Σεξουαλική Υγεία

Σεξ γυναίκα φως: Ποιες γυναίκες μπορούν να κάνουν σεξ με αναμμένο φως

Σεξ γυναίκα φως: Ποιες γυναίκες μπορούν να κάνουν σεξ με αναμμένο φως

Ποιες γυναίκες είναι πιο τολμηρές στην ερωτική τους συμπεριφορά και δεν τις απασχολεί αν το φως μένει αναμμένο την ώρα της επαφής

Σεξ γυναίκα φως: Γιατί κάποιες γυναίκες επιλέγουν να κάνουν σεξ με αναμμένο φως ενώ κάποιες άλλες το αποφεύγουν δια ροπάλου; Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας γι’ αυτή την επιλογή – απόφαση αυτή παίζει σημαντικό ρόλο η σχέση που έχουν οι γυναίκες με το σώμα τους. Σε έρευνα που διεξήχθη από τους ψυχολόγους του Ινστιτούτου Ψυχοθεραπείας του Σινσινάτι και του Τμήματος Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου της Μινεσότα αξιολογήθηκαν οι απαντήσεις 3.627 γυναικών σε ερωτηματολόγια βάσει των οποίων αξιολογήθηκε η εικόνα του σώματός τους και οι σεξουαλικές τους συμπεριφορές δίνοντας την ευκαιρία στους ερευνητές να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι γυναίκες που είχαν αναφέρει πως ήταν πιο ικανοποιημένες από την εικόνα του σώματός τους δήλωσαν πως ήταν πολύ πιο ενεργές σεξουαλικά, απολάμβαναν περισσότερους οργασμούς ενώ είχαν πιο συχνά ερωτικές επαφές με αναμμένα τα φώτα. Επιπλέον δοκίμαζαν νέες σεξουαλικές συμπεριφορές και ικανοποιούσαν περισσότερο τον σύντροφό τους. Όλα αυτά έρχονταν σε αντιδιαστολή με την συμπεριφορά των γυναικών που είχαν δηλώσει πως δεν είναι τόσο ικανοποιημένες με την εικόνα του σώματός τους.

Η θετική εικόνα του σώματος λοιπόν και το πόσο καλά νιώθει μια γυναίκα με το σώμα της φαίνεται να σχετίζεται άμεσα με το πόσο ικανοποιημένη θα είναι η ίδια και με τη σεξουαλική της ζωή. Η γενική ικανοποίηση θα μπορούσε να προβλέψει τη συχνότητα που έκανε σεξ μία γυναίκα, το πόσο συχνά ερχόταν σε οργασμό και κατά πόσο δοκίμαζε νέες σεξουαλικές εμπειρίες και είχε αυτοπεποίθηση ότι παρείχε ευχαρίστηση στον σύντροφό της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Σεξουαλική διέγερση : Συμβουλές για να την πετύχετε

Σεξουαλική ζωή : Κάντε από κοινού τις δουλειές του σπιτιού και απογειώστε την

Πώς η έλευση του παιδιού δεν θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή

Ο παράγοντας που σχετίζεται με τη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ασκήσεις Kegel για άνδρες: Πώς να τις κάνετε

Ασκήσεις Kegel: Πριν ξεκινήσετε την εξάσκηση Kegel, μάθετε πώς να εντοπίζετε τους σωστούς μύες και δώστε λίγο χρόνο στην προπόνηση για να κατανοήσετε τη σωστή τεχνική.

ΒDSM : Σκοτεινές σεξουαλικές επιθυμίες

ΒDSM : Όταν ένας σύντροφος θέλει να δοκιμάσει BDSM ή παιχνίδια, αλλά ο άλλος σύντροφος δεν ενδιαφέρεται, λέει να πει απαλά στον σύντροφό σας τι ακριβώς θέλετε να δοκιμάσετε.

Σπέρμα : Μάθετε πως να το διατηρήσετε

Σπέρμα : Η κατακράτηση σπέρματος είναι η πρακτική της αποφυγής εκσπερμάτωσης. Φυσικά, μπορείτε να το αποφύγετε εντελώς από τη σεξουαλική δραστηριότητα

Προφυλακτικά : Δείτε πόσο διαρκούν

Προφυλακτικά : Η μέση διάρκεια ζωής ενός προφυλακτικού είναι τρία έως πέντε χρόνια, ανάλογα με τον κατασκευαστή και τον τρόπο αποθήκευσής του. 

Σεξουαλική ζωή : Τα οφέλη του στην σχέση

Σεξουαλική ζωή : Πολλοί άνθρωποι έχουν ευτυχείς, ικανοποιητικές, υγιείς ρομαντικές σχέσεις χωρίς να κάνουν σεξ με τους συντρόφους τους ή να κάνουν σεξ μόνο με τους συντρόφους τους μια φορά κατά καιρούς.

To sex εντός 6 μηνών από την καρδιακή προσβολή συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο θανάτου

Καρδιακή Προσβολή: Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι τα άτομα που διατήρησαν ή και αύξησαν τη συχνότητα της σεξουαλικής τους δραστηριότητας εντός των πρώτων έξι μηνών μετά από την καρδιακή προσβολή είχαν 35% χαμηλότερο κίνδυνο θανάτου σε σύγκριση με άτομα που απείχαν από το σεξ ή που μείωσαν τη σεξουαλική τους δραστηριότητα - ενν. μετά την καρδιακή προσβολή

Σεξουαλική ζωή : Μάθετε τα πάντα για την γυναικεία διέγερση

Σεξουαλική ζωή :  Είναι φυσιολογικό για τις γυναίκες να βιώνουν διακυμάνσεις στη σεξουαλική επιθυμία καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής. Ωστόσο, μια σημαντική ή ολική απώλεια ενδιαφέροντος για σεξ, ή δυσκολία στην απόκριση σε διέγερση, μπορεί να υποδηλώνει γυναικεία σεξουαλικό ενδιαφέρον / διαταραχή διέγερσης (FSIAD).