυμίες

ΒDSM : Όταν ένας σύντροφος θέλει να δοκιμάσει BDSM ή παιχνίδια, αλλά ο άλλος σύντροφος δεν ενδιαφέρεται, λέει να πει απαλά στον σύντροφό σας τι ακριβώς θέλετε να δοκιμάσετε.

Σπέρμα : Μάθετε πως να το διατηρήσετε

Σπέρμα : Η κατακράτηση σπέρματος είναι η πρακτική της αποφυγής εκσπερμάτωσης. Φυσικά, μπορείτε να το αποφύγετε εντελώς από τη σεξουαλική δραστηριότητα

Προφυλακτικά : Δείτε πόσο διαρκούν

Προφυλακτικά : Η μέση διάρκεια ζωής ενός προφυλακτικού είναι τρία έως πέντε χρόνια, ανάλογα με τον κατασκευαστή και τον τρόπο αποθήκευσής του. 

Σεξουαλική ζωή : Τα οφέλη του στην σχέση

Σεξουαλική ζωή : Πολλοί άνθρωποι έχουν ευτυχείς, ικανοποιητικές, υγιείς ρομαντικές σχέσεις χωρίς να κάνουν σεξ με τους συντρόφους τους ή να κάνουν σεξ μόνο με τους συντρόφους τους μια φορά κατά καιρούς.